Vktr Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Fú gyerekek :rolleyes:. Jut mindenkinek, csak 100 van ingyen, klubtagoknak a többi fizetős. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 postát figyelni, csőbombák úton! :rolleyes: A fehér vége felől nyitható, középen megszúrod és kihajtogatod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 postát figyelni, csőbombák úton! :rolleyes: A fehér vége felől nyitható, középen megszúrod és kihajtogatod! Meglepit is tettél bele? ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 postát figyelni, csőbombák úton! :rolleyes: A fehér vége felől nyitható, középen megszúrod és kihajtogatod! Király! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 postát figyelni, csőbombák úton! :rolleyes: A fehér vége felől nyitható, középen megszúrod és kihajtogatod! Pécsi pakk is indult? A pü-re nem válaszoltál, ezért még nem utaltam a postadíjat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Köszönöm szépen Tomi, rtomi és zocsa nevében is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Pécsi pakk is indult? A pü-re nem válaszoltál, ezért még nem utaltam a postadíjat. persze Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 persze Meg is jött ;-) Még ma utalom a zsét. * Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuli Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 megjött a pakk ;) ! Köszi szépen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Nekem még nem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 persze Én írtam neked e-mailt is meg pü-t is, de választ még nem kaptam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Ez itt a reklám helye :rolleyes: meggyüttek a tapéták :D Thx Tomi! :D Majd valami úton-módon rendezzük.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 aki keddig (06.15) nem kapja meg, írjon még egy püt a megrendelésével, címével légyszi! THX!!! van egy kis kavar de úrrá leszek a káoszon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Nekem még nem. :rolleyes: Neked is elment a többiekkel együtt a csőcsomag! remélem nem vesztette el a posta! ha nem ér oda keddig akkor Te is pü és pótolom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Neked is elment a többiekkel együtt a csőcsomag! remélem nem vesztette el a posta! ha nem ér oda keddig akkor Te is pü és pótolom! Lehet hogy csak nálunk lassú a posta. Nem vagyok ( még ) kétségbe esve. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Hm, otthon lassú a posta?... Durban Johannesburg táv (kb 600 km) úgy 3 hét... repülő naponta többször megy oda, autópálya is van... dehát ez TIA azaz Afrika :rolleyes: ;) Lehet hogy csak nálunk lassú a posta. Nem vagyok ( még ) kétségbe esve. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Lehet hogy csak nálunk lassú a posta. Nem vagyok ( még ) kétségbe esve. :D ;) Még nekem sem jött meg a csomag. De nem aggódom...nagyon. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Még nekem sem jött meg a csomag. De nem aggódom...nagyon. :rolleyes: :D Nekem már megjött. :D Nagyon szépen köszi Tomi. Szerintem csak azért késett, mert 1napig vizsgálták a tűzszerészek. ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 aki keddig (06.15) nem kapja meg, írjon még egy püt a megrendelésével, címével légyszi! THX!!! van egy kis kavar de úrrá leszek a káoszon :rolleyes: Ma egy meglepi várt itthon. Egy csőposta ;) Nagyon köszönöm. Postaköltség utalva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Nekem ma sem érkezett meg! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Ma derült ki, hogy a szülők a családi nyaralást pont a Blitz hétvégére szervezték. Nagyon örülök. :rolleyes: Remélem az asszony nem kap szabit, ééés hát anyu-apu nagyon szeretnénk, de sajna nem tudunk elmenni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 A mi Blitz-ünk is kérdéses . legalábbis örülök ha egy napra le tudunk menni. :rolleyes: a lagzink egy kis kertipartinak indult és kicsit komolyabb lett a vége, így a kis 40 000 forintos költségvetés hirtelen felugott sokra. De majd kiderül mi lesz a vége. sajna apartmanra nem adunk pézt, meee nagyon drága. sátor meg veszélyes a kicsinek ha a 2 évvel ezelőtti Blitz viharjára emlékezünk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 A mi Blitz-ünk is kérdéses . legalábbis örülök ha egy napra le tudunk menni. ;) a lagzink egy kis kertipartinak indult és kicsit komolyabb lett a vége, így a kis 40 000 forintos költségvetés hirtelen felugott sokra. De majd kiderül mi lesz a vége. sajna apartmanra nem adunk pézt, meee nagyon drága. sátor meg veszélyes a kicsinek ha a 2 évvel ezelőtti Blitz viharjára emlékezünk. :D Én eredetileg egy napra készültem, aztán modósítottam két napra, hátha vezetésre alkalmatlan állapotban kerülök valami fatális véletlen során. :D Egypáran már beígérték nekem a szeszelést. :D Van egy 1.4X2 méteres szivacsom, azt faxányosan beleszabom a caravanba, és alszom mint itthon, ha hagynak, mint itthon. :D Szunyoghálón gondolkodom az ablakokra, mert agyon csípnek reggelre, csinált már valaki ilyet? :rolleyes: Esetleg ha valakinek szálásgondja van, elég széles a kocsi. Kizárólag 2-es el kezdődő szem.számuakra gondolok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Especially Makettre mi? ... :D :D :D Én eredetileg egy napra készültem, aztán modósítottam két napra, hátha vezetésre alkalmatlan állapotban kerülök valami fatális véletlen során. :D Egypáran már beígérték nekem a szeszelést. ;) Van egy 1.4X2 méteres szivacsom, azt faxányosan beleszabom a caravanba, és alszom mint itthon, ha hagynak, mint itthon. :D Szunyoghálón gondolkodom az ablakokra, mert agyon csípnek reggelre, csinált már valaki ilyet? :rolleyes: Esetleg ha valakinek szálásgondja van, elég széles a kocsi. Kizárólag 2-es el kezdődő szem.számuakra gondolok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Especially Makettre mi? ... ;) :D :D Hűha, ezt most nem egészen értem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts