Thor Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Hogy áll technika Thor? :o Estébemenően mennek a melódiák. Tegnap sikerült feldobni a hátsó lököst, meg beállítani normálisan a mocitetőt. Belül kitakarítottam és összedobtam a csomit, meg végre bekerültek a padlóburkoló szőnyegek meg a hátsó ülések. Most még bedobom az anyósülést, meg alá a szőnyegeket. És legeslegvégül az ajtóburkolatok maradnak. Tudom... adós vagyok a képekkel :D Apropó, nem jön valaki vasárnap a Kincsem Parkba (addigra szeretném összedobni fullra)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Estébemenően mennek a melódiák. Tegnap sikerült feldobni a hátsó lököst, meg beállítani normálisan a mocitetőt. Belül kitakarítottam és összedobtam a csomit, meg végre bekerültek a padlóburkoló szőnyegek meg a hátsó ülések. Most még bedobom az anyósülést, meg alá a szőnyegeket. És legeslegvégül az ajtóburkolatok maradnak. Tudom... adós vagyok a képekkel :o Apropó, nem jön valaki vasárnap a Kincsem Parkba (addigra szeretném összedobni fullra)? Kincsem park itt is van Tápiószentmártonba, de gondolom nem itt lesz :/ Ha igen akkor ott leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Ki itt, ki ott. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Kincsem park itt is van Tápiószentmártonba, de gondolom nem itt lesz :/ Ha igen akkor ott leszek :o Ki tudja... nézz ki hátha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Ki tudja... nézz ki hátha :D Dehogy nézzek :o Sztem Pest fele van egy nagy Kincsem Park és ott lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Dehogy nézzek :o Sztem Pest fele van egy nagy Kincsem Park és ott lesz Ott ott! BŐVEBBEN Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Ott ott! BŐVEBBEN De itt nem írják hogy pontosan melyik faluba avagy városba Utána néztem igen Pesten lesz, ami itt van Tápiószentmártonba az Kincsem Lovaspark :o Vagyis elnézésetek a félrevezetésért Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Már csak 1 napod maradt Thor "barát". Minden okés? Kíváncsi vagyok már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Már csak 1 napod maradt Thor "barát". Minden okés? Kíváncsi vagyok már. Nah haladás (nem a focicsapat) volt ma :o Már csak a két első ülést, és pár műanyagot kell a helyére rakni és kész. Nah meg egy alapos mosás még kellene fog :D Aztán jönnek a képek :) Hejj, engem nem vettem be a barátok-köztbe, de már Stefan barát szólt pár jószót az érdekemben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Nah haladás (nem a focicsapat) volt ma :D Már csak a két első ülést, és pár műanyagot kell a helyére rakni és kész. Nah meg egy alapos mosás még kellene fog :) Aztán jönnek a képek :) Várom már. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Hejj, engem nem vettem be a barátok-köztbe, de már Stefan barát szólt pár jószót az érdekemben :D Te lennél az új hoffer miska? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Te lennél az új hoffer miska? :o Az már szerencsére foglalt, ugye Ády? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Várom már. :o Őszintém? Már én is, mint zsidók a messiást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Az már szerencsére foglalt, ugye Ády? :D A francba, most lebuktam! :o Most már nem titkolózhatok tovább :) Csak azt nem tudom hogy hogyan magyarázom meg asszonynak hogy ez a 7 év csak mese volt és én valójában MÁS :) :( vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Már csak 1 napod maradt Thor "barát". Minden okés? Kíváncsi vagyok már. Íme pár gyors kép a még mindig nem teljesen kész verdáról: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Íme pár gyors kép a még mindig nem teljesen kész verdáról: Na végre feltetted amit vártunk :o Nagyon jó lett, tetszik ez a fényezés :) Annyit megkérdezhetek hogy fényezővel csináltattad vagy vmi ismerőssel??? Grat az "új" autódhoz Thor :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Gyönyörűűűű!!:o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Hát Thor ez egyszerüen gyönyörű! Nekem nagyon-nagyon tetszik! :o Ezt mondanám inkább patyolatnak és nem az enyémet! Gratula, nagyon szép, igényes munkának tűnik! Gondolom (mégha nincs is teljesen kész) volt vele meló rendesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Csere 1 alig karcos mahagónira? Csini a gumicsizmád. :o És a lényeg már nem kíváncsi, hanem IRIGY vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Csere 1 alig karcos mahagónira? Csini a gumicsizmád. :o És a lényeg már nem kíváncsi, hanem IRIGY vagyok. :D Bár nem akartam kimondani de ezzel én is így vagyok! A legelső kép volt az ami a legjobban megfogott mert amúgy is imádom előlről ezt az autót de a többi kép se semmi! Én még mindig azt mondom hogy nem kell nekem nagy flancos autó, ha egy ilyennel megdobnak nem dobnám vissza! :( Thor autójára most már elmondható a jó öreg szlogen: OPEL ami sose' kop el! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Huhh, kösz srácok :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Nah már csak az alja van hátra és kész lesz az alvázvédelem :excl: EZ rohadt jó cucc :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Csak szórópisztoly kell hozzá. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Csak szórópisztoly kell hozzá. :excl: Volt kölcsönbe :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Kompresszor saját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts