tgabika76 Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Nekem is nedves a kárpit a csomagtérben, pedig az enyém sedan. Utána kell ennek is járnom. :blink: De a tied meg napfénytetős ha jól látom (legalábbis ha az avatarodon a te autód van), annál meg ha minden igaz az A és C oszlopban vezetnek lefelé a tető gyári lefolyóvezetékei, egyenest bele a küszöbbe. Én ezt nézném meg a helyedben hogy ha a hátsó lefolyóba öntesz egy kis vizet, az kifolyik-e az autó alatt a küszöbnél. Mert ha nem akkor lehet hogy az kerül a csomagtartóba, mert a C-oszlopban a cső valahol folytonossági hiányt szenved. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Kösz. Igen az avataromon a saját autóm van, és valóban napfénytetős. B) :icon1: Akkor azt a lefolyó vezetéket meg kell keresnem. Nagyon el van rejtve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 hmm nekem is napfénytetős, de én azt hittem hogy ez az elvezetés csak az A oszlopban van. lehet hogy nem egy oldalról kapom a vizet, mert akkor sem oké, ha csak alul van víz ;) de ha lesz időm mindenképp utána kell járni, mert ennek a mélyláda sem örül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 hmm nekem is napfénytetős, de én azt hittem hogy ez az elvezetés csak az A oszlopban van. Mind a 4 sarkában kell lennie, különben ha orral dombnak felfelé állnál akkor nem tudna hová elfolyni a víz és beázna az utastér. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Mind a 4 sarkában kell lennie, különben ha orral dombnak felfelé állnál akkor nem tudna hová elfolyni a víz és beázna az utastér. ;) 4 van, ahogy mondod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 De igen öt ajtós! Elkezdtem körülírni, hogy mit kellene megnézned, de inkább lefényképezem majd otthon :) Úgy egyszerűbb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
quemby Elküldve Február2, 2013 Megoszt Elküldve Február2, 2013 Elkezdtem körülírni, hogy mit kellene megnézned, de inkább lefényképezem majd otthon :) Úgy egyszerűbb lesz. Azt nagyon szépen köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Azt nagyon szépen köszönöm. Nah nekünk itt volt megrepedve és esőben folyt be a cucc a csomagtartóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 Teleszkópos motorháztető nyitót szerelt már be valaki? Daewoo Leganza X20SED ből mentettem ki múltkor a 2őt :) De nembírom rátenni a Vecire :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február3, 2013 Megoszt Elküldve Február3, 2013 12 évesen én bedobtam a mienkbe a hátsókat, amik a hátsóajtót nem, de a motorháztetőt megtartják. :) Azóta is benne van. Csinálni kell neki konzolt L vasból. Az enyém azért ilyen, mert akkor apám kikötötte hogy csak úgy csinálhatom meg, hogy ha levesszük nem maradhat nyoma. http://kepfeltoltes.hu/130203/100_8519_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/130203/100_8521_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/130203/100_8527k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Nice :) Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Vicces volt mikor utána ment a szerelöhöz, az meg majdnem orrbacsapta magát vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február4, 2013 Megoszt Elküldve Február4, 2013 Hááát én is benézném az biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Hello! Üdvözlök mindenkit a forumon végre találtam egy frankó vectra forumot:D lenne is pár kérdésem... -valahol vagy beázik a kocsi és csak az utas oldali lábtérhez folyik be a víz de egy kicsi a motorvezérlő elektronika felé is befolyik valahol igazából tippem sincs hol... -a másik az utas üllés alatt van valami rúd az üllés alatt tele van matricázva valami sárga figyelmeztetésekkel az mi lehet? köszi előre is a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Beázás: Levélrácsnál nézz körül a mocitető végénél, ha sose takarították ki, akkor könnyen elrohadhat alatta, és akkor folyik az ecura a víz. A "rúd" meg az övfeszítő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Február5, 2013 Megoszt Elküldve Február5, 2013 Oké köszi a gyors választ és a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Végre ez is eljőtt! :D Ma este viszem a kasznishoz az autót. Ball oldali küszöb csere,jobb hátső rugótányér csere, meg teljes padlólemez javítás lessz. Plussz belül is kap egy teljes üregvédelemet csomagtartóval együtt. Ide kapcsolódik hogy kivettem a csomiból a szőnyeget,és a ball oldalán nekem is tiszta víz,pedig egy hete nem mentem vele! Mivel amúgy is az összes szőnyeget kivetem, kerestem a bizonyos lefolyót! Hát nem találtam!! Az enyém 5. ajtós napfénytetős. Gmicsövet keressek ami a küszöbe végződik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Végre ez is eljőtt! :D Ma este viszem a kasznishoz az autót. Ball oldali küszöb csere,jobb hátső rugótányér csere, meg teljes padlólemez javítás lessz. Plussz belül is kap egy teljes üregvédelemet csomagtartóval együtt. Ide kapcsolódik hogy kivettem a csomiból a szőnyeget,és a ball oldalán nekem is tiszta víz,pedig egy hete nem mentem vele! Mivel amúgy is az összes szőnyeget kivetem, kerestem a bizonyos lefolyót! Hát nem találtam!! Az enyém 5. ajtós napfénytetős. Gmicsövet keressek ami a küszöbe végződik? Igen, neked is oda folyik le a napfénytető hátsó részéből. Az antenna gumijánál is volt némi szivárgásunk még anno, érdemes lenne ott is szétnézni. Marad a próba: lámpával a kezedben befekszel és valaki kintről elkezdi szisztematikusan (csak kis területeken) locsolni a kritikus helyeket. Így tudtuk mi is kiszűrni, hogy hol van rés. Ha nem láttok szembetűnő beázást, akkor érdemes rászánni több időt, hogy elcsípjétek hol szivárog be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Köszönöm a segítséged. Ez a "vizes" próba már csak a kasznizás utánra marad! "Az antenna gumijánál is volt némi szivárgásunk még anno, érdemes lenne ott is szétnézni." Ez nem lessz gond,mert be lessz hegesztve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 sziasztok egy ujabb kérdésem lenne a füttő motorom így néz ki szerintetek hiányzik innen valami elem? klimás c20ne. köszönöm http://kepfeltoltes.hu/view/130207/20130207118_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130207/20130207119_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130207/20130207120_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 sziasztok egy ujabb kérdésem lenne a füttő motorom így néz ki szerintetek hiányzik innen valami elem? klimás c20ne. köszönöm http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Leginkább némi fény... Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 bocsi de csak most volt időm lefényképezni...holnap fénynél megpróbálok frankóbb képet csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február7, 2013 Megoszt Elküldve Február7, 2013 Az enyém így nézett ki anno :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 (edited) Az enyém így nézett ki anno :) Köszi és itt a pollen szűrőt hová tudom berakni? és neked mikor ilyen volt a ventilátor nem ázott be a verda? amúgy a klímás vectrán 1 vagy 2 hűtő ventilátor van? köszi Módosítva Február8, 2013 : hening Képpel idézés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Köszi és itt a pollen szűrőt hová tudom berakni? és neked mikor ilyen volt a ventilátor nem ázott be a verda? amúgy a klímás vectrán 1 vagy 2 hűtő ventilátor van? köszi Első: Képpel sose idézz! Vedd ki az "img"-t a linkből, mielőtt elküldöd a választ. A pollenszűrőt? Sehova :) Nincs gyárilag hely neki. Öcsibácsi linkelt régebben képeket egy átalakított astra keretről. Én is itt tartok most, hogy már megvan a keret, csak idő kellene a faragáshoz. De sajnos, beázott. A műanyag vízelvezető takaró műanyagon volt pár repedés ahol ráfolyt a mocira a víz. 2 ventilátor van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts