Atommanó Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Mint kiderült van szállásunk Szemesen egy faházban péntekre (ingyen). Így már péntek délelőtt megyünk. :rolleyes: Király!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Annyit hozzátennék (mert nagy a káosz a fejkekben), hogy a sétálós és az autóval bejöhetsz nem ugyanaz. A sétálós jegynél az autó kintmarad! Igen, bár autóval sétálni nehezebb vmivel, de téleg jobb ezt leírni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Igen, bár autóval sétálni nehezebb vmivel, de téleg jobb ezt leírni <_< Pórázzal megoldható? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Pórázzal megoldható? :rolleyes: Kadettosoknak menni fog... <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Igen, bár autóval sétálni nehezebb vmivel, de téleg jobb ezt leírni :D Olvasod a CS-s fórumot, nem? A kérdések szintjéből megérthetnéd, hogy mindent milyen aprólékosan kell leírni :rolleyes: <_< Egyébként azért pontosítottam, hogy ne értésk véletlenül úgy, hogy sétálós jegy = bejövök autóval, leparkolok de nem sátrazok -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 ....értésk.... Na ezt garantálom, hogy nem fog előfordulni :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Azok kik nem a kempingben alszanak a napijegy áránál 1000 Ft-al olcsóbban jöhetnek be a találkozóra. Klubtag : 2000 Ft Nem klubtag 2500 Ft Autóval bejöhet és bent maradhat az esti bulin is csak nem aludhat a kemping területén. A sétálós jeggyel rendelkezőknek 18 óráig (!) el kell hagyniuk a rendezvény területét. Annyit hozzátennék (mert nagy a káosz a fejkekben), hogy a sétálós és az autóval bejöhetsz nem ugyanaz. A sétálós jegynél az autó kintmarad! Én szerintem jól értem :rolleyes: 2000 rongy klubtagoknak, akik bent parkolnak, elmennek aludni akárhova - és nagyon lesz rájuk figyelve, hogy ne aludjanak a parkoló autójukban a kempingben, viszont bulizhatnak <_< és aki meg sétál az este hatig sétálhat, mint a múzeumokban -_- de a kocsija kint parkol a kemping előtt :D (nem lehetne ezt 8ig kitolni? Akkor még se buli nincs, se semmi, csak világos :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Én szerintem jól értem -_- 2000 rongy klubtagoknak, akik bent parkolnak, elmennek aludni akárhova - és nagyon lesz rájuk figyelve, hogy ne aludjanak a parkoló autójukban a kempingben, viszont bulizhatnak :D és aki meg sétál az este hatig sétálhat, mint a múzeumokban :) de a kocsija kint parkol a kemping előtt B) (nem lehetne ezt 8ig kitolni? Akkor még se buli nincs, se semmi, csak világos B) ) 2000000 klubtagoknak??? :D :D Szóval jól értetted??? :rolleyes: <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Én szerintem jól értem :rolleyes: 2000 rongy klubtagoknak, akik bent parkolnak, elmennek aludni akárhova - és nagyon lesz rájuk figyelve, hogy ne aludjanak a parkoló autójukban a kempingben, viszont bulizhatnak <_< és aki meg sétál az este hatig sétálhat, mint a múzeumokban -_- de a kocsija kint parkol a kemping előtt :D (nem lehetne ezt 8ig kitolni? Akkor még se buli nincs, se semmi, csak világos :) ) én pont érintett vagyok a témába... van külön szállásunk és nem gondolom, hogy fusiba ott aludnék a kocsimba... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 2000000 klubtagoknak??? :D :) Szóval jól értetted??? :rolleyes: <_< B) Aha, all inclusive 5*-os kemping. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Pórázzal megoldható? :rolleyes: Az biztos.. B) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 elhalasztották a balatonátúszást.. az új időpont pont a BW alatt lesz.! :rolleyes: <_< -_- :D Motivációként átvigyük az összes piát a túlpartra? B) Azok kik nem a kempingben alszanak a napijegy áránál 1000 Ft-al olcsóbban jöhetnek be a találkozóra. Klubtag : 2000 Ft Nem klubtag 2500 Ft Autóval bejöhet és bent maradhat az esti bulin is csak nem aludhat a kemping területén. A sétálós jeggyel rendelkezőknek 18 óráig (!) el kell hagyniuk a rendezvény területét. Akartam is kérdezni, mi van, ha nem alvós jegyet veszek, és elszundítok? Felébresztenek, vagy kidobnak? :) Jó-jó csak vicc volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Jó-jó csak vicc volt. -_- Szerinted. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Szerinted. <_< -_- Hááát, szerintem az, mert én péntek délelőtte terveztem az érkezést, és szombat este, vagy vasárnap reggel a távozást. Szundi, ha lesz egyáltalán a kocsiban fog történni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 ....szombat este, vagy vasárnap reggel a távozást.... Vasárnap délután lesz abból szerontem :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Vasárnap délután lesz abból szerontem <_< -_- :rolleyes: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 :rolleyes: :) <_< Némi, minimális másnaposság -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Némi, minimális másnaposság :rolleyes: <_< Caca,most már ne kend el! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Vasárnap délután lesz abból szerontem :rolleyes: <_< Neeem lehet, vasárnap délután hozom vissza a családot Csopakra családi nyaralásra. Akkor inkább dobbantok szombat este, vagy éjjel. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Gelko! Nagyon hülyét kérdeznék. Belépőt a kapuban lehet váltani? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2010 Sztem senki sem kíván smasszer lenni hogy most ki hol alszik. Abban is biztos vagyok ha valaki esetleg lebukik hogy így akart nyerni egy ezrest akkor neki kellemetlenebb lesz - nem testi fenyítésre gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Sztem senki sem kíván smasszer lenni hogy most ki hol alszik. Abban is biztos vagyok ha valaki esetleg lebukik hogy így akart nyerni egy ezrest akkor neki kellemetlenebb lesz - nem testi fenyítésre gondolok. Kár. :rolleyes: Klikk ide! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 elhalasztották a balatonátúszást.. az új időpont pont a BW alatt lesz.! :rolleyes: <_< -_- :D Átúszod? Megpróbáljam? B) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Megpróbáljam? <_< :rolleyes: -_- Meg hát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Sztem senki sem kíván smasszer lenni hogy most ki hol alszik. Abban is biztos vagyok ha valaki esetleg lebukik hogy így akart nyerni egy ezrest akkor neki kellemetlenebb lesz - nem testi fenyítésre gondolok. Megpróbáljam? <_< :rolleyes: -_- Add össze. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts