Lipi-G Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 :D Én tuti belerakatom,kiszámoltam a kalkulátorral,9 hónap alatt térül meg.Mélygarázsba meg nem mék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Gyárt a denso kifejezetten gázoshoz való gyertyát. Én is azt bugáztam mindig a targoncásoktól a gyárban! Meg még most is faternak meg zsigulis haveroknak. Tudom, mi is használjuk, elég drága. Én most a bárdin néztem és véletlen akadtam rá, NGK C14NZ-hez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Én tuti belerakatom,kiszámoltam a kalkulátorral,9 hónap alatt térül meg.Mélygarázsba meg nem mék. :lol: Nekem is valamivel kevesebb, mint 1 év. Fene tudja, azért én még meg hányom-vetem, aztán valahogy majd lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Tudom, mi is használjuk, elég drága. Én most a bárdin néztem és véletlen akadtam rá, NGK C14NZ-hez: http://shop.bardiauto.hu/Images/ProductCod...N1-/N1-LPG2.JPG Ez jó benzinhez is?Vagy cserélni kell ha benzinnel mész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ez jó benzinhez is?vagy cserélni kell ha benzinnel mész? Na ez ami érdekel engem is,vagy mellé kell fúrni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ez jó benzinhez is?Vagy cserélni kell ha benzinnel mész? Nem hiszem, hogy a beindítási fázisban gondot jelentene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nem hiszem, hogy a beindítási fázisban gondot jelentene. Nem arra gondoltam,hanem a benzines használatra :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nem arra gondoltam,hanem a benzines használatra :D :lol: Nincs értelme az eltérő hőérték miatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greni Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Örömmel látom, hogy beindult a topic :-) Írnék egy két észrevételt tapasztalatból: Miért nem mentek mélygarázsba? Európa számos országában, nyugaton már engedélyezett! Én így oldom meg: A piros matricát ráragasztottam egy átlátszó műanyag nejlonra (irodában csak irattartó bugyinak hívják) ezt tettem ki az autó szélvédőjére egy kis darab celluxal. Ha mélygarázsba támad menni kedvem, csak leveszem :-) És hogy miért jó ez még? Szerintem az üzemanyag árak miatt előszeretettel fogják a tolvajok az LPG-s autókat választani. Így ha hosszabb ideig nyilvános helyen parkolok akkor is leveszem a matricát egy mozdulattal, más jele meg nincs, hogy gázos lenne a kocsim. Ja igen a fogyasztások: Astra G 1.4 Caravan 2003 Z14XE motor. Téli fogyasztás gázból (város és pálya kombinált) (Ladi-Renzo Omegas3 rendszer, Medic-carnál szerelve) 9,2 liter! 1840 ft... Eddig ez benzinből 8,5 liter volt nekem. Számolva mondjuk 360 forinttal 3060 Ft... Aki évi legalább 20000 km-t megy annak egy év alatt megtérül, és utána csak termeli a pénz vissza. Na és az érzés mikor 8500 ft-ért teletankolom? Leírhatatlan... :-) Etanolosokat nem akarom leszólni, de nekem az F Astrában csak kínszenvedés volt. Főleg -10 fokban. És jó néhány dolgot gallyra vágott. Egyenlőre ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Örömmel látom, hogy beindult a topic :-) Írnék egy két észrevételt tapasztalatból: Miért nem mentek mélygarázsba? Európa számos országában, nyugaton már engedélyezett! Én így oldom meg: A piros matricát ráragasztottam egy átlátszó műanyag nejlonra (irodában csak irattartó bugyinak hívják) ezt tettem ki az autó szélvédőjére egy kis darab celluxal. Ha mélygarázsba támad menni kedvem, csak leveszem :-) És hogy miért jó ez még? Szerintem az üzemanyag árak miatt előszeretettel fogják a tolvajok az LPG-s autókat választani. Így ha hosszabb ideig nyilvános helyen parkolok akkor is leveszem a matricát egy mozdulattal, más jele meg nincs, hogy gázos lenne a kocsim. Ja igen a fogyasztások: Astra G 1.4 Caravan 2003 Z14XE motor. Téli fogyasztás gázból (város és pálya kombinált) (Ladi-Renzo Omegas3 rendszer, Medic-carnál szerelve) 9,2 liter! 1840 ft... Eddig ez benzinből 8,5 liter volt nekem. Számolva mondjuk 360 forinttal 3060 Ft... Aki évi legalább 20000 km-t megy annak egy év alatt megtérül, és utána csak termeli a pénz vissza. Na és az érzés mikor 8500 ft-ért teletankolom? Leírhatatlan... :-) Etanolosokat nem akarom leszólni, de nekem az F Astrában csak kínszenvedés volt. Főleg -10 fokban. És jó néhány dolgot gallyra vágott. Egyenlőre ennyi. És hol van a töltő szelep? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greni Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Nekem a lökhárító alatt, és több helyen is szoktam tankolni, nekem nem anyázott még egy kutas sem. Mindíg megkérdezem tudok-e segíteni, mikor kiszállok és úgy látszik ez hat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 akkor nekem évi 5000km-el nem éri meg, ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 akkor nekem évi 5000km-el nem éri meg, ugye? :D Hát ha még sokévig akarod használni a mostani verdát akkor megéri... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greni Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 5000 km??? Azért kár kocsit tartani :-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greni Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 igaza van az előttm szólónak. 4 év alatt megtérül :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 akkor nekem évi 5000km-el nem éri meg, ugye? :lol: Akkor nekem évi 30000-l megéri :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2011 én olyan 20.000 km / autót megyek. ha meglesz a gáz akkor az civic kicsit nyugdijba megy, az lesz az ünneplős autó, és a Zafi fog többet menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Nekem a lökhárító alatt, és több helyen is szoktam tankolni, nekem nem anyázott még egy kutas sem. Mindíg megkérdezem tudok-e segíteni, mikor kiszállok és úgy látszik ez hat. A lökhárító alatt hol? Tudsz képet linkelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tari Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 szeretnék érdeklödni,hogy van egy 2008-évjáratú opel astra 1.4 twinportom.beleszeretném teteni a gázt.tud valaki mondani róla valami információt akinek ilyen autója van.milyen tapasztalatai vnnak róla.elöre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2011 1 informácio tudok csak: 2 ismerősömnek van ilyen motorral szerelt astrájában gáz: és mindkettő hibátlanul működik. az egyikkel 20 a másikkal 50E km-t mentek már, meghibásodás nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tari Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 köszi az infót.nemtudod véletlenül,hogy milyen gázrendszerrel van szerelve nekik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2011 azt sajnos nem. sose foglalkoztam a gázzal, csak miota én is beakarom szerelni a nagyvasba :D nekem valami lanzo -t vagy mit ( ha van ilyen egyáltalán ) fogják szerelni 2 hét mulva, állitólag a legjobb olasz cucc. és automata. engem más nagyon nem érdkeel csak hogy kis pénzért tudjam üzemeltetni és automata legyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2011 ok, megnéztem: Landi Renzo Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2011 http://www.gazauto.hu/oldal.php?oid=20 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tari Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 motorba tesz valami kárt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts