Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ok, megnéztem: Landi Renzo

20e km-enként szűrő csere (kb 600Ft)

40e km-enként reduktor membrán csere (kb 14e ft)

Éppen ma érdeklődtem le a "gázosítást".

Elküldve
Nem tudom. <_<

KB.

akkurvaannyát... nekem ekkora tartályt tesznek a vasba. bakker akkor 3-4 naponta mehetek tankolni, és egy bécs oda visszán meg 2x.... nemörülök.....

Elküldve
A kalkulátorokkal óvatosan!

Nekem 10eKm alatt 70eFt volt a megtérülés.

Eddig meg vagyok vele elégedve.

nekem a kalkulátor azt írta, hogy 16.000 km alatt megtérül. az nekem 6 hónap lesz.....

neked sokat eszik gázból.

mennyi a benzinből és a gázból?

Elküldve
állítólag ha nem trepnin jársz vele állandóan akkor nem ha ütöd-vágod akkor állitólag szelepégésed lehet.....

Nem állítólag, hanem biztosan! Ezért is szerelik a gyári Opel LPG és CNG motorokat más szelepekkel, szelepülékkel, szelepvezetőkkel.

De azért nem kell parázni, haver már 150000km-t letolt gázüzemben az Astrájával és még mindig megy a motorja.

( Az említett olasz cucc valóban a Nr.1 a szakmában. )

Elküldve
nekem a kalkulátor azt írta, hogy 16.000 km alatt megtérül. az nekem 6 hónap lesz.....

neked sokat eszik gázból.

mennyi a benzinből és a gázból?

Benzinből 7-8L volt.

Gázból 8,5-13,5. Átlag 9-10 között.

Terhelésnél nem arányosan nő a fogyasztás, hanem "drasztikusan". (pl: megpakolva, nagy sebesség)

Elküldve
évi 30.000 km rel számolva,

és 200.000 Ft os beszerelési költséggel sámolva

8 L es benzinfogyasztással számolva

jött ki <_<

valójában tök mindegy mennyit megy az ember..a megtérülési km az ugyan annyi..csak az idő változik

szerk: az 16e-17e km nagyon jól hangzik

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.