Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  tgabika76 írta:
Semennyire.

Ez a modellfrissített verzióhoz való (azért írják hogy '92-től), aminek mások a fényszórói is, ezért nem férne el. Hacsak nem cserélsz hozzá lámpákat is. :D

:lol:

A mocitetőnél van különbség (emblémát leszámítva)?

Elküldve
  tgabika76 írta:
Tudtommal nincsen. Viszont azt nem tudom hogy a sárvédőnél, ahol az index búrája van, ott esetleg nincs-e.

Oksi, köszi.

Elküldve
  fahee írta:
Tudtommal csak az index és a lámpaburája gömbölyűbb, más eltérés nincs. De nem fog szépen állni.

Ez így igaz :D Inkább akkormár V2000 hűtőrács :lol:

Elküldve
  tgabika76 írta:
Semennyire.

Ez a modellfrissített verzióhoz való (azért írják hogy '92-től), aminek mások a fényszórói is, ezért nem férne el. Hacsak nem cserélsz hozzá lámpákat is. :lol:

Pl. tuninglámpa Angel Eyes???

Elküldve

Sziasztok!

Tud valaki fogyasztó barát (jó munka olcsón <_<) karosszériást ajánlani Debrecenben vagy környékén?

Léket kapot a csónakom :D kb.7cm lyuk a bal hátsó taposón. Kilátszik a kárpit... :D

Ezt is csak véletlenül vettem észer miközben a leszakadt hátsó dobot vizsgáltam. Még alá kell bújni, hogy milyen a többi része.

(sajna ahhoz még nem értek, hogy hogyan kell képet beszúrni, de nemsoká megoldom)

Remélem így rendben lesz:

https://picasaweb.google.com/10147851394424...feat=directlink

Elküldve
  burns írta:
Sziasztok!

Tud valaki fogyasztó barát (jó munka olcsón <_<) karosszériást ajánlani Debrecenben vagy környékén?

Léket kapot a csónakom :D kb.7cm lyuk a bal hátsó taposón. Kilátszik a kárpit... :D

Ezt is csak véletlenül vettem észer miközben a leszakadt hátsó dobot vizsgáltam. Még alá kell bújni, hogy milyen a többi része.

(sajna ahhoz még nem értek, hogy hogyan kell képet beszúrni, de nemsoká megoldom)

Képet erre az ikonra: rte-image-button.png kattintva tudsz beszúrni, de így is tökéletes.

A rohadás közepén valaha egy kis lyuk volt ahol a víz ki tudott folyni.

Itt Pesten tudnék mondani, de Debrecent sajna passzolom :)

Elküldve
  Thor írta:
A rohadás közepén valaha egy kis lyuk volt ahol a víz ki tudott folyni.

Itt Pesten tudnék mondani, de Debrecent sajna passzolom :D

Jaja! az most is ott van. Csak kicsit nőtt az átmérője és szabálytalan lett a körvonala <_<

Hát Pestnél kicsit közelebb is lenne lehetőség, de az is 60km... ráadásul csak olyan munkát érdemes rábízni, ami nem látszik...

Elküldve

Van egy srác aki csinálta nekem az alvázvédőzést, meg előtte kijavítgatott pár dolgot.

Megkérdezem, hogy vállal-e most melót.

burns írta:
Sziasztok!

Tud valaki fogyasztó barát (jó munka olcsón <_< ) karosszériást ajánlani Debrecenben vagy környékén?

Elküldve

A srác neve Gyula, beceneve gyurma. Száma: 06-70/428-8467

Szerintem megbízható, és jó munkát végez. Hivatkozz rám (Nyári Csaba).

burns írta:
Sziasztok!

Tud valaki fogyasztó barát (jó munka olcsón <_< ) karosszériást ajánlani Debrecenben vagy környékén?

Elküldve
  öcsibácsi írta:
Burns, ha közel lennél megcsináltam volna neked szívesen.<_<

De jezus megsegített. :D Imádkozz többet, még más csoda is történhet veled. :)

Jézus(80)-hoz? :D

Elküldve

Legfeljebb csak annyit lehet mondani, hogy az isteni gondviselés küldött, de még ez is erős túlzás!

A jézus becenév meg még abból az időszakból ered amikor még derékig érő hajam volt! :D

ady19 írta:
Nekem is ez jutott eszembe! :D :) :D Ki tudja, lehet hogy ő a jóisten aki benézett a Vekisekhez! <_<
Elküldve
  jezus80 írta:
Legfeljebb csak annyit lehet mondani, hogy az isteni gondviselés küldött, de még ez is erős túlzás!

A jézus becenév meg még abból az időszakból ered amikor még derékig érő hajam volt! <_<

OFF!Akkor csak van valami közöd Jézushoz! :D Vagyis legalábbis volt közöd! :D :) OFF vége (mert szét lesz rúgva a hátsóm)

Elküldve
  jezus80 írta:
A srác neve Gyula, beceneve gyurma. Száma: 06-70/428-8467

Szerintem megbízható, és jó munkát végez. Hivatkozz rám (Nyári Csaba).

Mi atyánk ki vagy a mennyekben... köszönöm, hogy szólottál hozzám!

Mindenképpen teszek egy próbát. (még az is lehet, hogy ismerem <_< )

Köszi!

OFF (a kipufogót meg majd pótolom, ha leesik :D)

• 2 weeks later...
Elküldve
  burns írta:
Sziasztok!

Tud valaki fogyasztó barát (jó munka olcsón :D) karosszériást ajánlani Debrecenben vagy környékén?

Léket kapot a csónakom :lol: kb.7cm lyuk a bal hátsó taposón. Kilátszik a kárpit... :D

Nah van fejlemény?

Elküldve
  Thor írta:
Nah van fejlemény?

Még nem tudtam beszélni vele. Viszont a hétvégén rájöttem, hogy lyukas a külső küszüböm is :D

Innentől fényezőre is szükségem lesz, mert akkor kap egy pár ívet is...

Elküldve

Az enyémen pár elem most márciusban lesz fényezve. Ha érdekel majd megmutatom. Ha Debrecenbe hozod az autót akkor ebben is tudok majd segíteni esetleg! :lol:

Nekem egy pár küszöböt+4 ajtón lévő műanyag elemet, első-hátsó lököst, egy hátsóívet, szárnyat, hűtőmaszkot, egy pár tükörburkolatot 68 ezerért fúj le a nyaggal munkadíjjal mindennel! Szerintem jó ár!

burns írta:
Még nem tudtam beszélni vele. Viszont a hétvégén rájöttem, hogy lyukas a külső küszüböm is :D

Innentől fényezőre is szükségem lesz, mert akkor kap egy pár ívet is...

Elküldve
  jezus80 írta:
Az enyémen pár elem most márciusban lesz fényezve. Ha érdekel majd megmutatom. Ha Debrecenbe hozod az autót akkor ebben is tudok majd segíteni esetleg! :D

Nekem egy pár küszöböt+4 ajtón lévő műanyag elemet, első-hátsó lököst, egy hátsóívet, szárnyat, hűtőmaszkot, egy pár tükörburkolatot 68 ezerért fúj le a nyaggal munkadíjjal mindennel! Szerintem jó ár!

Ezzel csak én is egyetérteni tudok, nagyon jó ár érte! :)

Ha azt veszem hogy másfél hónappal ezelőtt leendő apósom beletoltatott a kocsimba, s nem tört a lökös csak a festék jött le két helyen is, nos arra mondták nekem azt hogy 15-18 ezer forint lenne újra lefujatni.. :lol: Persze azóta is úgy van, majd tavasszal legkésőbb nyár elején lesz megcsináltatva, persze ennél remélhetőleg olcsóbban, ismerősnél! :D

Elküldve

Nem rossz ár, és a lökös fényezésért se vészes a 18ezer. Nekem szerencsére vannak fényezős ismerőseim, ugy h joformán anyagárban meg vannak a saját cuccok, viszont amiket viszünk munkákat, pl egy hátsó sárvédő fényezés az 15-20ba áll meg. És még az is jól megállja a helyét, olcsónak számít, és hozzá teszem szépen fényez, nem csak "leköpi"... Sok helyen drága is, és sz*r is.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.