Thor Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Semennyire. Ez a modellfrissített verzióhoz való (azért írják hogy '92-től), aminek mások a fényszórói is, ezért nem férne el. Hacsak nem cserélsz hozzá lámpákat is. :D :lol: A mocitetőnél van különbség (emblémát leszámítva)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Tudtommal nincsen. Viszont azt nem tudom hogy a sárvédőnél, ahol az index búrája van, ott esetleg nincs-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Tudtommal nincsen. Viszont azt nem tudom hogy a sárvédőnél, ahol az index búrája van, ott esetleg nincs-e. Oksi, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Oksi, köszi. Tudtommal csak az index és a lámpaburája gömbölyűbb, más eltérés nincs. De nem fog szépen állni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Tudtommal csak az index és a lámpaburája gömbölyűbb, más eltérés nincs. De nem fog szépen állni. Ez így igaz :D Inkább akkormár V2000 hűtőrács :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Semennyire. Ez a modellfrissített verzióhoz való (azért írják hogy '92-től), aminek mások a fényszórói is, ezért nem férne el. Hacsak nem cserélsz hozzá lámpákat is. :lol: Pl. tuninglámpa Angel Eyes??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Pl. tuninglámpa Angel Eyes??? Mondjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziasztok! Tud valaki fogyasztó barát (jó munka olcsón <_<) karosszériást ajánlani Debrecenben vagy környékén? Léket kapot a csónakom :D kb.7cm lyuk a bal hátsó taposón. Kilátszik a kárpit... :D Ezt is csak véletlenül vettem észer miközben a leszakadt hátsó dobot vizsgáltam. Még alá kell bújni, hogy milyen a többi része. (sajna ahhoz még nem értek, hogy hogyan kell képet beszúrni, de nemsoká megoldom) Remélem így rendben lesz: https://picasaweb.google.com/10147851394424...feat=directlink Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Sziasztok! Tud valaki fogyasztó barát (jó munka olcsón <_<) karosszériást ajánlani Debrecenben vagy környékén? Léket kapot a csónakom :D kb.7cm lyuk a bal hátsó taposón. Kilátszik a kárpit... :D Ezt is csak véletlenül vettem észer miközben a leszakadt hátsó dobot vizsgáltam. Még alá kell bújni, hogy milyen a többi része. (sajna ahhoz még nem értek, hogy hogyan kell képet beszúrni, de nemsoká megoldom) Remélem így rendben lesz: https://picasaweb.google.com/10147851394424...feat=directlink Képet erre az ikonra: kattintva tudsz beszúrni, de így is tökéletes. A rohadás közepén valaha egy kis lyuk volt ahol a víz ki tudott folyni. Itt Pesten tudnék mondani, de Debrecent sajna passzolom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 A rohadás közepén valaha egy kis lyuk volt ahol a víz ki tudott folyni. Itt Pesten tudnék mondani, de Debrecent sajna passzolom :D Jaja! az most is ott van. Csak kicsit nőtt az átmérője és szabálytalan lett a körvonala <_< Hát Pestnél kicsit közelebb is lenne lehetőség, de az is 60km... ráadásul csak olyan munkát érdemes rábízni, ami nem látszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Aki esetleg nem tudta megnyitni a picasa-t: http://kepfeltoltes.hu/view/110220/jobb_h_...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Van egy srác aki csinálta nekem az alvázvédőzést, meg előtte kijavítgatott pár dolgot. Megkérdezem, hogy vállal-e most melót. Sziasztok! Tud valaki fogyasztó barát (jó munka olcsón <_< ) karosszériást ajánlani Debrecenben vagy környékén? Léket kapot a csónakom :D kb.7cm lyuk a bal hátsó taposón. Kilátszik a kárpit... :D Ezt is csak véletlenül vettem észer miközben a leszakadt hátsó dobot vizsgáltam. Még alá kell bújni, hogy milyen a többi része. (sajna ahhoz még nem értek, hogy hogyan kell képet beszúrni, de nemsoká megoldom) Remélem így rendben lesz: https://picasaweb.google.com/10147851394424...feat=directlink Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 A srác neve Gyula, beceneve gyurma. Száma: 06-70/428-8467 Szerintem megbízható, és jó munkát végez. Hivatkozz rám (Nyári Csaba). Sziasztok! Tud valaki fogyasztó barát (jó munka olcsón <_< ) karosszériást ajánlani Debrecenben vagy környékén? Léket kapot a csónakom :D kb.7cm lyuk a bal hátsó taposón. Kilátszik a kárpit... :D Ezt is csak véletlenül vettem észer miközben a leszakadt hátsó dobot vizsgáltam. Még alá kell bújni, hogy milyen a többi része. (sajna ahhoz még nem értek, hogy hogyan kell képet beszúrni, de nemsoká megoldom) Remélem így rendben lesz: https://picasaweb.google.com/10147851394424...feat=directlink Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Burns, ha közel lennél megcsináltam volna neked szívesen.<_< De jezus megsegített. :D Imádkozz többet, még más csoda is történhet veled. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Burns, ha közel lennél megcsináltam volna neked szívesen.<_< De jezus megsegített. :D Imádkozz többet, még más csoda is történhet veled. :) Jézus(80)-hoz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Jézus(80)-hoz? <_< Nekem is ez jutott eszembe! :D :) :D Ki tudja, lehet hogy ő a jóisten aki benézett a Vekisekhez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Legfeljebb csak annyit lehet mondani, hogy az isteni gondviselés küldött, de még ez is erős túlzás! A jézus becenév meg még abból az időszakból ered amikor még derékig érő hajam volt! :D Nekem is ez jutott eszembe! :D :) :D Ki tudja, lehet hogy ő a jóisten aki benézett a Vekisekhez! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Legfeljebb csak annyit lehet mondani, hogy az isteni gondviselés küldött, de még ez is erős túlzás! A jézus becenév meg még abból az időszakból ered amikor még derékig érő hajam volt! <_< OFF!Akkor csak van valami közöd Jézushoz! :D Vagyis legalábbis volt közöd! :D :) OFF vége (mert szét lesz rúgva a hátsóm) Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 A srác neve Gyula, beceneve gyurma. Száma: 06-70/428-8467 Szerintem megbízható, és jó munkát végez. Hivatkozz rám (Nyári Csaba). Mi atyánk ki vagy a mennyekben... köszönöm, hogy szólottál hozzám! Mindenképpen teszek egy próbát. (még az is lehet, hogy ismerem <_< ) Köszi! OFF (a kipufogót meg majd pótolom, ha leesik :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Imádkozz többet, még más csoda is történhet veled. :D És akkor mi lesz? Burns csodaországban? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Sziasztok! Tud valaki fogyasztó barát (jó munka olcsón :D) karosszériást ajánlani Debrecenben vagy környékén? Léket kapot a csónakom :lol: kb.7cm lyuk a bal hátsó taposón. Kilátszik a kárpit... :D Ezt is csak véletlenül vettem észer miközben a leszakadt hátsó dobot vizsgáltam. Még alá kell bújni, hogy milyen a többi része. (sajna ahhoz még nem értek, hogy hogyan kell képet beszúrni, de nemsoká megoldom) Remélem így rendben lesz: https://picasaweb.google.com/10147851394424...feat=directlink Nah van fejlemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nah van fejlemény? Még nem tudtam beszélni vele. Viszont a hétvégén rájöttem, hogy lyukas a külső küszüböm is :D Innentől fényezőre is szükségem lesz, mert akkor kap egy pár ívet is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Az enyémen pár elem most márciusban lesz fényezve. Ha érdekel majd megmutatom. Ha Debrecenbe hozod az autót akkor ebben is tudok majd segíteni esetleg! :lol: Nekem egy pár küszöböt+4 ajtón lévő műanyag elemet, első-hátsó lököst, egy hátsóívet, szárnyat, hűtőmaszkot, egy pár tükörburkolatot 68 ezerért fúj le a nyaggal munkadíjjal mindennel! Szerintem jó ár! Még nem tudtam beszélni vele. Viszont a hétvégén rájöttem, hogy lyukas a külső küszüböm is :D Innentől fényezőre is szükségem lesz, mert akkor kap egy pár ívet is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Az enyémen pár elem most márciusban lesz fényezve. Ha érdekel majd megmutatom. Ha Debrecenbe hozod az autót akkor ebben is tudok majd segíteni esetleg! :D Nekem egy pár küszöböt+4 ajtón lévő műanyag elemet, első-hátsó lököst, egy hátsóívet, szárnyat, hűtőmaszkot, egy pár tükörburkolatot 68 ezerért fúj le a nyaggal munkadíjjal mindennel! Szerintem jó ár! Ezzel csak én is egyetérteni tudok, nagyon jó ár érte! :) Ha azt veszem hogy másfél hónappal ezelőtt leendő apósom beletoltatott a kocsimba, s nem tört a lökös csak a festék jött le két helyen is, nos arra mondták nekem azt hogy 15-18 ezer forint lenne újra lefujatni.. :lol: Persze azóta is úgy van, majd tavasszal legkésőbb nyár elején lesz megcsináltatva, persze ennél remélhetőleg olcsóbban, ismerősnél! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Nem rossz ár, és a lökös fényezésért se vészes a 18ezer. Nekem szerencsére vannak fényezős ismerőseim, ugy h joformán anyagárban meg vannak a saját cuccok, viszont amiket viszünk munkákat, pl egy hátsó sárvédő fényezés az 15-20ba áll meg. És még az is jól megállja a helyét, olcsónak számít, és hozzá teszem szépen fényez, nem csak "leköpi"... Sok helyen drága is, és sz*r is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts