1.2 gcc Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Milyen matrica ez amiről szó van? Milyen nagyságú ?Esetleg egy képet tudnátok linkelni, hogy milyen mert még nem láttam olyat. Én is kiraknám ha küldenétek 1-et. Pls. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Milyen matrica ez amiről szó van? Milyen nagyságú ?Esetleg egy képet tudnátok linkelni, hogy milyen mert még nem láttam olyat. Én is kiraknám ha küldenétek 1-et. Pls. Tavaly ilyen volt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ilyen nincs!!!!!!!!!! :D és épp tegnap derült ki??? Na Esküvő storno. :rolleyes: Peches egy pár vagyunk. Épp arra a hétvégére kértük a házasságkötési időpontot tegnap. Mindenképp megyünk. csak nem férj és feleségként. Mert akkor augusztusra rakatjuk a ceremóniját! ;) biztos lesz valaki aki összead benneteket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 ...nekem még a tavalyi is kint van... megérett a cserére! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 ...nekem még a tavalyi is kint van... megérett a cserére! :rolleyes: :D Akkor te csak a dátumot, és a Zamárdi-t kapod meg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Várni azt tudok,de tényleg mindjárt itt van pl. Jennersdorf ahová már úgy kéne kimenni,h rajta van a kocsikon a matrica!!! Tényleg lépjen már valaki ez ügyben PLS!!! Tesó! A másik fajta matrinyár se felejtsd el... tudod... ! 4EVER! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Akkor te csak a dátumot, és a Zamárdi-t kapod meg. :rolleyes: bakker te egy zseni vagy! :D majd a hiányzó betűket meg a kézügyességemmel meg teddyvel felhordom az üvegre... csak előtte vízpapírral meg kell csiszolni hogy jobban tapadjon a trinát típusú magasfényű zománcföstík.... ..ha már patkány...azannyakiskísit... ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 bakker te egy zseni vagy! :D majd a hiányzó betűket meg a kézügyességemmel meg teddyvel felhordom az üvegre... csak előtte vízpapírral meg kell csiszolni hogy jobban tapadjon a trinát típusú magasfényű zománcföstík.... ..ha már patkány...azannyakiskísit... :rolleyes: :D :D Ja, ha nem tudsz vigyázni a régire sem, akkor minek neked új matrinya? Hmm??? :D Meg aztán nem kéne annyira nyomni a gázt, talán nem esnének le a bötűk a kocsiról. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 :D talán éppenhogy... de inkább toljuk ki 52%-ig, vagy 80%ig, mint az abszint :D abszint....chh ha KojakaRattenthetetlen megmérgeli magát,hoz olyan HP-nak látszó átlátszó pántlikának látszó nedűt,amihez jó lesz az abszint..... kísérőnek.... :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B.I.G. Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ja, ha nem tudsz vigyázni a régire sem, akkor minek neked új matrinya? Hmm??? :D Meg aztán nem kéne annyira nyomni a gázt, talán nem esnének le a bötűk a kocsiról. ;) komolyan mondom,frankó minőségű a matrinya, kihúzta a telet, ...mossa eső és száríccsaja szél.... a hajam még mindíg frankó ( nem a Provolone) ...ha igy birta,lehet le sem jön....belediffundált az üvegbe...max ráragasztom az újat! ...amugy meg nem nyomom a gázt...annyira... haladok a forgalommal,csak nem szeretem ha felverik a vizet... :D ...meg különben is én törvény tisztelő Magyar állampolgár vagyok... :D :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 komolyan mondom,frankó minőségű a matrinya, kihúzta a telet, ...mossa eső és száríccsaja szél.... a hajam még mindíg frankó ( nem a Provolone) ...ha igy birta,lehet le sem jön....belediffundált az üvegbe...max ráragasztom az újat! ...amugy meg nem nyomom a gázt...annyira... haladok a forgalommal,csak nem szeretem ha felverik a vizet... ;) ...meg különben is én törvény tisztelő Magyar állampolgár vagyok... :D :rolleyes: :D Most hogy mondod, az enyém is sokáig fent volt, de szépen lejött, a maradék ragacs meg benzinnel, de van hogy látom a tükörben a betűk helyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 mindenki püjét megkaptam, de nem mindenki írta bele a postázási címet! Ezt kérem pótolni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 mindenki püjét megkaptam, de nem mindenki írta bele a postázási címet! Ezt kérem pótolni! BIKICSUNÁJ!!!! :rolleyes: ;) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zima Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 NEkem már fent van!!! Annyi a baja,h a 2010-es dátum el van írva rajta és 2006 van rajta ,de én átraktam a 0-át és a 6os hosszú oldalából egy egyenes csíkot vágva csináltam belőle egy kicsit nyomi 1-est,de még mindig jobb igy,mint év szám nélkül sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Javítás már kész van az évszámhoz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 ;) talán éppenhogy... de inkább toljuk ki 52%-ig, vagy 80%ig, mint az abszint :D Az jó, akkor vihetek a házi bor mellé 77 fokos ház páleszt is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 abszint....chh ha KojakaRattenthetetlen megmérgeli magát,hoz olyan HP-nak látszó átlátszó pántlikának látszó nedűt,amihez jó lesz az abszint..... kísérőnek.... :rolleyes: ;) :D Ha szépen megkérsz. :D :D :D :P :D De akkor inni is kell belőle. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Javítás már kész van az évszámhoz ;) Mikor lehet menni érte hozzád? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Mikor lehet menni érte hozzád? :rolleyes: 8-17-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Nagyon nagy az érdeklődés a Blitz beharangozó matricák iránt! Ez nagyon klassz! Kérem mindenki a következőket írja le a megrendelésében: - név (család és utónév) - postázási cím - mennyiség - MOTE tagsági kártya száma THX Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Nagyon nagy az érdeklődés a Blitz beharangozó matricák iránt! Ez nagyon klassz! Kérem mindenki a következőket írja le a megrendelésében: - név (család és utónév) - postázási cím - mennyiség - MOTE tagsági kártya száma THX Tomi És ne nekem hanem tominak, köszi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Nemrég vettem át Viktornál, ha kicsit eláll a szél, fel is ragacsolom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Nagyon nagy az érdeklődés a Blitz beharangozó matricák iránt! Ez nagyon klassz! Kérem mindenki a következőket írja le a megrendelésében: - név (család és utónév) - postázási cím - mennyiség - MOTE tagsági kártya száma THX Tomi Nekem nincs tagsági kártyám akkor nekem nem jár? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Nemrég vettem át Viktornál, ha kicsit eláll a szél, fel is ragacsolom. ;) Minek megvárni? Álljon a kocsi szélirányban, szed le róla a fóliát, és engedd el! :D :rolleyes: Ha mákod van akkor nem szonszéd Suzukiját találod el vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts