Big Boss Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Sztem olcsóbban megúszod ha veszel egy b vekit <_< Még a mocitető is esélytelen tök más a formája, mérete stb :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Sztem olcsóbban megúszod ha veszel egy b vekit <_< Még a mocitető is esélytelen tök más a formája, mérete stb :( De lehet Isi szereti a kihívásokat :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Most A oszlop vagy C oszlop? <_< Amúgy én is az A oszlopra tippelek. :wacko: Nah mi lett a beázásos móka vége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Nah mi lett a beázásos móka vége? Ígértek egy másik tetőablakot. Igazából cserealkatrésznek lenne de azt mondja a srác, hogy jó állapotú meg minden. F Astrából van kiszedve úgy, hogy a tetőablak körül a tető is megvan vagy 20 cm-es körben. Utólag akarta megcsinálni az autóját, de horror áron csinálná meg a kasznis így lemondott róla. Az ominózus beázás megszűnt. Jó, nem is volt mostanában akkora eső ha meg volt akkor a kocsi a garázsban állt. <_< Úgy ahogy sikerült "vízszintbe" hozni és úgy tűnik, hogy jól zár. Mindenképp szét kell szedni mert valamiért szorul is hátrafele menet. A tetőkárpitom meg nagyon csúnyán foltos lett + el is vált a "borítás" a funérlemeztől vagy mitől úgyhogy az is csere. Majd mindent egyben kicserélek. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Rosszat sejtek :) Valami elkezdett a tetőablak bal oldalán fémesen rezegni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Rosszat sejtek :) Valami elkezdett a tetőablak bal oldalán fémesen rezegni :D Nekem a tetőbalak belső "ajtaja" rezeg mostanában egyre hangosabban, fogalmam sincs mitől. hálistennek én nem ázok. és rendesen zár. mondjuk egyém mechanikus.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Nekem az elhúzója zörög de nagyon :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Nekem az elhúzója zörög de nagyon :S hogy érted, hogy elhúzója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 hogy érted, hogy elhúzója? Tetőablak alatt van az a müanyag kárpitozott ami ha elhúzzok hogy ne süssün fent be a nap, na az zörög nekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Tetőablak alatt van az a müanyag kárpitozott ami ha elhúzzok hogy ne süssün fent be a nap, na az zörög nekem Énis arra gondoltam az "ajto" szó alatt. nekem is az zörög egyre jobban, és fingom nincs hogy mitől. :S néha már alapjárati rázkodásnál is hallom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Énis arra gondoltam az "ajto" szó alatt. nekem is az zörög egyre jobban, és fingom nincs hogy mitől. :S néha már alapjárati rázkodásnál is hallom. :) nekem sincs ötletem, h mitől Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Énis arra gondoltam az "ajto" szó alatt. nekem is az zörög egyre jobban, és fingom nincs hogy mitől. :S néha már alapjárati rázkodásnál is hallom. :D nekem sincs ötletem, h mitől Pároméban is zörög sajna. Ki van kopva valamint fel van keményedve azon a részen , ahol csúszkál előre hátra. Plasti Dipre gondoltam, hátha segítene egy kis átlátszóval kezelés :) Lefújom felülről színtelen PD-vel és abban bízok, hogy abbahagyja a hülyéskedést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Nah úgy is mondhatnám célegyenes kasztnizás ügyben. Ma lekoppasztottam a fényezés előkészületeként szegénykémet: Ezután már csak alvázvédelem és KÉSZ (őszintén már nem nagyon bánom :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Nah úgy is mondhatnám célegyenes kasztnizás ügyben. Ma lekoppasztottam a fényezés előkészületeként szegénykémet: Ezután már csak alvázvédelem és KÉSZ (őszintén már nem nagyon bánom :) ) Kitartás, már nincs sok hátra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Kitartás, már nincs sok hátra! :) Képpel nem idézzünk mert jönnek a modik :D Thor: feketére fogod lefényezni az autót :D?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 jó lesz jó lesz:D kérdésem nincs valakinek véletlen hátsó hamutartónak a szerkezete, mert nekem csak maga a hamus van meg ami csak be van oda dobva:S kicsit idétlen, gondolom úgy kéne működnie mint elöl?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Képpel nem idézzünk mert jönnek a modik :D Thor: feketére fogod lefényezni az autót :D?? Nem én fogom fényezni :D Amúgy marad az eredeti sötétszürke. Egy pillanatig átfutott az agyamon az OPC-kék szín :) Kösz Gabesz, talán már lesz kitartás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 jó lesz jó lesz:D kérdésem nincs valakinek véletlen hátsó hamutartónak a szerkezete, mert nekem csak maga a hamus van meg ami csak be van oda dobva:S kicsit idétlen, gondolom úgy kéne működnie mint elöl?! :) Arra gondolsz ami a középbox végén van? Ott nem nagyon van (nekem) mechanika, maximum az a kis takaró műanyag amit egy rugó nyom fel. De magát a hamutartót kézzel kell kibuktatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 :) Arra gondolsz ami a középbox végén van? Ott nem nagyon van (nekem) mechanika, maximum az a kis takaró műanyag amit egy rugó nyom fel. De magát a hamutartót kézzel kell kibuktatni. igen arra gondolok, valami olyanra gondolok mint ahogy elöl van megoldva, mert nekem csak be van oda dobva a hamutál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 igen arra gondolok, valami olyanra gondolok mint ahogy elöl van megoldva, mert nekem csak be van oda dobva a hamutál. Nekem is csak ennyi :) Van róla képed esetleg? Ha kell, dobok este fel róla képeket, hogy össze tudd hasonlítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nekem is csak ennyi :) Van róla képed esetleg? Ha kell, dobok este fel róla képeket, hogy össze tudd hasonlítani. dobhatnál róla mert nincs nálam jelenleg fényképező, telóhoz meg nincs nálam a kábel. azt összevetem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 dobhatnál róla mert nincs nálam jelenleg fényképező, telóhoz meg nincs nálam a kábel. azt összevetem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Milyen üléshuzatod van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Milyen üléshuzatod van? :icon13: Vedd ki a linkekből az "img"-ket és akkor nem idéződik a válaszban a kép. Írta már moti is, hogy jönnek a modik és csimmbumm lesz :) Szerk.: közben megoldottad :D Amúgy bőr <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Vedd ki a linkekből az "img"-ket és akkor nem idéződik a válaszban a kép. Írta már moti is, hogy jönnek a modik és csimmbumm lesz :) Szerk.: közben megoldottad :D Amúgy bőr <_< Hol vetted? van kép az ülésekről? Érdekelne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts