Atommanó Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Ide jöhetnek a találkozón készült képek és videók... (Az egyéb társalgást legyetek szívesek ne itt megejteni!!! Nem chat topic...) Aki nem járul hozzá hogy az ebben a topicban közzétett képeit/ annak egy részét felhasználjuk a klub galériájában kérem szóljon nekem privát üzenet formájában. Természetesen az éjszakai buli képek és személyes képek nem kerülnek ki. - Gelko - Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Adam0515 képei... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Az én fotóim Szombatról. :D A végén van két kisvideo a gumifüstöltetésről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Itt is egy videobeszámoló. Nem rossz, de azt, hogy a lényeget elkapták-e, mindenki döntse el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Kedves feleségem, Momo által készített képek az asconaclub webalbumában: http://picasaweb.google.hu/ags.asconaclub/...amardiMomoKepei Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Kedves feleségem, Momo által készített képek az asconaclub webalbumában: http://picasaweb.google.hu/ags.asconaclub/...amardiMomoKepei Hopppáááá... azé ez így nem szar... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
b_omi Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 A beígért képek: Némelyik nem a legjobban sikerült, de majd jövőre... http://picasaweb.google.hu/b.opelomega/Blitz2010# Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Az általam készített képek linkje, remélem tetszeni fog: Blitz Weekend 2010 by invictus A képekhez kedvcsinálónak összecsaptam gyorsan egy montázst: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Jobb első felni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 :D Tényleg! Patyi hozta a tőle elvárható első helyet? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 :D Tényleg! Patyi hozta a tőle elvárható első helyet? :wacko: Második,de behugyoztunk rajta megint! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 -- http://monza-attila.xfree.hu/198973 itt van pár kép.---Zamárdi Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Hopppáááá... azé ez így nem szar... :D :wacko: Aszittem, hogy Te tudtad ezt! Még kérdeztem is, hogy ki van-e kapcsolva a tolató radar. És olyan lendülettel mentél neki, aszittem feldöntöd. De nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Aszittem, hogy Te tudtad ezt! Még kérdeztem is, hogy ki van-e kapcsolva a tolató radar. És olyan lendülettel mentél neki, aszittem feldöntöd. De nem... hoppá hoppá.. akkor mégse vagy parkolóisten.... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Aszittem, hogy Te tudtad ezt! Még kérdeztem is, hogy ki van-e kapcsolva a tolató radar. És olyan lendülettel mentél neki, aszittem feldöntöd. De nem... Nincs is tolatóradar... :D, így adta ki... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 KisDög user képei a carstylingon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 ZsoltiGsi3 user képei a carstylingon Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Az én fotóim Szombatról. :D A végén van két kisvideo a gumifüstöltetésről. -- Nagyon jók a képeid. le nyúltam egypárat. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 A mester munka közben: És a segéderő: Ha valakit zavar leveszem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 olyan jót ültem na :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 olyan jót ültem na :wacko: :wacko: Jót ültél magadért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolf1101 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Itt vannak az én képeim! Wolf1101 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Képeket senki többet??? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts