Korzika Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Asszem én is átugrok szombaton vagy vasárnap Siófokról! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Asszem én is átugrok szombaton vagy vasárnap Siófokról! :D Szombaton inkább, vasárnap már nincs sok minden, készülödik mindeki haza :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Szombaton inkább, vasárnap már nincs sok minden, készülödik mindeki haza :wacko: ....próbálja összeszedni magát!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 ....próbálja összeszedni magát!! :D Finom megfogazmazása volt az általd írt gondolatnak :wacko: Lényeget úgyis érted, hogy miért nem nyerő vasárnap :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Én viszem a saját hibakódkiolvasóm. :wacko: Katt ide! :wacko: A képmegosztó rákérdezett, hogy elmúltam e 18... azt hittem valami jó dolog lesz :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Hülye kérdés. Esteleg lesz valaki aki visz Tech2-t? :D Megnézetném már a motort olyannal is aki nem csak az éppen aktuális hibát olvassa ki, és nem csak a lenyúlásért teszi mindezt. Mondjuk felajánlok 2 sört :wacko: erre vagyok én:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 erre vagyok én:-) Még az sem lehetetlen,hogy AC-t is cserélünk lent! Kettőt viszek magammal,meg szerszámokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Még az sem lehetetlen,hogy AC-t is cserélünk lent! Kettőt viszek magammal,meg szerszámokat! :D Te mikor érkezel ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Te mikor érkezel ? :D Elvileg holnap este valamikor,ha nem jön közbe semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Elvileg holnap este valamikor,ha nem jön közbe semmi. Thomász is ? Ha igen, akkor ne engedd sokat inni :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 A képmegosztó rákérdezett, hogy elmúltam e 18... azt hittem valami jó dolog lesz :D :wacko: Ez egy ilyen képmegosztó. :D Még az sem lehetetlen,hogy AC-t is cserélünk lent! Kettőt viszek magammal,meg szerszámokat! :wacko: Nálam mindíg van egy tartalékba. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ez egy ilyen képmegosztó. :wacko: Nálam mindíg van egy tartalékba. :D és akkor klimagázt is vigyek vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 és akkor klimagázt is vigyek vagy mi? De csak ha zsebben hozod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 és akkor klimagázt is vigyek vagy mi? Ááááááááá, esetleg pár kettős tömegű lendkereket :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ááááááááá, esetleg pár kettős tömegű lendkereket :D :wacko: :wacko: Ne heregeld Danit,mert tényleg lehozza! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Még az sem lehetetlen,hogy AC-t is cserélünk lent! Kettőt viszek magammal,meg szerszámokat! :wacko: Fokozzam? Fúrógép, hosszabbító, 16-os csigafúró és egy úgy 30centis darab 19mm-es átmérőjű szilikoncső meg 2db bilincs ha lenne valakinél, akkor meg lehetne csinálni a hűthető kesztyűtartómat... :wacko: A többi ami kell hozzá az megvan (akarat és kesztyűtartó). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Fokozzam? Fúrógép, hosszabbító, 16-os csigafúró és egy úgy 30centis darab 19mm-es átmérőjű szilikoncső meg 2db bilincs ha lenne valakinél, akkor meg lehetne csinálni a hűthető kesztyűtartómat... :D A többi ami kell hozzá az megvan (akarat és kesztyűtartó). :D Ezeket miért nem tudod te hozni amúgy ? :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mert már holnap megyek én is, de addig nem terveztem még egyszer lemenni a garázsba... csak vicc volt amúgy, nem akarnék a talin szerelni. De hogy ON is legyen: elég kevesen vannak még, ma jártam arra biciklivel és hát nem sok autót láttam a kerítésen belül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mert már holnap megyek én is, de addig nem terveztem még egyszer lemenni a garázsba... csak vicc volt amúgy, nem akarnék a talin szerelni. De hogy ON is legyen: elég kevesen vannak még, ma jártam arra biciklivel és hát nem sok autót láttam a kerítésen belül... Lehet átugrottak épp csoportosan a tecsóba piát vásárolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Na én nem soká indulok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mert már holnap megyek én is, de addig nem terveztem még egyszer lemenni a garázsba... csak vicc volt amúgy, nem akarnék a talin szerelni. De hogy ON is legyen: elég kevesen vannak még, ma jártam arra biciklivel és hát nem sok autót láttam a kerítésen belül... Tali szerelés nélkül ? Felecs'd el :wacko: Majd összegyűlnek szépen az emberkék :D Friss képek a helyszínről : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/al...100000096395128 :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Tali szerelés nélkül ? Felecs'd el :wacko: Majd összegyűlnek szépen az emberkék :wacko: Friss képek a helyszínről : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/al...100000096395128 :wacko: Az oldal megtekintéséhez be kell jelentkezned. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Na én nem soká indulok... :wacko: Majd köv este,öreg vagyok má! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 :D Regelj oda is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts