Albert Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Köszi a találkozót a szervezőknek, és mindenkinek aki segített benne hogy ilyen jól sikerüljön. Külön köszönjük a Kadettklub nevében (gondolom főleg Lalinak), hogy ilyen figyelmesek voltatok, hogy minden klubnak adtatok külön kis emléklapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Esti zenéért Xraynek köszi, és sajnálom hogy ennyien elporoltak a díjkiosztó után a sátorból (és nem jöttek vissza). Kíváncsian várjuk hogy hol lesz jövőre a Blitz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Kíváncsian várjuk hogy hol lesz jövőre a Blitz :wacko: Na azt egyelőre mi is... :wacko: Lehet becsukjuk a szemünket, és bökünk egyet a térképen... :wacko: és utána visszafekszünk aludni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Na azt egyelőre mi is... :wacko: Lehet becsukjuk a szemünket, és bökünk egyet a térképen... :wacko: és utána visszafekszünk aludni... :D Van egy tippem,de először az agyasokkal beszélem meg. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 A fotós topicban takarítottam egy kicsit oda kérem tényleg csak a már feltöltött képek kerüljenek ! Köszönöm ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Na azt egyelőre mi is... :wacko: Lehet becsukjuk a szemünket, és bökünk egyet a térképen... :wacko: és utána visszafekszünk aludni... :D szerintem ezen felesleges rágódni(nekem pl 402m+ fékút hosszúságú betonplacc felelne meg :D :D :P )mert mindig lesz valami ami nem jó messze van nagy a kosz stb. nem Balaton csöndben kell lenni stb stb stb.... Legnagyobb vicc a stylingon folyik a sok csira jobbra balra fikáz h mit hogy kellett volna, nekem is van véleményem de ezen bőven felülemelkedik az h egy hétig (+készülődés) szopt@k a szervezők a harci f@szt nah meg rá is volt írva az arcukra a kipihentség...... Szóval le a kalappal srácok, csirákat meg le kell fosni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 szerintem ezen felesleges rágódni(nekem pl 402m+ fékút hosszúságú betonplacc felelne meg :wacko: :wacko: :wacko: )mert mindig lesz valami ami nem jó messze van nagy a kosz stb. nem Balaton csöndben kell lenni stb stb stb.... Legnagyobb vicc a stylingon folyik a sok csira jobbra balra fikáz h mit hogy kellett volna, nekem is van véleményem de ezen bőven felülemelkedik az h egy hétig (+készülődés) szopt@k a szervezők a harci f@szt nah meg rá is volt írva az arcukra a kipihentség...... Szóval le a kalappal srácok, csirákat meg le kell fosni :D Jah azt nem mondtam neked h nagyon jól néz ki a Cééé...telitalálat a felni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Van egy tippem,de először az agyasokkal beszélem meg. :wacko: Valahol a közelben, légyszi, légyszi , léééégysziiiii!!!!! :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 szerintem ezen felesleges rágódni(nekem pl 402m+ fékút hosszúságú betonplacc felelne meg :wacko: :D :D )mert mindig lesz valami ami nem jó messze van nagy a kosz stb. nem Balaton csöndben kell lenni stb stb stb.... Legnagyobb vicc a stylingon folyik a sok csira jobbra balra fikáz h mit hogy kellett volna, nekem is van véleményem de ezen bőven felülemelkedik az h egy hétig (+készülődés) szopt@k a szervezők a harci f@szt nah meg rá is volt írva az arcukra a kipihentség...... Szóval le a kalappal srácok, csirákat meg le kell fosni :wacko: Most olvastam én is. :wacko: Hihetetlen, komolyan mondom... Sajnálom, hogy ilyen kritikákat kaptok (állítólag) felnőtt emberektől, de remélem nem veszi el a kedveteket a következő találkozó szervezésétől, sokan nagyon szomorúak lennénk. A kritizálók mindig "hangosabbak", de ez csak egy kis százaléka azoknak akik jelen voltak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Gondolkodtam,hogy milyen Opel tipust nem láttam a találkozón Szombaton.. Nem volt például: Tigra A Rekord D-E Corsa C-D Ascona A :wacko: A Corsa TR-nek viszont örültem mert ritka darab. (van a családban is egy) :D Én láttam egy tigra a-t osztrák rendszámmal. Ugyan nem volt szép, de volt. Korzából meg a rekordkísérlet miatt volt kevés. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 szerintem ezen felesleges rágódni(nekem pl 402m+ fékút hosszúságú betonplacc felelne meg :wacko: :wacko: :wacko: )mert mindig lesz valami ami nem jó messze van nagy a kosz stb. nem Balaton csöndben kell lenni stb stb stb.... Legnagyobb vicc a stylingon folyik a sok csira jobbra balra fikáz h mit hogy kellett volna, nekem is van véleményem de ezen bőven felülemelkedik az h egy hétig (+készülődés) szopt@k a szervezők a harci f@szt nah meg rá is volt írva az arcukra a kipihentség...... Szóval le a kalappal srácok, csirákat meg le kell fosni :D Ahogy mondani szokták ha nem tetszik lehet csinálni. Nekem lenne pl ötletem, de időm nincs rá, hogy ebbe a nagy gazdasági fellendülésben szponzorokat keresgessek nagyítóval és ebből adódik, hogy tudom hamar elvenné a kedvem a sok nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Jah azt nem mondtam neked h nagyon jól néz ki a Cééé...telitalálat a felni :wacko: köszi bár a Felni Nikié neki teccett annó nagyon ezért vettük neki, akkor még sehol nem volt a Céé, E-n meg sztem nem mutat akkorát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Azért a sátrat pikk-pakk öszecsomagoltuk Bundás hathatós közreműködésével, nem!? :D az jól is jött köszönöm urak !!! :wacko: nem vagyok egy nagy sátrazó de azért jó volt ! majd máskor is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Szombati reggelink: Tojásrántotta kadettos módra -hozzávalók 3-5 fő részeg, vagy másnapos kadettos (szakácsnak) -tojás -só -szalonna -vöröshagyma -étolaj, vagy zsír -házi pálinka -szamócás kölyökpezsgő -házi vörös bor -sör (lehetőleg kőbányai) -kicsi ön és közveszélyes legalább 30 éves gázpalack, tetején égőfejjel Elkészítés -hossza háborgás a hagymapucolás körül (ezzel kezdődik is a lemorzsolódás) -szalonnaszelés Opelosfater módra, 30 dkg-ból max 5-6 szelet -olaj melegítése, leégetése -hagyma bele -hagyma egyik része még nyers, a másik már 3 perce fekete -tojás hozzáadása (szalonna kimaradt) -szalonna hozzáadása (mire fél cm vastagon leégett a tojás, majdnem sülni kezd a szalonna) -remek illatokra megjelennek a lemorzsolódott szakácsok -szabadprogramként a maradék fűszer (stampó pálesz, bor, sör, szamócás kölyökpezsgő hozzáadása) -só öncélú hozzáadása ízlés szerint -tálalás fazékban, köret: döbbent arcok Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 :D :wacko: :wacko: Elfogyasztott reggeli alapján. :D :P ;) 95%-ban így volt. :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Fegyverbe ! Fegyverbe ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Ezt mikor lőtted?????????? :D :wacko: :wacko: Bazee,ilyet....soha nem mosom le,hogy Vona a nevem valójában! :wacko: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Ezt mikor lőtted?????????? :D :wacko: :wacko: Bazee,ilyet....soha nem mosom le,hogy Vona a nevem valójában! :wacko: :D :D Amikor éppen nem fáklyát nyomtál a kezembe :P ;) Ne feledjük az erdetét ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Apropó, Aki kislányának táncáról kért fotót, annak jelezném, hogy van egy majd 30 másodperces videóm róla. Fel tudom tölteni tölteni / nem videómegosztóra /, ha szükséges :D ui: majd Gellért megmondja ki kérte ezt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Elfogyasztott reggeli alapján. :wacko: :D :D 95%-ban így volt. :wacko: :wacko: És azt még el sem mondtad, mennyit autóztunk lyukas hűtővel mire mindent beszereztünk a reggelihez. :P Gyors kérdés a Lidliben a pénztárostól: -A tescóban nem adnak el izesített óvszert 18-éven alulinak, és itt? -Izé, persze adunk..... :D A 7-kor nyitó boltba bemasírozás 6.40-kor két csaj után, aszongya a nyitó srác: -Még nem vagyunk nyitva! -De hát ők is bemehettek! -Igen, mert ők itt dolgoznak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 ui: majd Gellért megmondja ki kérte ezt :D Omega 01 a felhasználó neve. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Omega 01 a felhasználó neve. :wacko: Amilyet most nem találok,de úgyis válaszolni fog a pü-re amit írtam neki tegnap :D elismerem rossz döntést hoztam. Így jó ? : D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 (nekem pl 402m+ fékút hosszúságú betonplacc felelne meg :wacko: :wacko: :D ) ... Valahol a közelben, légyszi, légyszi , léééégysziiiii!!!!! :D :D LHPR :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 MI NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT MONI IS BENŐ MEG FŐLEG KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AKI RÉSZT VETT A SZERVEZÉSBEN :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Amilyet most nem találok,de úgyis válaszolni fog a pü-re amit írtam neki tegnap :D elismerem rossz döntést hoztam. Így jó ? : D itt vagyok,csak sűrű a program mostanság,köszi a segítséget!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts