Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 879
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Üdv.mindenkinek

én csak egy éjszakát szeretnék lent aludni pénteken,és ha jól értelmezem 6e ft?

Péntek reggeltől, szombat nem alszik ott 5.000 HUF 6.000 HUF

Elküldve
az :lol: csak az eső ne mossa el a szombati bulit ! mert akkor kénytelen leszek sokat borozni :lol:

Szerintem fogsz találni társaságot ehhez is, ahhoz is. :lol: :devlish:

Elküldve
A bulin keress meg! :devlish:

Lesz jó borom :lol:

nem nekem szólt, de oke :lol: én megkereslek! :lol: a hátamra az lesz írva, hogy manta :lol:

Elküldve
nem nekem szólt, de oke :lol: én megkereslek! :lol: a hátamra az lesz írva, hogy manta :lol:

Szerintem fogj egy kartonpapírt a kezedbe, és írd rá, hogy:BOR. :devlish: Tudod mint a repülőtereken, akkor tudjuk kit keresel. :lol:

Elküldve
Szerintem fogj egy kartonpapírt a kezedbe, és írd rá, hogy:BOR. :devlish: Tudod mint a repülőtereken, akkor tudjuk kit keresel. :lol:

:lol: mekkora ötlet! :lol: :lol:

Elküldve

Háááj mindenki!

Az se rossz ötlet :lol: ,vagy nyitok 1 borsátrat inkább:Speedyaszu lesz a neve :lol:

Elküldve
Apropó bor!

Valószínű ilyen 2 dl-es sört tok vinni pár kartonnal,az el fog fogyni? :lol:

Üzérkedthetek?Na jó,lehet ingyen is lesz :lol:

Tényleg szabad piát vinni? Van mézes páleszem, meg az asszony kapott valami dinnyelikőrt. :devlish:

Elküldve

Azt hiszem át kell alakítanom a kocsit!

Egy benzintank,meg egy mellé amiben a BAMBI :lol: van! :lol:

Tök jól nézne ki,mindenki egy csővel a szájában feküdne a kocsim alatt :devlish:

Elküldve
...

Valószínű ilyen 2 dl-es sört tok vinni pár kartonnal,az el fog fogyni? :lol:

...

Tényleg szabad piát vinni?...

Nem, a Blitzen TILOS alkoholt fogyasztani!!! Ebként sem fogyna el, mert itt mind józan életűek az emberek. :devlish: :lol:

Elküldve
Tényleg szabad piát vinni?

:devlish: :lol: nem, nem szabad :lol: :lol: osztálykirándulásokra sem szabad, csak a tanár tudta nélkül :lol: ;)

Elküldve
Nem, a Blitzen TILOS alkoholt fogyasztani!!! Ebként sem fogyna el, mert itt mind józan életűek az emberek. :devlish: :lol:

Oké akkor NEM :lol: viszek semmit :lol:

Alkoholt TILOS, de alkohol tartalmú italt azt SZABAD, olyan 2 - 40% körüli tartományban. ;) :lol:

Elküldve
Alkoholt TILOS, de alkohol tartalmú italt azt SZABAD, olyan 2 - 40% körüli tartományban. :lol: :devlish:

Ebbe a tartományba pont belefér :lol:

éés van alkohol tartalma tehát zsííír :lol:

Elküldve
:lol: :lol: Most már nem kérdezem, hogy fénykép van-e róla. És ez belefért a tartományba? :devlish:

:lol: talán éppenhogy... de inkább toljuk ki 52%-ig, vagy 80%ig, mint az abszint :lol:

Elküldve

Nem akarom elkiabálni, de ha az égiek velem vannak egy kicsit (a mai szidalmaimat tekintve, nem hinném :lol: ) akkor lehet 1 napra lenézünk ... Elvileg pont otthon leszek... elvileg, mert stby jegyes vok :devlish:

Elküldve

Hi! Egy matricára én is beneveznék, és hirdetném! Az lenne még a kérdésem, hogy mikor lehet feliratkozni a matricaügyben. :devlish:

Elküldve
Hi! Egy matricára én is beneveznék, és hirdetném! Az lenne még a kérdésem, hogy mikor lehet feliratkozni a matricaügyben. :lol:

feliratkozni bármikor, megkapni majd augusztusban :devlish:

Elküldve
feliratkozni bármikor, megkapni majd augusztusban :devlish:

Aki rafkós volt, az meghagyta a tavalyit, csak a dátumot kell átjavítai fehér szigszallaggal. :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.