Thor Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Kompresszor saját? Félig :lol: A család jóbarátja tulajdonát képezi, de egyszer kölcsönkértem és már akkor csapágyasan használta jóideje, de észre sem vette :excl: Kicseréltem a csapágyakat és kicsit rendbe kaptam, így hálából társtulajdonos lehettem :( Akkor kérem el amikor csak kell :lol: De tervbe van véve a vétel, csak nincs hozzá "kedvem" mostanság... Volt nemrég a Corában 50000 környékén egy ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 V2! Csodás lenne motorban. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 V2! Csodás lenne motorban. :excl: :( És asszem 310 liter a "nyomóteljesítéménye", ilyen árban ekkora teljesítmény nem nagyon van :lol: Vagy csináljak belőle egy villanygokartot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Ilyen V2-esre gondoltam. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://...1t:429,r:13,s:0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Ilyen V2-esre gondoltam. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://...1t:429,r:13,s:0 Valahogy sejtettem :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Azt a kipuffot rátenném a masinára. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Azt a kipuffot rátenném a masinára. :( Vekire? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Vekire? :excl: Ja, lecserélném a Quadról rendszert. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ja, lecserélném a Quadról rendszert. :( És lenne HD System, mi? Nah de offoljunk tovább :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Tegnap megkezdtem a műszakira való felkészítést. A hátsó íveket javítottam ki elsőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Tegnap megkezdtem a műszakira való felkészítést. A hátsó íveket javítottam ki elsőnek. http://pics.coldline.hu/pics/159731-20110123-HXCAvg.jpg http://pics.coldline.hu/pics/159732-20110123-5tH0Yy.jpg Mivel kented le, mert aki csinálta nekem a hátsó sárvédőíveket az vmi mühelyalapozóval kente le, és lemossa az eső meg felületi rozsda keletkezik Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Mivel kented le, mert aki csinálta nekem a hátsó sárvédőíveket az vmi mühelyalapozóval kente le, és lemossa az eső meg felületi rozsda keletkezik AUTOTIL alvázvédő, ez volt épp kéznél. Nem tudom milyen, majd az idő eldönti. Alex cartárs az OLVIKOR-t ajánlotta ilyen célra. Olcsó és jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 AUTOTIL alvázvédő, ez volt épp kéznél. Nem tudom milyen, majd az idő eldönti. Alex cartárs az OLVIKOR-t ajánlotta ilyen célra. Olcsó és jó. :) És külső sárvédőívet lekenhetem vele mint alapozó??? mert ami rajta van alapozó, azt mossa le az eső :S és csak tavaszon lesz lefújva, addig meg nem akarom hogy rozsdásodjon amit nagy nehezen megcsináltattam Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 És külső sárvédőívet lekenhetem vele mint alapozó??? mert ami rajta van alapozó, azt mossa le az eső :S és csak tavaszon lesz lefújva, addig meg nem akarom hogy rozsdásodjon amit nagy nehezen megcsináltattam Ez nem igazán alapozó, erre nem lehet festeni. Bekenheted, de nem lesz sima a felülete és nem tudom a fényezés előtt hogyan fogod rendesen eltávolítani. :lol: Csiszold le a régi alapozót, passziváld a rozsdát és rozsdagátlós alapozóval pl. Koralkyd-dal kend le. A fényezőnek majd mondhatod, hogy csiszolja le a te alapozódat és ő csinálja meg neked rendesen. Addig azért kibírhatja ez is, de rozsdamarót adj neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Ez nem igazán alapozó, erre nem lehet festeni. Bekenheted, de nem lesz sima a felülete és nem tudom a fényezés előtt hogyan fogod rendesen eltávolítani. :lol: Csiszold le a régi alapozót, passziváld a rozsdát és rozsdagátlós alapozóval pl. Koralkyd-dal kend le. A fényezőnek majd mondhatod, hogy csiszolja le a te alapozódat és ő csinálja meg neked rendesen. Addig azért kibírhatja ez is, de rozsdamarót adj neki. Lényegében tök mindegy mivel keni le.. Rozsdát csiszold le róla, aztán vmi sprayvel is lefujhatod, a lényeg h fedje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 De azért 5-600 pénzt ne sajnáljon 1 rozsdamaróra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 De azért 5-600 pénzt ne sajnáljon 1 rozsdamaróra. :lol: Jo persze, csak ideiglenes megoldásnak bármi jó ami fedi :D Amúgy én rozsdaátalakitót vagy cinkkromátos alapozot szoktam rárakni fényezésig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Ez nem igazán alapozó, erre nem lehet festeni. Bekenheted, de nem lesz sima a felülete és nem tudom a fényezés előtt hogyan fogod rendesen eltávolítani. :lol: Csiszold le a régi alapozót, passziváld a rozsdát és rozsdagátlós alapozóval pl. Koralkyd-dal kend le. A fényezőnek majd mondhatod, hogy csiszolja le a te alapozódat és ő csinálja meg neked rendesen. Addig azért kibírhatja ez is, de rozsdamarót adj neki. Lefényezni is én fogom egy karosszéria lakatossal :D Van kompresszora, festékpisztolya B) csiszoljam le a fekete alapozót, adjak rá rozsdaoldót és kenjem le ezzel a Koralkyd-el? Ezután mehet rá a fényezés?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Január26, 2011 Megoszt Elküldve Január26, 2011 Lefényezni is én fogom egy karosszéria lakatossal :lol: Van kompresszora, festékpisztolya :D csiszoljam le a fekete alapozót, adjak rá rozsdaoldót és kenjem le ezzel a Koralkyd-el? Ezután mehet rá a fényezés?? Bár nem engem kérdeztél de válaszolok. Ha egyből fényezni akarod, akkor csiszold vissza, rozsdát tüntesd el, az egyenlőtlenségeket ki kell húzni gittel, utána le kell szórózni majd jöhet rá a fény, de ezt a lakatosnak is tudnia kéne B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Bár nem engem kérdeztél de válaszolok. Ha egyből fényezni akarod, akkor csiszold vissza, rozsdát tüntesd el, az egyenlőtlenségeket ki kell húzni gittel, utána le kell szórózni majd jöhet rá a fény, de ezt a lakatosnak is tudnia kéne :lol: Köszi a választ :D A lakatos csak fújni fog, előkésziteni én fogom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Köszi a választ :D A lakatos csak fújni fog, előkésziteni én fogom :D :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Ez a hűtőrács fel menne az enyémre?? http://www.alkatresz.eu/shop/product_info....&height=540 Azt írják 92.-től Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Ez a hűtőrács fel menne az enyémre?? http://www.alkatresz.eu/shop/product_info....&height=540 Azt írják 92.-től Ez a rács már a faceliftes, neked meg a régi van. Szerintem a fényszóróknál nem illeszkedne valami szépen :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Semennyire. Ez a modellfrissített verzióhoz való (azért írják hogy '92-től), aminek mások a fényszórói is, ezért nem férne el. Hacsak nem cserélsz hozzá lámpákat is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts