Zsoltee Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Tud valaki a kemping közelében normális és elfogadható árú szállást? 1szoba kellene két ággyal. Próbálok én is keresgélni a neten, de üdülést még nem nagyon kerestem és nem vágom hol lehet szállás helyeket találni. Persze tudom hogy google a barátom, de ha esetleg valaki tud konkrétumot ne tartsa magában pls. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Van aki esetleg nem kapta meg a csomagját? Ha kell még valakinek matrica, kérem küldjön püt! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Tiszaújváros opel találkozó a hétvégén sajna elmaradt. :D A szervező /aki egyedül volt a helyszínen/ közölte, hogy a rossz idő miatt mindenki lemondta, a találkozót! Ezért utaztam majdnem 230 km-t Na majd Zamárdiban! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Van aki esetleg nem kapta meg a csomagját? Ha kell még valakinek matrica, kérem küldjön püt! THX Meggyütt kösz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Meggyütt kösz! :D http://kep.psharing.com/377091.jpg Akkor az enyém valamelyik postás Combo-n van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Akkor az enyém valamelyik postás Combo-n van... A Karcsi kapta meg őket, már csak ezért is érdemes a Pezoba járni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 A Karcsi kapta meg őket, már csak ezért is érdemes a Pezoba járni. :D Pedig pénteken nem leszek Győrbe ... Remélem nem ragasztotta fel előre a + egyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Pedig pénteken nem leszek Győrbe ... Remélem nem ragasztotta fel előre a + egyet... Pedig elfogyott. Úh, sajnos nem lesz a tiéden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Van aki esetleg nem kapta meg a csomagját? Ha kell még valakinek matrica, kérem küldjön püt! THX Mi már fel is ragasztottuk a két használatban lévő verdára. :D reklámozunk ezerrel!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Tudom kicsit későn jut eszembe, de én is szeretnék matricát. Már Mantalalinak írtam, hátha van még nála pár darab. Úgyis a jövő héten járok arra. Ha neki nincs, majd jelentkezem még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Szasztok. Hogy van akkor ez most nem tiszta számomra. Tehát 28.án kezdődik. Ekkora én is lemennék. De 29.e reggel körül dél előtt én le is lépnék. Ez lehetséges? és ez a 1éjszaka mi pénz? És milyen programok lesznek? És pestről pest környékéről kik mennek? Mennek-e valakik? Indulás szempontjából érdekelne hogy mindenki megy amerre lát vagy konvojos megmozdulás? Valaki árulja el :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Na most ezt meg én nem értem... 26.án kezdődik.. mi keződik 28. án? max a józanodás egyik szakasza :D Biztosan mennek le majd pöstrű is, többek között én is, de én még nem tudom mikor, aki meg teljes hétre megy az ugye 26. án konvojozik ^_^.... Szasztok. Hogy van akkor ez most nem tiszta számomra. Tehát 28.án kezdődik. Ekkora én is lemennék. De 29.e reggel körül dél előtt én le is lépnék. Ez lehetséges? és ez a 1éjszaka mi pénz? És milyen programok lesznek? És pestről pest környékéről kik mennek? Mennek-e valakik? Indulás szempontjából érdekelne hogy mindenki megy amerre lát vagy konvojos megmozdulás? Valaki árulja el :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Na most ezt meg én nem értem... 26.án kezdődik.. mi keződik 28. án? max a józanodás egyik szakasza :D Biztosan mennek le majd pöstrű is, többek között én is, de én még nem tudom mikor, aki meg teljes hétre megy az ugye 26. án konvojozik :P.... Na ezt én sem tudom honnan jött a 28.a ^_^ De akkor mind1 is. Az let volna a lényege a dolognak hogy ha le megyek akkor 26.án és másnap lelépek akkor az mi pénz és lehetséges-e? Vagy tegyük fel 28.án mennék le és 29.-én jönnék el ez lehetséges e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Tudom kicsit későn jut eszembe, de én is szeretnék matricát. Már Mantalalinak írtam, hátha van még nála pár darab. Úgyis a jövő héten járok arra. Ha neki nincs, majd jelentkezem még. :D Csergőben még van, szerdán tudok adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Na ezt én sem tudom honnan jött a 28.a :D De akkor mind1 is. Az let volna a lényege a dolognak hogy ha le megyek akkor 26.án és másnap lelépek akkor az mi pénz és lehetséges-e? Vagy tegyük fel 28.án mennék le és 29.-én jönnék el ez lehetséges e. Minden lehetséges, sztem kitalálunk vmi kedvező tarifát, hétköznap lájtosabb családiasabb progik lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Családi ebéd, csaádi vacsora, közben jóebédhez szól a nóta :D ^_^ Minden lehetséges, sztem kitalálunk vmi kedvező tarifát, hétköznap lájtosabb családiasabb progik lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Családi ebéd, csaádi vacsora, közben jóebédhez szól a nóta :D ^_^ Közben meg égett gumiszagot hoz a szél? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Közben meg égett gumiszagot hoz a szél? :D Az vele jár. Szagzsargon. Na de ha kitudunk talállni valami okosat akkor lehet el is nézek arra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Csergőben még van, szerdán tudok adni. A Teve utcába kéne mennem? :D Megpróbálom megoldani, még azon gondolkodom, hogy ha van valakinél aki csütörtökönként jár a Lurdyhoz, megkérném Spzolit hozza el nekem. Őt könnyen útba tudom ejteni. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Pedig elfogyott. Úh, sajnos nem lesz a tiéden. Akkor ez kidobott pénz volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Majd behajtod azon, akinek oda lett adva a kifizetett matrinya .... sztem... Akkor ez kidobott pénz volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Akkor ez kidobott pénz volt... :D akinek nincs matricája és szeretné, küldjön nekem pü-t! név cím db kártyaszám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 A Teve utcába kéne mennem? :D Megpróbálom megoldani, még azon gondolkodom, hogy ha van valakinél aki csütörtökönként jár a Lurdyhoz, megkérném Spzolit hozza el nekem. Őt könnyen útba tudom ejteni. ^_^ Márknak (Fehér astra F Caravan) adtam egyet, csütörtökön megy lurdyhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Márknak (Fehér astra F Caravan) adtam egyet, csütörtökön megy lurdyhoz. Na majd jól megrugdosom az öreg embert, fehérvári emberek zaklatnak, hogy vigyek nekik, erre Márk elhallgatja, hogy megy... :D Monnyuk ma már 2x voltam arra. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Akkor ez kidobott pénz volt... ^_^ Milyen kidobott pénz??? :D Nekem nem adtál egy petákot sem. Majd behajtod azon, akinek oda lett adva a kifizetett matrinya .... sztem... Nálam csak az általam rendelt darabok voltak, és nem emlékszem, hogy Hjoe kérte volna, hogy adjak neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts