Vktr Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Igen, kicsit bonyolult lett (bár jobbat senki nem talált ki), ezekkel az árakkal, meg hogy mihogymerre, a Mantaclubot zaklatni pls. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Sok éves manta talira járásaim közül ez az első, amikor meg vagyok elégedve az árakkal, egész korrekt :lol: kaja az úgysem fog hiányozni, az utóbbi pár alkalommal szinte ehetetlen volt úgyis. Majd főzünk valamit :devlish: (mondjuk kávét) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Árak az oldalon Nekem lenne egy kérdésem! Ha én vmelyik hétköznap tudnék leugrani egy vagy két napra és szeretnék ott aludni akkor az mennyibe kerülne? Nem sikerült kisakkoznom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Sok éves manta talira járásaim közül ez az első, amikor meg vagyok elégedve az árakkal, egész korrekt :lol: kaja az úgysem fog hiányozni, az utóbbi pár alkalommal szinte ehetetlen volt úgyis. Majd főzünk valamit :lol: (mondjuk kávét) Akinek ez is sok parkoljon kint es vendegjeggyel bejöhet vagy bämul ät a keritesen :devlish: szerintem minden erthetö az ärakon de mindent kilehet forgatni es hibäkat keresni Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Akinek ez is sok parkoljon kint es vendegjeggyel bejöhet vagy bämul ät a keritesen :devlish: szerintem minden erthetö az ärakon de mindent kilehet forgatni es hibäkat keresni Nem hiszem, hogy kiforgatni akarna bárki is :lol: amit én értek belőle az az, hogy ez kb. fele annyi, mint eddig :lol: A következő kérdés úgyis az lesz, hogy a sétáló jeggyel mikor kell kisétálni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Nem hiszem, hogy kiforgatni akarna bárki is :lol: amit én értek belőle az az, hogy ez kb. fele annyi, mint eddig :lol: A következő kérdés úgyis az lesz, hogy a sétáló jeggyel mikor kell kisétálni? :lol: Mint a regi szokäs amikor a buli a csucsra häg 00:00 ;) ;) :P ;) :devlish: az igy is van hogy a fele,szerintem is es ez jooo ;) ;) ;) Na mindegy nem huzom a vität mert ugyis en esek ki hülyen mint kapitalistapista....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Visszatérnék egy kicsit a matricára, ha nem baj. Egy fél éve páran elkezdtünk szervezkedni, hogy megalakuljon a Közép-Dunántúli klub is. Eddig nem jött össze, s ha már egyszer a Balaton parton leszünk, akkor itt a nagy lehetőség (szerintem). Szeretném én is reklámozni Veszprémben a találkozót, ha máshogy nem megy, akkor matricával. Ezért kérdezném: - mekkora - hova - nyom nélkül leszedhető-e (ugye nem az ill ferro támogatja?) :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zima Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Visszatérnék egy kicsit a matricára, ha nem baj. Egy fél éve páran elkezdtünk szervezkedni, hogy megalakuljon a Közép-Dunántúli klub is. Eddig nem jött össze, s ha már egyszer a Balaton parton leszünk, akkor itt a nagy lehetőség (szerintem). Szeretném én is reklámozni Veszprémben a találkozót, ha máshogy nem megy, akkor matricával. Ezért kérdezném: - mekkora - hova - nyom nélkül leszedhető-e (ugye nem az ill ferro támogatja?) :devlish: Szokás szerint a hátsó szélvédőre kéne,de biztos úgy is lesz,ez nem hagy nyomot és simán le is jön :lol: Csak aktivizálhatná már magát valaki ez ügyben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zima Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Még valami...Nem kötekedésképpen,de ha csütörtöktől lent szeretnék lenni és még kaja sincs akkor mire fizessek ki 9 vagy 10 ezret?? :S azért,mert 3 éjszakát ott sátorozok azért 10 ezer? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Még valami...Nem kötekedésképpen,de ha csütörtöktől lent szeretnék lenni és még kaja sincs akkor mire fizessek ki 9 vagy 10 ezret?? :S azért,mert 3 éjszakát ott sátorozok azért 10 ezer? :devlish: Minden nap van program + a kempingben nincs más vendég + balcsi. Ez ennyi sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Végel Tomi már csinálja a matricát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Még valami...Nem kötekedésképpen,de ha csütörtöktől lent szeretnék lenni és még kaja sincs akkor mire fizessek ki 9 vagy 10 ezret?? :S azért,mert 3 éjszakát ott sátorozok azért 10 ezer? :devlish: na, mi még külön szállást is foglaltunk.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Még valami...Nem kötekedésképpen,de ha csütörtöktől lent szeretnék lenni és még kaja sincs akkor mire fizessek ki 9 vagy 10 ezret?? :S azért,mert 3 éjszakát ott sátorozok azért 10 ezer? :devlish: azért :lol: jelen esetben azt kell mondanom, hogy egy sátorhely nagyjából ennyi + amit Viktor mond :lol: nézd, én is spúr ge*ci vagyok, de erre mégis azt kell mondanom, hogy az eddigi árakhoz képest korrekt :lol: (remélem jegyzi mindenki elismerő szavaimat :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Végel Tomi már csinálja a matricát. :devlish: beszarok :lol: ha ez Tomi023, alias Don Tom, akor ezek szerint neki is van polgári neve... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 :devlish: beszarok :lol: ha ez Tomi023, alias Don Tom, akor ezek szerint neki is van polgári neve... :lol: :lol: Általában szokott lenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Még valami...Nem kötekedésképpen,de ha csütörtöktől lent szeretnék lenni és még kaja sincs akkor mire fizessek ki 9 vagy 10 ezret?? :S azért,mert 3 éjszakát ott sátorozok azért 10 ezer? :devlish: Itt veszprémben egy lepukkant városszéli kempingben 2300/éj a sátorhely áram nélkül, úgyhogy ez ahhoz képest hogy balatonpart, még nem is sok szvsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 :devlish: beszarok :lol: ha ez Tomi023, alias Don Tom, akor ezek szerint neki is van polgári neve... :lol: Még neki is :lol: :lol: ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zima Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 OK,köszi,nem voltam képbe,h ennyi az annyi :devlish: Matricák meg remélem hamar meglesznek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 OK,köszi,nem voltam képbe,h ennyi az annyi ;) Matricák meg remélem hamar meglesznek! Jóvan aszittem hogy van vmi probléma és oda kell, hogy menjek megbeszélni. :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Lehet ,hogy már kérdezték, vagy le lett írva.....de előre kell fizetni, vagy van lehetőség a helyszínen is? Mi nem tudjuk, hogy addigra sátorozunk 2 napig, vagy csak egy napra megyünk. Időjárástól is függ, nameg a baba hajlandóságától is. Nem tudok még semmit és lehet csak ott fog kiderülni, hogy mi lesz. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Lehet ,hogy már kérdezték, vagy le lett írva.....de előre kell fizetni, vagy van lehetőség a helyszínen is? Mi nem tudjuk, hogy addigra sátorozunk 2 napig, vagy csak egy napra megyünk. Időjárástól is függ, nameg a baba hajlandóságától is. Nem tudok még semmit és lehet csak ott fog kiderülni, hogy mi lesz. :devlish: Nem kell előre fizetni. Hely lesz az tuti :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregory Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Idén a Magyar Opel Manta Club és a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete közösen tartja szokásos nyári nagy találkozóját. Helyszín : Zamárdi Időpont : 2010. Július 26- Augusztus 1. Sok szeretettel várunk mindenkit, akár egy egész hetes opeles pihenésre, vagy akár egy hétvégi bulizásra. Bővebb információk hamarosan ! Sziasztok! Az ország bármely részéről lehet hozzátok menni? Illetve a következő kérdés, hogy beugró szokott-e lenni, vagy csak lehet menni. Szeretnék családostól ellátogatni, mert régebben voltam találkozón és nagyon megtetszett, de mióta Opelom van azóta nem hallottam senkitől, hogy ők is szerveznének találkozókat. A nejem nagy meglepetésemre megtalált benneteket, és gondoltam megkérdezem ezeket az infókat! Nagyon szépen köszönöm válaszotokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Sziasztok! Az ország bármely részéről lehet hozzátok menni? Illetve a következő kérdés, hogy beugró szokott-e lenni, vagy csak lehet menni. Szeretnék családostól ellátogatni, mert régebben voltam találkozón és nagyon megtetszett, de mióta Opelom van azóta nem hallottam senkitől, hogy ők is szerveznének találkozókat. A nejem nagy meglepetésemre megtalált benneteket, és gondoltam megkérdezem ezeket az infókat! Nagyon szépen köszönöm válaszotokat! Itt okosodhatsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 Hali! Nem tudjátok, üdülési csekkel lehet fizetni a beugrót? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Na ez király lesz :devlish: az :lol: csak az eső ne mossa el a szombati bulit ! mert akkor kénytelen leszek sokat borozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts