zotya975 Elküldve Július29, 2010 Elküldve Július29, 2010 Jesz, emlékeim szerint korábban is mindig volt :wacko: Van kajálási lehetőség (ha jól érettem, akkor rántott és sültcsirke) lesz gyros. Illetve üditők és természetesen röviditalok :wacko: Sör? :D
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Elküldve Július29, 2010 Sör? :D Azt is lehet inni kis kortyokban nem ? :wacko: Csapolt sör van ha jól tudom :wacko:
MOR16V Elküldve Július29, 2010 Elküldve Július29, 2010 Dolgozok rajta, hogy legalább szombatra eljussunk, de nem tudom fog e sikerülni. Pedig jó lenne :D
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Elküldve Július29, 2010 Dolgozok rajta, hogy legalább szombatra eljussunk, de nem tudom fog e sikerülni. Pedig jó lenne :D Fúrod a metrót balcsira ? :wacko: :wacko:
zotya975 Elküldve Július29, 2010 Elküldve Július29, 2010 Azt is lehet inni kis kortyokban nem ? :wacko: Csapolt sör van ha jól tudom :D Nem úgy értettem, hanem valakinek nagyon rövid ideig tart. Nem tom ki az. :wacko:
Gabo Elküldve Július29, 2010 Elküldve Július29, 2010 Azt hittem azért összefutunk :D Én is, de nem gondoltam, hogy az elnökúr csak később lesz lent, amikor én már készülök vissza.... :wacko: Nodeszeptemberben... remélem.... :wacko:
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Elküldve Július29, 2010 Nem úgy értettem, hanem valakinek nagyon rövid ideig tart. Nem tom ki az. :D http://vimeo.com/6561644 03:27 :wacko:
Lanti Elküldve Július29, 2010 Elküldve Július29, 2010 mi már voltunk a tali előtt.... egy gyors kép és el is zavartak minket, hogy ne oda álljunk..
invictus Elküldve Július29, 2010 Elküldve Július29, 2010 mi már voltunk a tali előtt.... egy gyors kép és el is zavartak minket, hogy ne oda álljunk.. Sokszépótó. :D
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Elküldve Július29, 2010 mi már voltunk a tali előtt.... egy gyors kép és el is zavartak minket, hogy ne oda álljunk.. Ügyesek vagytok :wacko: Ha holnap ugynezt letoljátok amikor ott vagyok, akkor kisorsolok köztetek egy *ingyenes* belépőt jó ? :D *.*: állom én a költségét
Lanti Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Ügyesek vagytok :wacko: Ha holnap ugynezt letoljátok amikor ott vagyok, akkor kisorsolok köztetek egy *ingyenes* belépőt jó ? :D *.*: állom én a költségét durva, ezt mondjuk kadettosok között csak óvatosan említsd...
tgabika76 Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Hát ja, olyan kevesen, hogy haza is jöttem... Sajna az időjárás nem fogadott a kegyeibe úgyhogy én is kénytelen voltam eljönni miután már 2 centi víz állt a sátramban belül(!) is... pedig nem így terveztem :wacko: Jól emlékszem,hogy a kempingben nincsen BÜFÉ? :D Van (büfékocsi a sátorban), de magyaros kaját ne keressetek. :D :D Ellenben a baklava iszonyat édes... :wacko: :wacko:
Gabo Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Sajna az időjárás nem fogadott a kegyeibe úgyhogy én is kénytelen voltam eljönni miután már 2 centi víz állt a sátramban belül(!) is... pedig nem így terveztem :wacko: Izé, asszem nem olvastad el az összes hozzászólásomat ez ügyben :wacko: :D Ez élcelődés volt... Mivel holnap repülök vissza Afrikába, nem tudtam maradni...
hening Elküldve Július30, 2010 Elküldve Július30, 2010 Zotya hűtőjét kicseréltétek már? :D szerk. Na vazze, ahogy olvasom nem csak azt kell ott cserélni. :wacko:
Atommanó Elküldve Július31, 2010 Elküldve Július31, 2010 durva, ezt mondjuk kadettosok között csak óvatosan említsd... A dolog lényege nem ez volt... :wacko: Voltak akik lejöttek "az Opel találkozóra" és voltak akik lejöttek Zamárdiba nyaralni a haverjaikkal... :D
Atommanó Elküldve Július31, 2010 Elküldve Július31, 2010 Én most értem haza... Király volt idén is!!!! Sajnos a ma este nekem már kimarad... :D Süt lent a nap, jó idő van! Aki teheti üljön kocsiba... most kezdődik majd a szlalom verseny amúgy...
zotya975 Elküldve Július31, 2010 Elküldve Július31, 2010 Egy-két friss életkép: Ha ezért ki akarna herélni, akkor töröljétek plízzz: :D Ja meg van egy durrógó, izzó kipuf videó amire keltünk hajnali 4-kor, de gondolom ez nem ujdonság. Rájárt szegényre a rúd, mert először a féltengely adta meg magát, aztán meg a difi. A gumik megmenekültek. :wacko:
öcsibácsi Elküldve Július31, 2010 Elküldve Július31, 2010 Elég jól esett a találkozó(n). :wacko: De, azért megyünk még. :D
zotya975 Elküldve Július31, 2010 Elküldve Július31, 2010 Elég jól esett a találkozó(n). :wacko: De, azért megyünk még. :wacko: Már most bánom, hogy hazajöttem. :D Hagytam volna a csába a csalási nyaralást. :wacko:
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Egy-két friss életkép: Ja meg van egy durrógó, izzó kipuf videó amire keltünk hajnali 4-kor, de gondolom ez nem ujdonság. Rájárt szegényre a rúd, mert először a féltengely adta meg magát, aztán meg a difi. A gumik megmenekültek. :D Már most bánom, hogy hazajöttem. :wacko: Hagytam volna a csába a családi nyaralást. ;) Az valahogy nem :D a fotóért meg legfeljebb vagy arrébb kelsz fel következő bliccen vagy a sátrat gyújtja rád :wacko: :wacko: Szokott az úgy lenni ;) szivesen mentem volna én is de annyira azért nem vagyok "elhízva", hogy 2x menjek le 1 évben egymás után :P így maradt a családos téma.. :D
zotya975 Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Az valahogy nem :D a fotóért meg legfeljebb vagy arrébb kelsz fel következő bliccen vagy a sátrat gyújtja rád :wacko: :wacko: Szokott az úgy lenni :P szivesen mentem volna én is de annyira azért nem vagyok "elhízva", hogy 2x menjek le 1 évben egymás után :D így maradt a családos téma.. :wacko: Milyen sátor? Kocsiban laktam. :D
rtomi Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Csináljon egy Moderátor egy topicot a fényképeknek-videóknak!! Köszi! :D
Omegatd Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Hát ja, olyan kevesen, hogy haza is jöttem :wacko: :D Neeem, nem ez az ok... Sajna nekem menni kell vissza Afrikába... (Hja a legtávolabbról jött kupát nem érdemlem meg, majd, csak, ha sikerül hazahoznom a Rekordot :D :wacko: ) Amúgy jó a társaság, jókat sztorizgattunk :wacko: Ha kint bicsajoztál, be ménemgyütté?? - amúgy nem meglepő, hézköznap, az idő sem épp nyári (volt, mert most úgy tűnik pöstön, hogy javul erősen) Káááááááár. Voltunk lenn szombaton...
Atommanó Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Csináljon egy Moderátor egy topicot a fényképeknek-videóknak!! Köszi! :D Na akkor ide jöhetnek a képek, és videóóóóóóóók!!!! :wacko:
invictus Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Idén is jól éreztem magam, köszönet mindenért a szervezőknek. :D
Recommended Posts