hening Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Hogy itt is legyen ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Így állok most: Képek Megvolt a rozsda eltávolítása, portalanítás/zsírtalanítás, 2-3 réteg Koralkyd korróziógátló alapozó és egy réteg Durol zománcfesték. Lesz még egy Durol még, majd végezetül Plasti Dip réteg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Öcsibácsi! ITT vannak azok a helyek amiket csináltunk Párocskám Vekijén hétvégén. Ehhez jött még hozzá a tankbeöntő környéke, ami iszonyatosan szét volt rohadva, de sajnos arról sem csináltunk képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Tuti a kipufogód. :D De, azt a kicsi részt miért nem mázoltad le a csomagtartóban? :D Amúgy korrekt módon sikerült megoldani. Gratula. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Tuti a kipufogód. :D De, azt a kicsi részt miért nem mázoltad le a csomagtartóban? :D Amúgy korrekt módon sikerült megoldani. Gratula. ^_^ Az valami gyári gumiborítás szerűség. Nem volt alatta sem rozsda sem más oda nem illő cucc, így azt nem kapartam le. De a Durollal már azt is bevontam. Köszke :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Csináltam egy kis oknyomozást korrózió-ügyben: ÍME Ha van még kép, link vagy akármi, akkor jöhet. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Csináltam egy kis oknyomozást korrózió-ügyben: ÍME Ha van még kép, link vagy akármi, akkor jöhet. ^_^ és ebből melyik A vectra? vagy nincs köze hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 és ebből melyik A vectra? vagy nincs köze hozzá? Volt benne pár Astra, meg B Vectra, de jogos a kérdés, töröltem. Szerk.: Szépen helyrepofozták ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 ITT is vannak beszédes képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 A hátsó lökös tartó is szépen nézett ki: Ilyen volt Csiszolva Első réteg alapozó Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Thor, ilyen volt a régi dörrentőm. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Thor, ilyen volt a régi dörrentőm. ^_^ http://pics.coldline.hu/pics/41649-20100523-ReC0dx.jpg Robosztus darab :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Képpel nem idézünk! Kapsz a hátsódba a modiktól. :D Iszonyat hangja volt nem lehetett megmaradni a kocsiban. Gyerekkel meg főleg. Meg a fél város tudta merre megyek. Bár a haver neje a közlekedési alosztály vezetője, nem akartam mögé bújni, ha a sünök elővesznek. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Képpel nem idézünk! Kapsz a hátsódba a modiktól. ;) Iszonyat hangja volt nem lehetett megmaradni a kocsiban. Gyerekkel meg főleg. Meg a fél város tudta merre megyek. Bár a haver neje a közlekedési alosztály vezetője, nem akartam mögé bújni, ha a sünök elővesznek. :D Bakker most vettem észre, hogy benthagytam az "img"-t ^_^ De látom Te is írtad :D Igen, vágom milyen a hangos kipuffantó. Mire kiértünk 7óra alatt a Nagypókkal Krakkóba, iszonyatosan fájt mindkettőnk feje :D :D Vésztervnek jó lett volna a Néni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 A mostani durrogó. "Quadról" Rendszer. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 A mostani durrogó. "Quadról" Rendszer. :D http://pics.coldline.hu/pics/24076-20100328-gYeX1B.jpg http://pics.coldline.hu/pics/24077-20100328-LvYJTC.jpg Nem is kicsi a cucc ^_^ És az a "Név" :D Hangja jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Kellene még visszavenni belőle. ^_^ De, felhívja magára a figyelmet. :D Ha nincs rajta a szűkítő vég, akkor csendesebb,de hülyén néz ki 1 kályhacső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Kellene még visszavenni belőle. ^_^ De, felhívja magára a figyelmet. :D Ha nincs rajta a szűkítő vég, akkor csendesebb,de hülyén néz ki 1 kályhacső. Ha nincs rajta, akkor csendesebb? Ha dízel lenna, akkor lehetne olajkályha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Alapjáraton biztosan, összeszűkül a hely és kicsit megnő a kipuffgáz nyomása, így a hangja is, mivel belül nincs akadálya. Hasonlattal élve, mint 1 mélynyomó is ládával ér valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Alapjáraton biztosan, összeszűkül a hely és kicsit megnő a kipuffgáz nyomása, így a hangja is, mivel belül nincs akadálya. Hasonlattal élve, mint 1 mélynyomó is ládával ér valamit. Jah, igaz. Nincs valami régi kipuffod, aminek a végét levágva fel tudnád hegeszteni a "Quadról" rendszerre? Sacc 10 cm-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Why? Ezt most nem vágom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Why? Ezt most nem vágom. Írtad, hogy hülyén néz ki a kályhacső ^_^ Csak azért írtam, hogy ha nem ez a kupolás megoldás, akkor meg lehetne úgy is oldani. Semmi extra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 A hangszóró csere közben felfedeztem, hogy az ülés mögötti merevítő 2 helyen is el van repedve kb 3-4 cm hosszan keresztbe. :D :D Ha lesz kábelem rakok fel róla képet. A bolhák furatából indul ki a repedés. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Moti érdeklődött veki után esetleges farcserét illetően. Valamelyik nap láttam egy 1.7 dízelest ilyen világoskékben, de a szokásos problémákkal! Ráadásul felszerelve is gyengén volt, +finoman szólva is leharcolták elég rendesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Mennyi volt az ára?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts