Gabo Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Milyen kidobott pénz??? :P Nekem nem adtál egy petákot sem. Lehet hogy direktbe utalt? ;) :D Nálam csak az általam rendelt darabok voltak, és nem emlékszem, hogy Hjoe kérte volna, hogy adjak neki. Akkor Hjoe cucca mégiscsak egy postás Combon van, ahogy írta ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Lehet hogy direktbe utalt? :P :D Akkor Hjoe cucca mégiscsak egy postás Combon van, ahogy írta ^_^ ;) Hacsak úgy nem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Márknak (Fehér astra F Caravan) adtam egyet, csütörtökön megy lurdyhoz. Mielött válaszoltál volna, írtam Tominak pü.-t és azt a választ kaptam, hogy küldi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Mielött válaszoltál volna, írtam Tominak pü.-t és azt a választ kaptam, hogy küldi. :D Ha nem bírsz vele majd a Blitz-en felragasszuk. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Ha nem bírsz vele majd a Blitz-en felragasszuk. :D Legrosszabb esetben ferde lesz, mint a tiéd. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Legrosszabb esetben ferde lesz, mint a tiéd. ^_^ Kérlekszépen az enyém tök egyenes. ;) Arról nem tehetek, hogy megugrott a plotter. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Kérlekszépen az enyém tök egyenes. ;) Arról nem tehetek, hogy megugrott a plotter. :D ^_^ De az is lehet, hogy csak a kocsid ferde... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Márknak (Fehér astra F Caravan) adtam egyet, csütörtökön megy lurdyhoz. Mielött válaszoltál volna, írtam Tominak pü.-t és azt a választ kaptam, hogy küldi. :D Akkor szombaton átruházom egy fehérvári srácnak, aki kért tőlem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Akkor szombaton átruházom egy fehérvári srácnak, aki kért tőlem. Megint megúsztad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Megint megúsztad. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 De az is lehet, hogy csak a kocsid ferde... :P ;) Kamionokat ponyváztunk az egyik munkahelyemen, jött az ürge, mindjárt odébáll, felrakhatjuk a ponyvát. Elment, nem jött, mondom a facom vár, jó lesz ott is feldobtuk a ponyvát, belenyomtuk a ringliet, vámzártakaró,körbeszíjjaztuk, tök szép, egyenes. Jön vissza, na mindjárt nekiláthattok, csak leállok a padkáról. Padkáról? ^_^ Bacca meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Kamionokat ponyváztunk az egyik munkahelyemen, jött az ürge, mindjárt odébáll, felrakhatjuk a ponyvát. Elment, nem jött, mondom a facom vár, jó lesz ott is feldobtuk a ponyvát, belenyomtuk a ringliet, vámzártakaró,körbeszíjjaztuk, tök szép, egyenes. Jön vissza, na mindjárt nekiláthattok, csak leállok a padkáról. Padkáról? ^_^ Bacca meg! :D Ez mennyiben kapcsolódik a talihoz? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Ez mennyiben kapcsolódik a talihoz? :P A talihoz sehogy, csak a ferdén felragasztott matricáról jutott eszembe. Baj? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 A talihoz sehogy, csak a ferdén felragasztott matricáról jutott eszembe. Baj? ^_^ :D Nekem nem, csak van chat topic :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július1, 2010 Megoszt Elküldve Július1, 2010 Nekem nem, csak van chat topic ^_^ Igazad van, de akkor már egyszerűbb lett volna a Jelentem-gombot megnyomni, és eltüntették volna, most meg csevegtünk róla pár hsz-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Majd behajtod azon, akinek oda lett adva a kifizetett matrinya .... sztem... Az Unicredites számlára utaltam. 1200 pénzt. Névvel címmel... Meg 5 P.Ü. is váltottam hogy tudjanak rólam. Lehet hogy direktbe utalt? :P :D Akkor Hjoe cucca mégiscsak egy postás Combon van, ahogy írta ^_^ ;) Valóban. Oszt még sincs matricám. De hamarosan már nem is lesz érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 A programok kiírása kb mikor lesz esedékes? Már kevesebb mint egy hónap programok meg sehol. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július2, 2010 A programok kiírása kb mikor lesz esedékes? Már kevesebb mint egy hónap programok meg sehol. :D Hamarosan ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Hamarosan :D Ezt eddig is lehetett tudni. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július2, 2010 Megoszt Elküldve Július2, 2010 Ezt eddig is lehetett tudni. :D Itten van má egy ideje Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 A csütörtöki autós felvonulásról lehet bővebbet tudni? Mondjuk: - hány órakor indul - útvonal - rendőri biztosítás, vagy mindig egy-egy autó elállja a kereszteződést - kb. hány darab autó lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantalali Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 A felvonulás valószínüleg du. lesz. Rendőri biztosítást megpróbálunk intézni, de még semmi konkrét. Nagy túrára azért ne számítsatok. Azért is van hétköznap, mert hétvégén sűrübb a program és a forgalmat is kevésbé zavarjuk ilyenkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Programokról lehet már tudni valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Programokról lehet már tudni valamit? Lásd három hsz-el feljebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuter Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 sziasztok ma regisztráltam, de 98ota csak opeljeink vannak mi is mehetünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts