ady19 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Valaki foglalkozott már pollenszűrő utólagos beépítésével? Tapasztalatok? Lehetséges? Ha jól emlékszem akkor Öcsibácsi lesz a te embered ezügyben, ő szerelt be már ilyet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Valaki foglalkozott már pollenszűrő utólagos beépítésével? Tapasztalatok? Lehetséges? Itt 1 példa. Egy kicsivel lejjebb is van hozzá még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Ja, nem is említettem, hogy hátulra is tettem fejtámlákat. :icon4: A helye benne van a merevítőben, csak a kárpitot kellett átfúrni 12-es fúróval. A régi első üléseim fejtámlája pont jó volt oda. :D Igaz a karjait át kellett hajlítani, és 1 vastagabb slagból vágtam két darabot hézagolónak, hogy ne lötyögjön a merevítőben. Ha anyuka hazahozza a gépet, csinálok képet róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Ja, nem is említettem, hogy hátulra is tettem fejtámlákat. :icon4: A helye benne van a merevítőben, csak a kárpitot kellett átfúrni 12-es fúróval. A régi első üléseim fejtámlája pont jó volt oda. :icon4: Igaz a karjait át kellett hajlítani, és 1 vastagabb slagból vágtam két darabot hézagolónak, hogy ne lötyögjön a merevítőben. Ha anyuka hazahozza a gépet, csinálok képet róla. Hmm, ez jól hangzik! Pont a múltkor gondolkodtam azon hogy mostanában sok olyan Vekit látok amiben hátul is van fejtámla, s milyen jó lenne ha lenne az enyémben is, szerintem jól mutat, no meg persze praktikus is! :D Várjuk a képeket! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Tessék, semmi extra, kb fél óra alatt megvan. :icon4: Annyi, hogy először a csomitartó felől a lyuk közepét átböktem egy hegyes küllővel, hogy ne kelljen kiméregetni. És az utastér felől meg kifúrtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Itt 1 példa. Egy kicsivel lejjebb is van hozzá még. Ohh. Akkor szükségem van F Astra keretre, pollenszűrőre, és vágnom kell neki helyet? Vagy gyári keret a klímamentes példányokban is van? Holnap feltépem a kocsi elejét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Ja, nem is említettem, hogy hátulra is tettem fejtámlákat. :icon4: A helye benne van a merevítőben, csak a kárpitot kellett átfúrni 12-es fúróval. A régi első üléseim fejtámlája pont jó volt oda. :D Igaz a karjait át kellett hajlítani, és 1 vastagabb slagból vágtam két darabot hézagolónak, hogy ne lötyögjön a merevítőben. Ha anyuka hazahozza a gépet, csinálok képet róla. Nem esik előre nagyobb fékezésnél? Vagy van valami "rögzítése"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Nem esik előre nagyobb fékezésnél? Vagy van valami "rögzítése"? Nem esik az ki. :D A száron gyárilag is van két pici fül kilapítva az anyagból. Nézd meg a tiéden. Ill. a merevítőben szűkebb rész van és a ráhúzott gumicső kissé szorul benne. De amúgy nem könnyű kihúzni. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Ohh. Akkor szükségem van F Astra keretre, pollenszűrőre, és vágnom kell neki helyet? Vagy gyári keret a klímamentes példányokban is van? Holnap feltépem a kocsi elejét :D A legtöbb Astrában van pollenszűrő. Vágni az Astra keretből kell, látod a képeken, hogy mennyi az eltérés a 2 típus között. Alja, teteje marad, a közepéből kell ék alakban kivágni és bejavítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Csomagtérajtóból spoiler. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Kabrió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 díszcsíkot nem tudjátok honnan lehetne szerezni? nekem a szélesebb, krómcsíkos kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 díszcsíkot nem tudjátok honnan lehetne szerezni? nekem a szélesebb, krómcsíkos kellene. Dhrider hirdetett múltkor csíkokat az A Vectra eladóban. Kérdezz rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Dhrider hirdetett múltkor csíkokat az A Vectra eladóban. Kérdezz rá. :) köcce öcsibácsi:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 díszcsíkot nem tudjátok honnan lehetne szerezni? nekem a szélesebb, krómcsíkos kellene. Ha még nem találtál, akkor lenne nekem is eladó! A klíma donor vectrán is ilyen van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atesz857 Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy hol lehet az ajtozsanérba beleütött sliccelt stiftet kapni? Mert az enyimben eltört és log az ajtó. Az autosboltok szerintetek tartanak ilyesmit? Elöre is köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy hol lehet az ajtozsanérba beleütött sliccelt stiftet kapni? Mert az enyimben eltört és log az ajtó. Az autosboltok szerintetek tartanak ilyesmit? Elöre is köszi!!! Igen, párszáz forint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atesz857 Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Igen, párszáz forint. Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 No, kipuff rendszer kifoltozva. :lol: Az első dob kirepedt 5-9ig. :D A hátsó meg szétrohadt a pánt alatt. :lol: Kapott 1 másik használtat, csak nem pántost. Majd ha hazajövök az ősszel úgyis leveszem, mert alvázvédelem lesz a tél előtt és akkor az első dob cserés lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 No, kipuff rendszer kifoltozva. :lol: Az első dob kirepedt 5-9ig. :D A hátsó meg szétrohadt a pánt alatt. :lol: Kapott 1 másik használtat, csak nem pántost. Majd ha hazajövök az ősszel úgyis leveszem, mert alvázvédelem lesz a tél előtt és akkor az első dob cserés lesz. ;) Nah merre mész majdan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Nah merre mész majdan? :lol: Vissza Itáliába. :D Várnak az almák. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 nincs valakinek csomiajtó toldat? az a kis szárny képződmény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Felületi. :lol: Már volt javítva a rugótányér. Na, ezért kell ősszel majd alvázvédőzni. :lol: Áthoztam ide. Ezt a rozsdát mivel fogod likvidálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Áthoztam ide. Ezt a rozsdát mivel fogod likvidálni? A terveim szerint a sógornál csináljuk majd. Kap 1 nagynyomású mosást. Lekapjuk a komplett kipufogó rendszert. Aztán ahol hozzá lehet férni ott drótkefézve/drótkorongozva lesz. :lol: Ha szükséges akkor lesz valamilyen rozsdamaró/átalakító szerrel kezelés is. Utána meg jöhet az Olvikorr 2 rétegben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 A terveim szerint a sógornál csináljuk majd. Kap 1 nagynyomású mosást. Lekapjuk a komplett kipufogó rendszert. Aztán ahol hozzá lehet férni ott drótkefézve/drótkorongozva lesz. :lol: Ha szükséges akkor lesz valamilyen rozsdamaró/átalakító szerrel kezelés is. Utána meg jöhet az Olvikorr 2 rétegben. Pontosan ezért kérdeztem :lol: Nekem EZ a cucc jött be nagyon. Jó, olcsó és még kapni is lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts