Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Keresztapám karosszériás hétvégén meglesi meg, ha sikerül meg is csinálja. fényezni nem tudom mennyit kell majd. Nah drukkolunk ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Jobb a helyzet, mint gondoltam a csomiajtóval kapcsolatban ^_^ Tisztítás előtt: Többi kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Jobb a helyzet, mint gondoltam a csomiajtóval kapcsolatban ^_^ Tisztítás előtt http://lh5.ggpht.com/_3HNqnjOHlTU/TH6bclxE...12/DSCF1274.JPG Többi kép Nem is tudtam hogy egy 150 lovas pacit hajtasz :D :| és aztmondod 7 litert eszik :D az meg hogy lehet :D?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nem is tudtam hogy egy 150 lovas pacit hajtasz ^_^ :| és aztmondod 7 litert eszik :D az meg hogy lehet :D?? X20XEV, nem C20XE :D De azzal is simán el lehet 7 litykóval autókázni országúton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Azthittem Echo motoros ^_^ Akkor ez 132 lóerő körül van :D?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Azthittem Echo motoros ^_^ Akkor ez 132 lóerő körül van ;)?? Te! Ez a hsz, nem igaz stimmel :D 1, Milyen az az Echo motor? Tihanyi? :D Ez Ecotec. 2, Gyári 100KW, azaz 136Le Sry :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Te! Ez a hsz, nem igaz stimmel ^_^ 1, Milyen az az Echo motor? Tihanyi? :D Ez Ecotec. 2, Gyári 100KW, azaz 136Le Sry :D Echonak röviditem, de echotecre gondoltam :D és 132 lóerő körült írtam!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Echonak röviditem, de echotecre gondoltam :D és 132 lóerő körült írtam!! No comment ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 ősi ekkós szekér:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Thor nem csodálom, hogy rohad a csomiajtód, valaki szétfúrta a hátulját. :D Nekem szerencsére nincs ilyen műanyag vacak. Egyben is van az ajtó. :D Echós szekér. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Thor nem csodálom, hogy rohad a csomiajtód, valaki szétfúrta a hátulját. :D Nekem szerencsére nincs ilyen műanyag vacak. Egyben is van az ajtó. :D Echós szekér. :D ^_^ Rájöttem, hogy mi a hiba. Itt folyik be (és nem tud kifolyni azon a kis lyukon, amit múltkor linkeltem): (nyilaknál befolyik és lent nem tud kifolyni maradéktalanul) Ezek a műanyagot rögzítő csavarok miatt lettek gyárilag kifúrva. Ha összeraktam, akkor ezeket szépen lezárom és nem lesz gond. Valamint a lenti kis lyukakat, kicsit lejjebb viszem, biztos ami biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Ha ennyire bontod a gépet, a jobb hátsó lámpabúrát nekem adhatnád. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Ha ennyire bontod a gépet, a jobb hátsó lámpabúrát nekem adhatnád. :D :D Ehh, de össze is rakom ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Anyum tudtom nélkül rendelt hátsó jobb és bal sárvédő íveket :D darabját 2800ftért, itt az autósboltba ^_^ Holnapra meg is érkezik :D A doblemezem lyukaknál kilesz takaritva és foltozva lesz Küszöböket is kapok de csak jövő hónapba, egyszerre kellene csinálni igaz?? Vagy jó külön-külön is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Anyum tudtom nélkül rendelt hátsó jobb és bal sárvédő íveket :D darabját 2800ftért, itt az autósboltba ^_^ Holnapra meg is érkezik :D A doblemezem lyukaknál kilesz takaritva és foltozva lesz Küszöböket is kapok de csak jövő hónapba, egyszerre kellene csinálni igaz?? Vagy jó külön-külön is? Kérdezt meg a kasztnist, ő csinálja, ergo mondja meg ő, hogy mit mikor. Mi is jövő héten csináljuk majd a 2 küszöböt meg a 2 nyúlványt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Kérdezt meg a kasztnist, ő csinálja, ergo mondja meg ő, hogy mit mikor. Mi is jövő héten csináljuk majd a 2 küszöböt meg a 2 nyúlványt. Nem kasztnissal csináltatom A sárvédőim elég magason elvannak rohadva, remélem még vágással is bőven elég lesz a javitó ív Akkor megvárom októbert a küszöb miatt, de addig a doblemeznél a lyukakat befoltoztatom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Nem kasztnissal csináltatom A sárvédőim elég magason elvannak rohadva, remélem még vágással is bőven elég lesz a javitó ív Akkor megvárom októbert a küszöb miatt, de addig a doblemeznél a lyukakat befoltoztatom Nah akkor meg az mondja meg aki csinálja majd a kocsit Teeee! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Sanyesz javaslatára megvárom a küszöböket ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Sanyesz javaslatára megvárom a küszöböket ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Sziasztok! Lenne pár kérdésem! A gyári napfénytető hogyan vezeti el a vizet? Van neki valami esőelvezető csatorna vagy egyáltalán nem is lenne szabad befolynia a víznek? Ma reggelre megint beázott az autó. Már nagyon unom, hogy behuppanok az ülésbe és egy pillanat alatt úgy nézek ki mint aki behugyozott! 3 évig semmi baja nem volt most meg tessék.... <_< Egyik cimborámnak van egy bontott napfénytetője, igaz F Astrából de ugyan az szerintem. Érdemes lenne kicserélni? Mennyire nagy meló ezt kicserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Itt írnak róla a lengyel cartársak. Na, jó inkább csak képekkel van illusztrálva. Amúgy beírod a gugliba Vectra-unlimited és lefordíttatod az oldalt, elég sok jó dolog van ott. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Itt írnak róla a lengyel cartársak. Na, jó inkább csak képekkel van illusztrálva. Amúgy beírod a gugliba Vectra-unlimited és lefordíttatod az oldalt, elég sok jó dolog van ott. :wacko: Kösz a linket! Hasznos <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Itt írnak róla a lengyel cartársak. Na, jó inkább csak képekkel van illusztrálva. Amúgy beírod a gugliba Vectra-unlimited és lefordíttatod az oldalt, elég sok jó dolog van ott. <_< Köszi Öcsibácsi a linket, de nem nagyon lettem okosabb! Visszatérve az eredeti kérdésemre: " A gyári napfénytető hogyan vezeti el a vizet?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Köszi Öcsibácsi a linket, de nem nagyon lettem okosabb! Visszatérve az eredeti kérdésemre: " A gyári napfénytető hogyan vezeti el a vizet?" Le tudod tesztelni, ha elkezded lassan locsolni a napfénytető környékét és megnézed, hogy hol folyik le (de gondolom dugulásra tippelsz). Szerk.: Itt látszik 4 kis lefolyó a keret 4 sarkában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ha jól emlékszem, akkor a C oszlopnál folyik ki a víz. Le tudod tesztelni, ha elkezded lassan locsolni a napfénytető környékét és megnézed, hogy hol folyik le (de gondolom dugulásra tippelsz). Igen, arra tippelek. Érdekes, hogy 3 évig semmi baja, most meg hirtelen elkezdett beázni. A locsolást már próbáltam egy locsolónyi vizet (12liter) öntöttünk egyből a peremére, de akkor semmi sem látszott és hallatszott. Megpróbálom majd szabadnapon lebontani a tetőkárpitot és akkor majd többet látok. Addig meg egy vödörrel járok a csomagtartóban és éjszakára az első ülésre rakom. (éjszakás vagyok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts