opelnils Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Fújd át fehére, és megveszem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Nekem viszont van négy bordó eladó. :D Nekem is bordók voltak.Egyet odaadtam a haveromnak,egyet meg egy másiknak.Csak kettőt dobtam ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Január11, 2014 Megoszt Elküldve Január11, 2014 Én meg nemrég dobáltam ki az ajtókat,mert nem kellett senkinek. Nekem viszont van négy bordó eladó. :D Köszi srácok de nem lesz rá szükség! :) :) Annyira durván nem sérült, hogy ajtót kellene cserélni! Már megnézettem szakival s egy kis lakatos munkával helyreállítható az ajtó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember10, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2014 Már hónapok óta megvannak a hátsó kerékjárati dobbetétek. Ma megpróbáltam beletenni az autóba, de vagy ügyetlen vagyok, vagy túl türelmetlen öregkoromra. <_< Ezért elvihető,ha kell valakinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember10, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2014 Már hónapok óta megvannak a hátsó kerékjárati dobbetétek. Ma megpróbáltam beletenni az autóba, de vagy ügyetlen vagyok, vagy túl türelmetlen öregkoromra. <_< Ezért elvihető,ha kell valakinek. KELL!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Már hónapok óta megvannak a hátsó kerékjárati dobbetétek. Ma megpróbáltam beletenni az autóba, de vagy ügyetlen vagyok, vagy túl türelmetlen öregkoromra. <_< Ezért elvihető,ha kell valakinek. Nem tudom a tied milyen gyártmány.Én Klokkerholmot vettem az Unixtól.Felment a helyére rendesen.Igaz, hogy én még adtam neki önfúró lemezcsavart is nehogy kiessen.Állítólag azért nem megy fel rendesen,mert az utángyártott ívnek szélesebb a pereme,mint a gyárinak volt,és nem akadnak bele azok a kis körmök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember12, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 Nem tudom a tied milyen gyártmány.Én Klokkerholmot vettem az Unixtól.Felment a helyére rendesen.Igaz, hogy én még adtam neki önfúró lemezcsavart is nehogy kiessen.Állítólag azért nem megy fel rendesen,mert az utángyártott ívnek szélesebb a pereme,mint a gyárinak volt,és nem akadnak bele azok a kis körmök. Az enyémen nincsenek "körmök". Ez valami olcsó példány. Ahogy beillesztem, a peremnél nem fekszik fel végig. Van ahol eláll vagy 1,5-2 centit. A küszöbnél meg nem takar rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 Az enyémen nincsenek "körmök". Ez valami olcsó példány. Ahogy beillesztem, a peremnél nem fekszik fel végig. Van ahol eláll vagy 1,5-2 centit. A küszöbnél meg nem takar rendesen. Akkor az tényleg nem olyan mint az enyém volt.Az illeszkedett rendesen,csak a körmök nem akadtak be a perem miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 A sedánnak és a rövid hátuljúnak ugyan olyan széles a csomagtartója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember15, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2014 Hello! Típushibák javítására ismer valaki megbízható, ügyes, lelkiismeretes kasztnist Fehérvár közelében? Nem az olcsóság az elsődleges szempont, hanem a inkább a minőség... Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Szal akkor nem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Október19, 2014 Megoszt Elküldve Október19, 2014 Ez is felkerült a csomi ajtóra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Október20, 2014 Megoszt Elküldve Október20, 2014 Ez is felkerült a csomi ajtóra :D Jee! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdlghhn Elküldve November11, 2014 Megoszt Elküldve November11, 2014 Üdv! Lehet még kapni tankbeöntő javítóívet? 5 helyen kérdeztem és sehol semmi. Vagy akkor marad a foltozás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November11, 2014 Megoszt Elküldve November11, 2014 Üdv! Lehet még kapni tankbeöntő javítóívet? 5 helyen kérdeztem és sehol semmi. Vagy akkor marad a foltozás? Igen ITT lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November11, 2014 Megoszt Elküldve November11, 2014 Meg itt is.Én náluk vásároltam régen a Vectrához. http://webshop.iharosauto.hu/ItemSearchIGByCarType#&&/wEXCAUHbWFpblRhYgUBMQUJcGFnZUluZGV4BQEwBQxpdGVtQ2F0ZWdvcnkFCFVfS0FfS0E0BQpzZWFyY2hUeXBlBQEwBQhjYXJNYW51ZgUDT1BFBQdjYXJUeXBlBQpPUEVWZWMgICBBBRdjYXJUeXBlT3JJbmRlcGVuZGVudFRhYgUBMQUOdmVoaWNsZVR5cGVUYWIFATFrKkpI7r60DvdG9k36HMDJex3eTDi3DDXu+xuIu/2aQQ== Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November14, 2014 Megoszt Elküldve November14, 2014 Én speciel nem kaptam, mert csak a külső likat lehet megvenni, de ami mögötte van kehely, az sehol nem kapható, a kasznisom úgy gyártotta le sík lemezből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdlghhn Elküldve November24, 2014 Megoszt Elküldve November24, 2014 A kehely nekem is egyedi gyártás lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdlghhn Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 Valaki rakott már be 'A' Vectra-ba 'B' belteret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 Valaki rakott már be 'A' Vectra-ba 'B' belteret? Még nem láttam ilyet, de mivel ugyanaz a platform, kisebb nagyobb faragások árán simán be kell menjen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve December1, 2014 Megoszt Elküldve December1, 2014 Még nem láttam ilyet, de mivel ugyanaz a platform, kisebb nagyobb faragások árán simán be kell menjen. Ezen mit értetek? Műszerfal,kárpitok,ülések? Ez érdekes lehet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdlghhn Elküldve December4, 2014 Megoszt Elküldve December4, 2014 Igen, igen. Műszerfal nem feltétlen. Főleg az első, hátsó ülésekre és ajtókárpitokra gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moltam Elküldve Március7, 2015 Megoszt Elküldve Március7, 2015 Sziasztok! Van egy A vekim, 95-ös, műszakilag és esztétikailag is jó állapotú, de pár helyen elindult rajta a rohadás. Elég csúnya a hátsó felső rugótányér, és a hátsó íveket sem ártana cserélni (mondjuk még csak felületi a rozsda rajtuk), valamint az első kerék mögött is elindult a korrózió. Ennyi javításnál körülbelül mire kell számítani anyagiakban? Azért kérdezem mert még nem volt dolgom karosszériásnál és hátha van valaki aki hasonló munkálatokat végeztetett el az ő autóján, nyilván nem szeretném rákölteni az autó értékét. Egyébként egy minden jóval megpakolt CDX-ről van szó. Tudom hogy itt nem kaphatok pontos infót, de mielőtt elkezdek keresni egy szakembert jó lenne tudni hogy Ti mennyiből úsztátok meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március7, 2015 Megoszt Elküldve Március7, 2015 Sziasztok! Van egy A vekim, 95-ös, műszakilag és esztétikailag is jó állapotú, de pár helyen elindult rajta a rohadás. Elég csúnya a hátsó felső rugótányér, és a hátsó íveket sem ártana cserélni (mondjuk még csak felületi a rozsda rajtuk), valamint az első kerék mögött is elindult a korrózió. Ennyi javításnál körülbelül mire kell számítani anyagiakban? Azért kérdezem mert még nem volt dolgom karosszériásnál és hátha van valaki aki hasonló munkálatokat végeztetett el az ő autóján, nyilván nem szeretném rákölteni az autó értékét. Egyébként egy minden jóval megpakolt CDX-ről van szó. Tudom hogy itt nem kaphatok pontos infót, de mielőtt elkezdek keresni egy szakembert jó lenne tudni hogy Ti mennyiből úsztátok meg. Én olyan jó 5 éve csináltattam meg.2 küszöbcsere,1 hátsóív,lámpa alatti lemez lett cserélve,meg egy folt a csomagtartóba.20 ezret fizettem,meg 20 ezer volt a színre fújás.Na jó mondjuk ez régen volt.Aztán 2 éve megcsináltam magam a másik hátsóívet,meg a belső doblemez cserét.Meg egy két foltot a csomagtartóban. http://www.kepfeltoltes.hu/view/150307/P1020450_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/view/150307/P1020451_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március7, 2015 Megoszt Elküldve Március7, 2015 (edited) Sziasztok! Van egy A vekim, 95-ös, műszakilag és esztétikailag is jó állapotú, de pár helyen elindult rajta a rohadás. Elég csúnya a hátsó felső rugótányér, és a hátsó íveket sem ártana cserélni (mondjuk még csak felületi a rozsda rajtuk), valamint az első kerék mögött is elindult a korrózió. Ennyi javításnál körülbelül mire kell számítani anyagiakban? Azért kérdezem mert még nem volt dolgom karosszériásnál és hátha van valaki aki hasonló munkálatokat végeztetett el az ő autóján, nyilván nem szeretném rákölteni az autó értékét. Egyébként egy minden jóval megpakolt CDX-ről van szó. Tudom hogy itt nem kaphatok pontos infót, de mielőtt elkezdek keresni egy szakembert jó lenne tudni hogy Ti mennyiből úsztátok meg. Ha kívülről látszik akkor az már nem csak felületi. Külső sárvédőív elem piti pénz, a jó kasznisok olyan 15-20/ oldalért szokták megcsinálni, a rugótányérra is számolhatsz ennyivel, de ha a komplett váznyúlvány cserés, akkor az olyan 50/oldal. (a javítóelem nem olcsó hozzá) És akkor még ott van a sárvédők fényezése, vidéken elemenként 20-30 körül fújnak, de mivel nem mai autó, valszeg hozzá kell majd polírozni a teljes autót. Szóval olyan 100-150-el számolhatsz. Nekem két éve cserélték a két küszöböt, a jobbos belső teljes doblemezt, és a tankbetöltő kelyhet, 50ért csinálták meg, úgy, hogy az előbbieket én vittem, utóbbit meg megcsinálták sík lemezből. És ebben még fényezés nem volt. Ja, plusz a belső küszöböket a b oszloptól újragyártották, mert az se volt már meg. Ja,és az autót is én szedtem szét hozzá. Módosítva Március7, 2015 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts