Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Jesz, emlékeim szerint korábban is mindig volt :wacko:

Van kajálási lehetőség (ha jól érettem, akkor rántott és sültcsirke) lesz gyros.

Illetve üditők és természetesen röviditalok :wacko:

Sör? :D

• Hozzászólások 879
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Azt is lehet inni kis kortyokban nem ? :wacko:

Csapolt sör van ha jól tudom :D

Nem úgy értettem, hanem valakinek nagyon rövid ideig tart. Nem tom ki az. :wacko:

Elküldve
Azt hittem azért összefutunk :D

Én is, de nem gondoltam, hogy az elnökúr csak később lesz lent, amikor én már készülök vissza.... :wacko:

Nodeszeptemberben... remélem.... :wacko:

Elküldve
mi már voltunk a tali előtt.... egy gyors kép és el is zavartak minket, hogy ne oda álljunk..

Ügyesek vagytok :wacko:

Ha holnap ugynezt letoljátok amikor ott vagyok, akkor kisorsolok köztetek egy *ingyenes* belépőt jó ? :D

*.*: állom én a költségét

Elküldve
Ügyesek vagytok :wacko:

Ha holnap ugynezt letoljátok amikor ott vagyok, akkor kisorsolok köztetek egy *ingyenes* belépőt jó ? :D

*.*: állom én a költségét

durva, ezt mondjuk kadettosok között csak óvatosan említsd...

Elküldve
Hát ja, olyan kevesen, hogy haza is jöttem...

Sajna az időjárás nem fogadott a kegyeibe úgyhogy én is kénytelen voltam eljönni miután már 2 centi víz állt a sátramban belül(!) is... pedig nem így terveztem :wacko:

Jól emlékszem,hogy a kempingben nincsen BÜFÉ? :D

Van (büfékocsi a sátorban), de magyaros kaját ne keressetek. :D :D

Ellenben a baklava iszonyat édes... :wacko: :wacko:

Elküldve
Sajna az időjárás nem fogadott a kegyeibe úgyhogy én is kénytelen voltam eljönni miután már 2 centi víz állt a sátramban belül(!) is... pedig nem így terveztem :wacko:

Izé, asszem nem olvastad el az összes hozzászólásomat ez ügyben :wacko: :D Ez élcelődés volt... Mivel holnap repülök vissza Afrikába, nem tudtam maradni...

Elküldve
durva, ezt mondjuk kadettosok között csak óvatosan említsd...

A dolog lényege nem ez volt... :wacko:

Voltak akik lejöttek "az Opel találkozóra" és voltak akik lejöttek Zamárdiba nyaralni a haverjaikkal... :D

Elküldve

Én most értem haza...

Király volt idén is!!!! Sajnos a ma este nekem már kimarad... :D

Süt lent a nap, jó idő van! Aki teheti üljön kocsiba... most kezdődik majd a szlalom verseny amúgy...

Elküldve

Egy-két friss életkép:

400496.jpg

400497.jpg

Ha ezért ki akarna herélni, akkor töröljétek plízzz:

400495.jpg :D

Ja meg van egy durrógó, izzó kipuf videó amire keltünk hajnali 4-kor, de gondolom ez nem ujdonság. Rájárt szegényre a rúd, mert először a féltengely adta meg magát, aztán meg a difi. A gumik megmenekültek. :wacko:

Elküldve
Elég jól esett a találkozó(n). :wacko:

De, azért megyünk még. :wacko:

Már most bánom, hogy hazajöttem. :D Hagytam volna a csába a csalási nyaralást. :wacko:

Elküldve
Egy-két friss életkép:

Ja meg van egy durrógó, izzó kipuf videó amire keltünk hajnali 4-kor, de gondolom ez nem ujdonság. Rájárt szegényre a rúd, mert először a féltengely adta meg magát, aztán meg a difi. A gumik megmenekültek. :D

Már most bánom, hogy hazajöttem. :wacko: Hagytam volna a csába a családi nyaralást. ;)

Az valahogy nem :D a fotóért meg legfeljebb vagy arrébb kelsz fel következő bliccen vagy a sátrat gyújtja rád :wacko: :wacko:

Szokott az úgy lenni ;) szivesen mentem volna én is de annyira azért nem vagyok "elhízva", hogy 2x menjek le 1 évben egymás után :P így maradt a családos téma.. :D

Elküldve
Az valahogy nem :D a fotóért meg legfeljebb vagy arrébb kelsz fel következő bliccen vagy a sátrat gyújtja rád :wacko: :wacko:

Szokott az úgy lenni :P szivesen mentem volna én is de annyira azért nem vagyok "elhízva", hogy 2x menjek le 1 évben egymás után :D így maradt a családos téma.. :wacko:

Milyen sátor? Kocsiban laktam. :D

400634.jpg

Elküldve
Hát ja, olyan kevesen, hogy haza is jöttem :wacko: :D Neeem, nem ez az ok... Sajna nekem menni kell vissza Afrikába... (Hja a legtávolabbról jött kupát nem érdemlem meg, majd, csak, ha sikerül hazahoznom a Rekordot :D :wacko: )

Amúgy jó a társaság, jókat sztorizgattunk :wacko: Ha kint bicsajoztál, be ménemgyütté?? - amúgy nem meglepő, hézköznap, az idő sem épp nyári (volt, mert most úgy tűnik pöstön, hogy javul erősen)

Káááááááár. Voltunk lenn szombaton...

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.