msanyesz Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Most A oszlop vagy C oszlop? <_< Amúgy én is az A oszlopra tippelek. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Most A oszlop vagy C oszlop? <_< Amúgy én is az A oszlopra tippelek. :wacko: Először C ugrott be, de elkezdtem keresgetni képet, akkor meg itt is ott is lett a vége :( Szóval AC (DC) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Először C ugrott be, de elkezdtem keresgetni képet, akkor meg itt is ott is lett a vége <_< Szóval AC (DC) :wacko: Szerintem az A oszlopnál kéne lenni. Az lenne a logikus. Ott tud a leghamarabb kifolyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Szerintem az A oszlopnál kéne lenni. Az lenne a logikus. Ott tud a leghamarabb kifolyni. De ahogy a képen is látszik, elöl és hátul is van lefolyó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Látni nem látsz semmit, hogy hol folyik be a víz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Látni nem látsz semmit, hogy hol folyik be a víz? Eddig a vezető ülés felett a napfénytető bal hátsó sarkánál. De ma reggel már a másik oldal is nedves volt de csak hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Eddig a vezető ülés felett a napfénytető bal hátsó sarkánál. De ma reggel már a másik oldal is nedves volt de csak hátul. Nah ez már haladás. Akkor valszeg a bal hátsó lefolyó van eltömődve. Hozzáférni hogy hogy lehet , az még homály <_< ha nem jutsz dűlőre vele, akkor rálesek délután, hátha meglesz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Megnéztem az előbb és olyan mintha a napfénytető hátsó része lejjebb lenne mint volt. A múltkor hallottam valami kattogó hangot a motorja felől de nem tudom mi lehetett. Szerinted elképzelhető, hogy a motor fogaskereke "átugrott" egy pár foggal arrébb? Úgyértem, hogy a motort alapállásba hozva a tető nem oda kerül mint ahol az eredeti helye volt. Nemtudom, hogy érted-e amit mondani szeretnék? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nah ez már haladás. Akkor valszeg a bal hátsó lefolyó van eltömődve. Hozzáférni hogy hogy lehet , az még homály <_< ha nem jutsz dűlőre vele, akkor rálesek délután, hátha meglesz :wacko: Azt megköszönném! Mindjárt megyek alvadni egy kicsit mert sz@r éjszakánk volt ma a melóhelyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Megnéztem az előbb és olyan mintha a napfénytető hátsó része lejjebb lenne mint volt. A múltkor hallottam valami kattogó hangot a motorja felől de nem tudom mi lehetett. Szerinted elképzelhető, hogy a motor fogaskereke "átugrott" egy pár foggal arrébb? Úgyértem, hogy a motort alapállásba hozva a tető nem oda kerül mint ahol az eredeti helye volt. Nemtudom, hogy érted-e amit mondani szeretnék? :( Vágom nagyjából <_< Hát lehet csak valami kiugrott a helyéről. Bár ha műanyagfogaskerék, akkor sanszos az átugrás. De ezt még nem vágom, még nem kellett hozzányúlni egyikhez sem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Azt megköszönném! Mindjárt megyek alvadni egy kicsit mert sz@r éjszakánk volt ma a melóhelyen. Oksi <_< Jó "éjt" :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Vágom nagyjából <_< Hát lehet csak valami kiugrott a helyéről. Bár ha műanyagfogaskerék, akkor sanszos az átugrás. De ezt még nem vágom, még nem kellett hozzányúlni egyikhez sem :wacko: Még megvártam a hozzászólásodat! ;) A fogaskerék fémből van. A gyári mechanikus tekerőt kicseréltem elektromosra. Annak viszont fémből van a fogaskereke! Köszi, neked meg "jó munkát"! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Még megvártam a hozzászólásodat! :wacko: A fogaskerék fémből van. A gyári mechanikus tekerőt kicseréltem elektromosra. Annak viszont fémből van a fogaskereke! Köszi, neked meg "jó munkát"! <_< Sajna nem jutottam oda, hogy megvizslassam a témát. Volt még egy kis betonozás és utána meg jól rámsötétedett mire befejeztem a Veki- beltér fedőfestését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sajna nem jutottam oda, hogy megvizslassam a témát. Volt még egy kis betonozás és utána meg jól rámsötétedett mire befejeztem a Veki- beltér fedőfestését. Semmi gond! <_< Szabadnapon (holnap vagy holnapután) kiveszem a tetőablakot és átkenem a sineket meg mindent ami mozog benne. Észrevettem tegnap valamit. A tetőablak vezető felőli (tehát bal) oldala feljebb van alaphelyzetben mint a jobb. Tehát amikor elvileg zárva van az ablak akkor egy résnyire nyitva van a bal oldal. A beázás helyére stimmel a dolog de még mindig ott van az, hogy a víz miért nem folyik el? Na majd kiderül. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Semmi gond! :( Szabadnapon (holnap vagy holnapután) kiveszem a tetőablakot és átkenem a sineket meg mindent ami mozog benne. Észrevettem tegnap valamit. A tetőablak vezető felőli (tehát bal) oldala feljebb van alaphelyzetben mint a jobb. Tehát amikor elvileg zárva van az ablak akkor egy résnyire nyitva van a bal oldal. A beázás helyére stimmel a dolog de még mindig ott van az, hogy a víz miért nem folyik el? Na majd kiderül. ;) Nézd meg, hogy a motor talpa rendesen felfekszik-e a fém alapra, illetve a csavarjai nem lazultak-e meg. Nekem sikerült rendesen megszivatni magamat, mikor a tetőablakot "motorizáltam". Lazán felcsavaroztam a motort, és gyorsan bekötöttem, mert kíváncsi voltam, hogy működik. Első mozdulatra olyan szépen elkattogott, hogy be se lehetett zárni :wacko: Úgy néz ki a mozgató szerkezete, mint egy széthúzott zipp-zár, közé csatlakozik a fogaskerék a motoron. Egyik felét jobbra, a másikat balra tolja. Nekem egy csavarhúzó segítségével sikerült visszaállítani a pontos zárást. Az egyik oldali fogas szalagot mozgattam vele a motor lyukján keresztül. Hogy merre azt akkor látod, ha mozgatod, a lényeg, hogy a másiktól függetlenül mozgasd. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Nézd meg, hogy a motor talpa rendesen felfekszik-e a fém alapra, illetve a csavarjai nem lazultak-e meg. Nekem sikerült rendesen megszivatni magamat, mikor a tetőablakot "motorizáltam". Lazán felcsavaroztam a motort, és gyorsan bekötöttem, mert kíváncsi voltam, hogy működik. Első mozdulatra olyan szépen elkattogott, hogy be se lehetett zárni :wacko: Úgy néz ki a mozgató szerkezete, mint egy széthúzott zipp-zár, közé csatlakozik a fogaskerék a motoron. Egyik felét jobbra, a másikat balra tolja. Nekem egy csavarhúzó segítségével sikerült visszaállítani a pontos zárást. Az egyik oldali fogas szalagot mozgattam vele a motor lyukján keresztül. Hogy merre azt akkor látod, ha mozgatod, a lényeg, hogy a másiktól függetlenül mozgasd. <_< Király! Köszi! Megpróbálom! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Nem tudjátok hogy a visszapillantó tükörből hogyan tudom kivenni az üveget? Elektromos állítású. Sehogy nem jön ki, eltörni meg nem akarom:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Nem tudjátok hogy a visszapillantó tükörből hogyan tudom kivenni az üveget? Elektromos állítású. Sehogy nem jön ki, eltörni meg nem akarom:S Ha jól emlékszem fel van ragasztva. Azt hogy pontosan mire is és azt ki lehet e venni, azt már nem vágom <_< Miért akarod kivenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Ha jól emlékszem fel van ragasztva. Azt hogy pontosan mire is és azt ki lehet e venni, azt már nem vágom <_< Miért akarod kivenni? Színre fújtam őket, és a belső részébe is belement a piros, és látszik:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Színre fújtam őket, és a belső részébe is belement a piros, és látszik:S Arra ami gyárilag fekete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Arra ami gyárilag fekete? Jobb lett volna, ha a külső burkolatot leveszed! Akkor a belseje nem lett volna festékes. A tükörlap egyébként egy műanyag szerű lapra van ragasztva, amiben a fűtőszálak vannak. (márha fűthető a tükör.) Ez a mechanikára van szerelve. Az enyém elektromos, de nem tudtam úgy szétszedni, hogy a mechanikához hozzáférjek, így nem tudom, hogy egyáltalán ki tudod e venni az egész belsejét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember15, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2010 Előre vagy hátra kell rántani és lejön a burkolat. Pattintós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Szerintetek mennyiben tér el az A veki a B-től karosszériában? Elsősorban az első ajtókra gondolok, hogy nem e lehet átültetni az A-ba az ajtókat meg azzal együtt a moci tetőt, tükröket, mert az elég szépre sikeredett nála.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Szerintetek mennyiben tér el az A veki a B-től karosszériában? Elsősorban az első ajtókra gondolok, hogy nem e lehet átültetni az A-ba az ajtókat meg azzal együtt a moci tetőt, tükröket, mert az elég szépre sikeredett nála.? Mission impossible! <_< Na, jó, nem lehetetlen, de igencsak zsebbe nyúlós akció lenne! Teljesen más a mérete mind a mocitetőnek mind az ajtónak és szerintem az A oszlop dőlésszöge sem stimmel. De egy ügyes kezű lakatos mindenzt meg tud csinálni csak bírd kifizetni. Amúgy egyetértek! :wacko: Szerintem is szép lett a B Vectra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 <_< Csak azért kérdeztem, mert parkolókban szoktam figyelgetni és az első eléggé hasonlít rá, de akkor ezek szerint teljesen eltér. Kár:( :wacko::D Végül is a mocitetőt lehetne farigcsálni meg hajtogatni:D de az ajtót annyira nem, mert benn van az üveg ha a szöget megváltoztatom akkor gáz van:) kellene róla valami adat, hátha.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts