Pehi Csabi Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Belépő árakat mikor lehet majd tudni? Gondolom akkor lesz sima 3 napos belépő autóval sátrazás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 és ebből a kicsit nem igaz :D hát.. sok betű van még bennem.. mit tagadjam? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 hát.. sok betű van még bennem.. mit tagadjam? :) Milyen betű(s)ből van sok benned? Csak mássalhangzókat mondok: Jgrmstr, Vdk, Plnk, Br... :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Belépő árakat mikor lehet majd tudni? Gondolom akkor lesz sima 3 napos belépő autóval sátrazás nélkül. Augusztus 2-án minden részletet meg fogtok tudni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Augusztus 2-án minden részletet meg fogtok tudni... :) oh az jó akkor majd 3.-án be is fizetem utalással :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 oh az jó akkor majd 3.-án be is fizetem utalással :) Ahogy gondolod... majd mesélünk... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Addig még úgyis próbálok utánajárni a szálláslehetőségeknek, de szívesen venném ha netán valakinek már lenne ahhoz a kempinghez közeli pozitív aparmanélménye , amit megosztana velünk. :D Így is macerás lesz a picivel, de mindenképp menni szeretnénk és egy éjszakát bevállalnánk egy elfogadható árú kecóban. vagy pedig veszünk egy ultra-hiperszuper palotaméretű családi sátrat, ahova a fél klub befér józanodni. Végülis majdnem ugyanakkora kiadás . :) Még megálmodjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Anti!Neked akkor küldöm a pü-t a titokkal,másrészt én örülök neki,hogy ott lesz,igazi buli hangulat lesz:sátor,sör,kaja,haverok,zene,vízpart...jó lesz ez! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Anti!Neked akkor küldöm a pü-t a titokkal,másrészt én örülök neki,hogy ott lesz,igazi buli hangulat lesz:sátor,sör,kaja,haverok,zene,vízpart...jó lesz ez! ;) Nem gyütt pü... bár lehet azért nem látom csak mert titkos... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Addig még úgyis próbálok utánajárni a szálláslehetőségeknek, de szívesen venném ha netán valakinek már lenne ahhoz a kempinghez közeli pozitív aparmanélménye , amit megosztana velünk. :D Így is macerás lesz a picivel, de mindenképp menni szeretnénk és egy éjszakát bevállalnánk egy elfogadható árú kecóban. vagy pedig veszünk egy ultra-hiperszuper palotaméretű családi sátrat, ahova a fél klub befér józanodni. Végülis majdnem ugyanakkora kiadás . :) Még megálmodjuk. A Mantás Toncsiék meg a Mantakemiék tudnak ebben segíteni. Tavaly mi is megnéztük a szállást, alig egy kis séta a kempingig, ,és elég kultúrált. Nem is lett volna sokkal több ott lakni, mint a kempingben. Anti!Neked akkor küldöm a pü-t a titokkal,másrészt én örülök neki,hogy ott lesz,igazi buli hangulat lesz:sátor,sör,kaja,haverok,zene,vízpart...jó lesz ez! :P Nem győzöm Atomantit idézni: nekünk mindegy hol vagyunk, a sivatag közepén is képesek vagyunk jól érezni magunkat ;) Mert ugye nem a helyszín számít, hanem a társaság ;) Én külön élvezni fogom, hogy Motésok is lesznek többen, mint eddig a manta talin ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Én külön élvezni fogom, hogy Motésok is lesznek többen, mint eddig a manta talin :) Mi eddig is jártunk oda hánykolódni... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2010 Megoszt Elküldve Március26, 2010 Nem gyütt pü... bár lehet azért nem látom csak mert titkos... :) :D Ügyesen kell helyezkedni ehhez is! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zima Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 WOW!!! Gyerekek ez überfrankó lesz :) Feltéve ha nem leszenk horror árak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 ....Így hamarabb nászutazunk , mint házasodunk. (legalább lesz még egy hetem meggondolni magam :D ) Ne aggódj, nálunk is úgy ment tavaly :) ;) viszont szerintem az a hét minden napján mattulás elfelejtette velem, hogy meggondolkodjak.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Nem győzöm Atomantit idézni: nekünk mindegy hol vagyunk, a sivatag közepén is képesek vagyunk jól érezni magunkat ;) Mert ugye nem a helyszín számít, hanem a társaság :D Én külön élvezni fogom, hogy Motésok is lesznek többen, mint eddig a manta talin ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 mondom én :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Vagy kocsival is mehettek vagy ha hoztok/béreltek bringát akkor azzal :) De hogy úgy érezd hogy jártál már ott, tessék, az az ovális az bal fent. Legbalfent a Balcsi van, az majdnem a szántódi rév, és legjobbalul meg a 7-es út látszik épp. http://i.imagehost.org/0403/zamardicamping.jpg És az ováltól jobbra pedig a placc a szalomhoz... :D jól rémlik hogy innen(campingtől) kb 2 km-re van az a cba ahol eddig voltak a szlalomok a Blitzeken?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2010 jól rémlik hogy innen(campingtől) kb 2 km-re van az a cba ahol eddig voltak a szlalomok a Blitzeken?????? Nem tudom pontosan hány km,de nincs messze az biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Nem tudom pontosan hány km,de nincs messze az biztos :) az sztem jó volt szlalomnak, bár ha nagyobb hely van az nem baj..... Mi egész héten Széplakon leszünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Miért pont ez az időpont? :) Először lett az augusztus végéből eleje, most meg július vége! :D Ez nem jó így! Legalábbis nekem biztos nem! Így úgy néz ki, hogy max. 26-27-én tudok ott lenni! Csupán két állandó programom van minden nyáron és ez a kettő most ugyanazon a héten! Ez így gáz! Eddig mindegyik Blitz-en ott voltam az elsőt kivéve és erre a legnagyobbat ki kell hagynom... Most rosszabb lett a kedvem mint eddig volt, pedig nem volt eddig sem vmi rózsás! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Miért pont ez az időpont? ;) Először lett az augusztus végéből eleje, most meg július vége! ;) Ez nem jó így! Legalábbis nekem biztos nem! Így úgy néz ki, hogy max. 26-27-én tudok ott lenni! Csupán két állandó programom van minden nyáron és ez a kettő most ugyanazon a héten! Ez így gáz! Eddig mindegyik Blitz-en ott voltam az elsőt kivéve és erre a legnagyobbat ki kell hagynom... Most rosszabb lett a kedvem mint eddig volt, pedig nem volt eddig sem vmi rózsás! :P Én is hasonlóan éreztem magam, de mi tudtunk programot törölni a Blitz miatt. Nagyon szomorú lettem volna ha ki kell hagyjuk. :D A balcsi helyszínnek meg kimondottan örülök, tavaly ,több mint 10 év óta először kimaradt a Balcsi. A 2 nap is jó lesz . a részvétel a lényeg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Már csak a Tavalyi Áron kéne :) :D vagy még olcsóbban Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Már csak a Tavalyi Áron kéne :D ;) vagy még olcsóbban Melegfront közelít? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Már csak a Tavalyi Áron kéne :) :D vagy még olcsóbban Ingyen gondoltuk, de vki azt is sokallta, úgyhogy most gondolkodnunk kell ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2010 Ingyen gondoltuk, de vki azt is sokallta, úgyhogy most gondolkodnunk kell :) :D ;) Betámadták a klubot, hogy a Putyin pénzel minket azért lehet ingyenes, ezért kitalálunk egy olyan árat, hogy azt mondják mi pénzeljük a Putyint ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts