jezus80 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Mennyi volt az ára?? A jobb hátsó ajtót 10-ért akarta a csávó adni, mivel valószínűleg szagot fogott, hogy nem mindegy milyen színű! Üresen, tehát zár, üveg, kárpit stb. nélkül 8ig engedte le az árat. Szerintem 7-nél lejjebb nem lehet menni. Mondjuk a srác még így is jól járna, mivel a fényezés eleve többe kerülne. Viszont a kérdésedre a válasz, hogy ez bontós kocsi. Nem tudom egyben adnák-e, de akkor is csak trélerrel tudnád vinni, mivel a forgalomból már kivonták. Számodra fontos momentum lehet, hogy a hátsó íveken 4-5 centi szélesen fel van púposodva a festék. Valószínűleg a tél után ez is úgy nézne ki mint a tiéd. Hasznot meg nem nagyon hozna, mivel teljesen alap. Azt hiszem még az üvegek sem színezettek. + dízel motoros, amikről lövésem sincs milyenek, illetve keresik-e egyáltalán, mint a benzines társait. Ha találnék valami jó állapotút szólok Neked, de sajnos ez a tréler árát sem hozná vissza! (Szerintem.) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 A jobb hátsó ajtót 10-ért akarta a csávó adni, mivel valószínűleg szagot fogott, hogy nem mindegy milyen színű! Üresen, tehát zár, üveg, kárpit stb. nélkül 8ig engedte le az árat. Szerintem 7-nél lejjebb nem lehet menni. Mondjuk a srác még így is jól járna, mivel a fényezés eleve többe kerülne. Viszont a kérdésedre a válasz, hogy ez bontós kocsi. Nem tudom egyben adnák-e, de akkor is csak trélerrel tudnád vinni, mivel a forgalomból már kivonták. Számodra fontos momentum lehet, hogy a hátsó íveken 4-5 centi szélesen fel van púposodva a festék. Valószínűleg a tél után ez is úgy nézne ki mint a tiéd. Hasznot meg nem nagyon hozna, mivel teljesen alap. Azt hiszem még az üvegek sem színezettek. + dízel motoros, amikről lövésem sincs milyenek, illetve keresik-e egyáltalán, mint a benzines társait. Ha találnék valami jó állapotút szólok Neked, de sajnos ez a tréler árát sem hozná vissza! (Szerintem.) :D Ha már az ajtókért olyan sokat kért, akkor mit kérhet az egész autóért ^_^ Okés rendicsek, nem is akartam megvenni ha rohad a hátulja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ha már az ajtókért olyan sokat kért, akkor mit kérhet az egész autóért ^_^ Okés rendicsek, nem is akartam megvenni ha rohad a hátulja :D Én elhiszem, hogy mindenkinek kell a lé, de miért ilyenek az emberek,? Ha tudják, hogy a másiknak valami kell, akkor miért kell azt a szerencsétlent mégjobban lehúzni? Igazából szerintem üresen max. 5-6 ezret érhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Ebből: Ez lett(forrasztás+zsugorcső): Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Kicsit " narancsbőrős" a segge. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Kicsit " narancsbőrős" a segge. ^_^ Nem a szépség volt a cél, hanem a tartósság! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nem a szépség volt a cél, hanem a tartósság! ^_^ Azért szerintem így is van bőven különbség a két állapot között! Sokkal jobban néz most így ki mint ahogy az első képen kinézett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Azért szerintem így is van bőven különbség a két állapot között! Sokkal jobban néz most így ki mint ahogy az első képen kinézett... Beszéltük régebben, hogy engem szörnyen idegesít a kritikán aluli korrózióvédelem. Fejembe vettem, hogy vagy így vagy úgy de megpróbálok javítani az esélyeken. Hát elkezdtem ^_^ Aztán az idő majd megválaszolja a dolgot :D De még nagyon nagyon sok van hátra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Én még neki se láttam. :D De tervben van. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Én még neki se láttam. :D De tervben van. ^_^ Jaaa és nem is mondtam mire jöttem rá tegnap :D Arra, hogy miért rohadt szét nekem is és sógornak is a csomiajtó alja (4ajtós) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Na miért, mert az nekem is rohad ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Na miért, mert az nekem is rohad ^_^ Pill. Feltöltöm a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 A képen látható vízlefolyó lyukat túl magasra fúrták, ezért az ide befolyó víz megáll és szépen eteti a rozsdát. Tegnap kb. 2órával eső után kinyitottam a csomit és akkor vettem észre, hogy még csak most jött onnan ki a víz. Szerk.: jah bocsesz, felnyitott állapotban fényképeztem, így fejjel lefelé van a kép ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Hol van e lyuk pontosan? Így most nem tudom behatárolni. Nagyobb részletképet plz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Hol van e lyuk pontosan? Így most nem tudom behatárolni. Nagyobb részletképet plz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Gyanús volt a piros, hogy az lámpabúra. De csomitartót írtál, nem ajtót, így nem értettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 És hogyan gondoltad a megoldását?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Gyanús volt a piros, hogy az lámpabúra. De csomitartót írtál, nem ajtót, így nem értettem. Sorry! Mea culpa ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 És hogyan gondoltad a megoldását?? Lehozom az aljára a lyukat. Ez lesz a következő projekt (képekkel persze). Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 és a rohadást hogyan oldod meg?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 és a rohadást hogyan oldod meg?? A mostanit lecsiszolom fémig és meglátom, hogy menthető e még... ha nem akkor sajnos csere. Utána meg majd meglátom, hogy hogy lehet lekezelni (ellenállóbb legyen a lemez). Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Egész ajtót lecseréled ^_^ :|?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Egész ajtót lecseréled :D :|?? Majd kiderül ^_^ Öcsibácsi, volt már dolgod a csomiajtóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Csak annyi, hogy a hátsó szárnyba kellett 1 másik csavar. ^_^ Amúgy rendben van, ez legalább. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Csak annyi, hogy a hátsó szárnyba kellett 1 másik csavar. :D Amúgy rendben van, ez legalább. :D Az jó. Nekem már nem annyira ^_^ Múltkor vettem észre, hogy a fekete takaróműanyagot már eltolta a rozsda az ajtótól :D Túl sok jóra nem számítok majd ha megbontom :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts