spzoli Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/43451-20100531-M2l5xY.jpg Neked is ferde, mint nekem tavaly. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Neked is ferde, mint nekem tavaly. :D Rz van, vagy majd kérek másikat aztán az még ferdébb lesz. :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Kérem mindenki a következőket írja le a megrendelésében: - név (család és utónév) - postázási cím - mennyiség - MOTE tagsági kártya száma Küldjem el azt is? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Most akkor csak tagságival lehet matrinyát igényelni ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Most akkor csak tagságival lehet matrinyát igényelni ? :rolleyes: Na ezt kérdezem én is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nagyon nagy az érdeklődés a Blitz beharangozó matricák iránt! Ez nagyon klassz! Kérem mindenki a következőket írja le a megrendelésében: - név (család és utónév) - postázási cím - mennyiség - MOTE tagsági kártya száma THX Tomi A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesületének vezetőségi döntése értelmében: Blitz Weekend beharangozó matricát érvényes MOTE tagsággal rendelkező klubtagunk postaköltség ellenében kaphat, ez csak az első 100db megrendelt matricára vonatkozik, hisz a klub anyagi keretei korlátozottak! Ami ma reggel 25db volt! Tehát még van 75db a MOTE tagjainak csak postaköltségért! Aki nem MOTE tag annak a postaköltségen felül a matrica gyártási költségét is ki kell fizetnie! A postaköltség kb 400 Ft A matrica ára: 700 Ft Mindenkit kérek, hogy banki átutalással fizessen mert a postai utánvét elég drága! Végel Tamás : 10918001 - 00000023 - 11870004 megjegyzésbe a matrica igénylő nevét ha nem a saját számlájáról utal! A pénteken kezdődnek a postázások! THX Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Végel Tamás bank: 10918001 - 00000023 - 11870004 megjegyzésbe a matrica igénylő nevét ha nem a saját számlájáról utal! Milyen bank?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 109?... Unicredit... Milyen bank?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 109?... Unicredit... jah! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Üdülési csekkel lehet fizetni a jegyárakat? Én kb. 3 napra mennék olyan csütörtöktől, ami ha jól olvastam 2 főnek kb. 21.000 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Google earth-en megnéztem a találkozó helyét! nagyon jónak igérkezik, már alig várom!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Üdülési csekkel lehet fizetni a jegyárakat? Én kb. 3 napra mennék olyan csütörtöktől, ami ha jól olvastam 2 főnek kb. 21.000 Ft Sajnos csak Kp. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Sajnos csak Kp. :S Akkor nem megyek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Sajnos csak Kp. :S Nekem olyan ötezresem van, amin Cingár van. Azzal lehet fizetni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Azon gondolkodom lehet be kellene lépni az Opel klubba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nekem olyan ötezresem van, amin Cingár van. Azzal lehet fizetni? :rolleyes: Csak olyannal, ami te vagy a kócos verzióban ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Azon gondolkodom lehet be kellene lépni az Opel klubba ;) Vannak előnyei :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nekem olyan ötezresem van, amin Cingár van. Azzal lehet fizetni? :rolleyes: Adunk érte márkát... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Vannak előnyei :rolleyes: Be is lépek amint utalják a kártyámra a pénzt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Azon gondolkodom lehet be kellene lépni az Opel klubba :D Be hát! Sokkal jobban jársz pl. a találkozóknál, szerintem egy talis részvétellel már meg is térül :P arról a sok csodálatos emberről meg nemis beszélek, akik a klubtársaid lesznek :rolleyes: Csak olyannal, ami te vagy a kócos verzióban ;) :D :D :D az legalább akkora lenne, mint a Cingáros :D ötezerért már betonozni is megyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nekem olyan ötezresem van, amin Cingár van. Azzal lehet fizetni? :rolleyes: Nem, dajcs márkával viszont igen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2010 ötezerért már betonozni is megyek ;) bikiniben a blitzen ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 bikiniben a blitzen ? :rolleyes: Bakker elnök úr! Vén szar vagyok már, bikinis látványom erősen rombolná a rólam eddig kialakított (amúgy, nem különben, de mindenképpen a ruha által összetartott) képet ;) Cserébe viszont bármikor szívesen elgázolunk úgy, hogy a Lacsibácsi veszi fel a bikinit (ő toplesst is vállal), amikor vezeti a vontatott gázoló autót. /ez az a jelenet, amit csak mi értünk :D/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 bikiniben a blitzen ? ;) Bikini? Hűha, még a végén nem enged el az asszony. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts