Thor Elküldve Október20, 2010 Megoszt Elküldve Október20, 2010 Pontosan ilyen megoldást használtam eme probléma kezelésére. Anno. :D Nah az jó :) Mennyire volt "kemény" a műanyag? Könnyű volt belehajtani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nah az jó :) Mennyire volt "kemény" a műanyag? Könnyű volt belehajtani? Vékony szeggel előfúrtam neki, ne legyen gond vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Vékony szeggel előfúrtam neki, ne legyen gond vele. :D Hibátlan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Bár nem is használjuk, mert nem dohányol senki a családban. :D Szerencsére. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Bár nem is használjuk, mert nem dohányol senki a családban. <_< Szerencsére. :) Mi használjuk... de nálunk sem pöfög senki...most mint érmetartó funkcionál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Akinek nincs BC, annak van érmetartó. Bár kitudja melyik a jobb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Akinek nincs BC, annak van érmetartó. Bár kitudja melyik a jobb. :) Asszonyéban van BC, az enyémben meg már félig van (még nincs felprogramozva és nincs berakva a kapcsoló). Holnap kész lesz a fényezés ha minden igaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Akkor holnap ünnepnap lesz. Így is, úgy is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Akkor holnap ünnepnap lesz. Így is, úgy is. :) Ámen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Akkor holnap ünnepnap lesz. Így is, úgy is. :) Megvan... Faxa lett, de még 1000 a dolog... Össze kell rakni. Meglátom mire jutok holnap, hátha fényképérett lesz már délután. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Megvan... Faxa lett, de még 1000 a dolog... Össze kell rakni. Meglátom mire jutok holnap, hátha fényképérett lesz már délután. Erre én is kíváncsi lennék! :) Hogy a témánál maradjak, a mai kocsimosás alkalmával vettem észre a kasztnin egy-két rozsdapöttyöt, egyenlőre még nem jelentősek! Az idén már nem hiszem hogy hozzányúlok ezügyben de jövőre szerintem megcsináltatom ezeket! Mivel érdemes ezeket megcsinálni!? Hibajavítóval?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Erre én is kíváncsi lennék! :) Hogy a témánál maradjak, a mai kocsimosás alkalmával vettem észre a kasztnin egy-két rozsdapöttyöt, egyenlőre még nem jelentősek! Az idén már nem hiszem hogy hozzányúlok ezügyben de jövőre szerintem megcsináltatom ezeket! Mivel érdemes ezeket megcsinálni!? Hibajavítóval?? Kép nincs róla? Melyik részen és mekkorák a rozsdapöttyök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Kép nincs róla? Melyik részen és mekkorák a rozsdapöttyök? Hmm! Az most nincsen mert különböző helyeken vannak.. Amint lesz rá alkalmam akkor lövök róluk párat! Viszont a sárvédőívek mentén úgy néztem hogy megindult a rozsdásodás, ott már nagyobbakat láttam! Gondolom ott csiszolás és újrafestés oldaná meg a dolgot, mert hogy még nem rohadásról van szó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Hmm! Az most nincsen mert különböző helyeken vannak.. Amint lesz rá alkalmam akkor lövök róluk párat! Viszont a sárvédőívek mentén úgy néztem hogy megindult a rozsdásodás, ott már nagyobbakat láttam! Gondolom ott csiszolás és újrafestés oldaná meg a dolgot, mert hogy még nem rohadásról van szó! :) Jaja, gondolom felületi rozsda csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Bízzunk benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Bízzunk benne. :) Majd erről is lövök képet, akár már lehet hogy holnap és megmondjátok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Na ma lőttem pár képet, bár nem lett hű de állat minőség, de a lényeg szerintem látszik rajta! Íme ezekről a rozsdafoltokról lenne szó: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ezeket elég megcsiszolni, vagy épp rozsda átalakitóval lekenni, aztán fényezni vagy ideiglenesen leszorózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Alex cartárs az Astrából biztos ad jó tanácsokat a rendbehozásához, ha megkérdezed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Alex cartárs az Astrából biztos ad jó tanácsokat a rendbehozásához, ha megkérdezed. Gondoltam rá! Szerintem meg fogom keresni mert oda is be szoktam nézni s láttam már hogy nagyon penge a témában! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Gondoltam rá! Szerintem meg fogom keresni mert oda is be szoktam nézni s láttam már hogy nagyon penge a témában! :) Alex nagyon rendes :D Én is fárasztottam már jópár kérdéssel <_< Ahogy fahee is írta, ez még felületi és elég neki a fémig csiszolás majd rozsdaátalakító, alapozó, majd a fény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Alex nagyon rendes :D Én is fárasztottam már jópár kérdéssel <_< Ahogy fahee is írta, ez még felületi és elég neki a fémig csiszolás majd rozsdaátalakító, alapozó, majd a fény. Oké, akkor nem kímélem majd! :) Legfeljebb elküld melegebb éghajlatra! :icon13: Viccet félretéve, mindenféleképpen kikérem a tanácsát, hisz ő itt a szaki a témában! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 A fényezés kész lett, vasárnap és tegnap este ment az összerakás (és műanyag hegesztés :o ) 1000-el. Még hátra van a hátsó lökös, meg ma jönnek meg az ajtóstiftek. Ezután jön a belsőtér... Ha lesz értékelhető kép, akkor dobok fel párat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Hogy áll a technika Thor? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Október28, 2010 Megoszt Elküldve Október28, 2010 Hogy áll technika Thor? :D Ez engem is érdekelne már! :o Mikor mutatsz képet róla?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts