Zsoltee Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 sziasztok ma regisztráltam, de 98ota csak opeljeink vannak mi is mehetünk? Mindenki jöhet, kortól, nemtől és autómárkától függetlenül, persze főleg az Opel mint autómárka fog dominálni. De lesznek árulók is, Suzukival, meg Subaruval, stb stb. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Sziasztok. Érdeklődnék hogy áramforrás van e a sátrazóknak. Felárral jár vagy bent van a belépőben??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Sziasztok. Érdeklődnék hogy áramforrás van e a sátrazóknak. Felárral jár vagy bent van a belépőben??? :rolleyes: Miért, akkud nincs? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Sziasztok. Érdeklődnék hogy áramforrás van e a sátrazóknak. Felárral jár vagy bent van a belépőben??? :rolleyes: benne van az áram+parkolás+sátorhely+fürdés, sőt még a slozi is <_< (mondjuk az csaka kijelölt bokrokban, de benne van) (-_- vicceltem :D a slozi is benne van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Mindenki jöhet, kortól, nemtől és autómárkától függetlenül, persze főleg az Opel mint autómárka fog dominálni. De lesznek árulók is, Suzukival, meg Subaruval, stb stb. :rolleyes: Legalább lesz mit húzgálni <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 sziasztok ma regisztráltam, de 98ota csak opeljeink vannak mi is mehetünk? Szerinted...? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantalali Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 benne van az áram+parkolás+sátorhely+fürdés, sőt még a slozi is :rolleyes: (mondjuk az csaka kijelölt bokrokban, de benne van) (<_< vicceltem -_- a slozi is benne van) Áramvételezés 300 ft/nap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Mindenki jöhet, kortól, nemtől és autómárkától függetlenül, persze főleg az Opel mint autómárka fog dominálni. De lesznek árulók is, Suzukival, meg Subaruval, stb stb. :rolleyes: Subaruvaaaaaal??? Na már csak emiatt megéri akkor lemennem... <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 ... Hajni! Előreláthatóan a csütörtöki és pénteki elgyengülésem esetén kell majd "tartani a markod"... szombaton sajnos haza kell jönnöm délelőtt, mert esküvőre vagyunk hivatalosak... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Legalább lesz mit húzgálni :rolleyes: <_< -_- Na erre majdnem mondtam valamit... :D :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Hajni! Előreláthatóan a csütörtöki és pénteki elgyengülésem esetén kell majd "tartani a markod"... szombaton sajnos haza kell jönnöm délelőtt, mert esküvőre vagyunk hivatalosak... :rolleyes: Ha pénteken elgyengülsz akkor nem mész sehova szombat délelőtt <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Subaruvaaaaaal??? Na már csak emiatt megéri akkor lemennem... :rolleyes: <_< -_- Hát rád gondoltam mint áruló Subarus. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Ha pénteken elgyengülsz akkor nem mész sehova szombat délelőtt <_< -_- :D Pedig menni kell... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Áramvételezés 300 ft/nap :rolleyes: akkor vagy eddig is fizettük, vagy eddig sem <_< remélem nem váltam tolvajjá tudatlanságom okán -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hajni! Előreláthatóan a csütörtöki és pénteki elgyengülésem esetén kell majd "tartani a markod"... szombaton sajnos haza kell jönnöm délelőtt, mert esküvőre vagyunk hivatalosak... <_< :D igenis főnök :rolleyes: :) alapozó tréninget fogunk tartani arra az esküvőre -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 -_- igenis főnök :rolleyes: :D alapozó tréninget fogunk tartani arra az esküvőre <_< :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Miért, akkud nincs? :rolleyes: Viszem a "hátizsákom" abban van egy hűtő aminek kevés az akku 3 napra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Viszem a "hátizsákom" abban van egy hűtő aminek kevés az akku 3 napra. És egy mikró is van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Viszem a "hátizsákom" abban van egy hűtő aminek kevés az akku 3 napra. És egy mikró is van. -_- Mekora hátizsákod van? <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mekora hátizsákod van? :D <_< Két kereke, és négy ablaka van. :rolleyes: :) Valójában egy "kispolckikerekes" lakókocsiról van szó. És úgy tűnik egyedül leszek benne. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Két kereke, és négy ablaka van. :rolleyes: -_- Valójában egy "kispolckikerekes" lakókocsiról van szó. És úgy tűnik egyedül leszek benne. <_< Ez király lehet majd megsasoljuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Nem tudja valaki, hogy saját grill-t lehet-e bevinni? A kempingszékekért tavalyelőtt sem szóltak, meg hát akkor már kis asztalt is kell vinni a vízipipának. Csak mert a kocsi mögött sütögetni sem utolsó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Sütögetést majd Lajbi megmondja, hogy a kemping engedi e... (egyébként nem nagyon szokták, de vannak kivételek, illetve szokott lenni kijelölt tűzrakóhely...) Szék, asztal ilyesmi nem gond! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Nem tudja valaki, hogy saját grill-t lehet-e bevinni? A kempingszékekért tavalyelőtt sem szóltak, meg hát akkor már kis asztalt is kell vinni a vízipipának. Csak mert a kocsi mögött sütögetni sem utolsó... Eddig akármelyik kempingben jártam volt kijelölt tűzrakó hely. Szerintem kisebb grillsütőt lehet használni ha nincs tűzveszély illetve nem zavarsz vele más "pihenni vágyót". Én is gondoltam egy kis sütésre.Csuda jó lenne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Beb@szna ha nem lehetne. Egy jó kis szalonnasütésnél nincs is jobb és még a szúnyogokat is távol tartja. :rolleyes: Remélem lehet majd, mert én szerettem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts