zotya975 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Én pedig szeretnék csatlakozni ha lehet. Tavaly sajna nem kaptam matricát, de szerintem itt Szegeden elég sokan megnéznék a szélvédőn. Már ha gondoljátok. :) szívesen reklámozok. Hátha idén felragaszthatom. Nekem is kellene, akkor le tudom venni a tavalyit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Ha lesz matrica, akkor én is a tavalyihoz hasonlóan szívesen reklámozok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 +1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 ...és mégegy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Ha lesz matrica, akkor én is a tavalyihoz hasonlóan szívesen reklámozok. ;) Szintén ;) :D És ha esetleg kisebb mint a tavalyi akkor az asszonyét is kitapétázom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Szintén ;) ;) És ha esetleg kisebb mint a tavalyi akkor az asszonyét is kitapétázom :) Nem is ülnék be olyan kocsiba, amelyiken egy Blitz matrinya nem fér el. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Én is kérnék, bár az nem garantált hogy meg is jelenek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapuma Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Hali! A matricára én is igényt tartanék!!! Jöhet kicsi-nagy, vagy amilyen éppen lesz!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Hali. A matricára én is szivesen tartanék igényt. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április15, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2010 Majd ha lesz matrica szólunk és csinálunk egy listát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Sajnos a Campingen belül csak sátrazási lehetőség lesz, vagy lehet hozni lakókocsit, vagy a közelben megszállni valahol... Árakat lehet már sejteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2010 Árakat lehet már sejteni? Felkerülnek majd a honlapra 1-2 héten belül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Felkerülnek majd a honlapra 1-2 héten belül.... Ok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Felkerülnek majd a honlapra 1-2 héten belül.... Hamarabb is ha lesz egy kis időm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Küld mailban mit köll csinyányi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Küld mailban mit köll csinyányi:) Ctrl+C --> Ctrl+V :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veselko Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Pozdrav opelklubu iz Slovenije Ove godine se odrzava blitz weekend na Balatonu u mestu Zamardi ulaz u camping je iz Szent Istvan ulice.Ako treba saznacu i Gps Kordinate.:devlish: Zajedno odrzavaju treffen Manta Club hungary i Opel Klub Ovo ce se odrzavati u jednom camping platzu sto je iskljucivo rezervisan za nas od 26jula-do 01 avgusta 2010 Bice kao po obicaju discipline najlepsi auto.slalom trke......i.t.d.A postoji i Burnout mesto. Rado vas ocekuju oba kluba Po mogucnosti dodjite u sto vecem broju :lol: bice ludo :lol:) Pozdrav iz Austrije: Bercek Tas Tascona Druze reci mi ... Kada je onda glavna "manefistacija"? 30. julij i 1. avgust? Pozz iz Slovenije Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Druze reci mi ... Kada je onda glavna "manefistacija"? 30. julij i 1. avgust? Pozz iz Slovenije Cao svaki dan ima nesto ali naravno glavno jeste u petak i subotu. Pozz.Tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zima Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Majd ha lesz matrica szólunk és csinálunk egy listát :devlish: Jó lenne,ha ez nem júliusban lenne... Hanem mondjuk 1-2 héten belül,h legyen értelme is megcsináltatni,mert 2 héttel a tali előtt nem sok értelmét látom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Hamarabb is ha lesz egy kis időm :devlish: Na?Van már időd? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2010 Árak az oldalon Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Öö... csak nekem nem tiszta hogy a "szombat egy napos, ott alvással+" lehetőség hogyhogy olcsóbb mint a sima "szombat egy napos" (1000 vs. 2000Ft klubtag árak esetén)? :devlish: Vagy valamit nagyon elnéztem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 ezek tartamazzák a sátorhelyeket is? mi van azzal aki nem akar ott aludni, de mondjuk p-sz-vasnap ott lenne. Árak az oldalon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Öö... csak nekem nem tiszta hogy a "szombat egy napos, ott alvással+" lehetőség hogyhogy olcsóbb mint a sima "szombat egy napos" (1000 vs. 2000Ft klubtag árak esetén)? :devlish: Vagy valamit nagyon elnéztem? sztem azt úgy gondolták, hogy még +1000 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Aham. Hát akkor ez eléggé túl van bonyolítva... Mert van egy "szombat ott alszik" kategória 3000-ért (az egyszerűség kedvéért most nézzük a klubtag árakat); aztán van egy "szombat 1 napos" kategória 2000-ért, valamint egy "szombat 1 napos, ott alvással+" kategória egy ezresért. Ezekszerint utóbbi kettő összege tulajdonképpen az elsőt jelenti, de minek ennyiféleképpen leírni? Csak belekeveredik az ember... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts