Albert Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Köszi a találkozót a szervezőknek, és mindenkinek aki segített benne hogy ilyen jól sikerüljön. Külön köszönjük a Kadettklub nevében (gondolom főleg Lalinak), hogy ilyen figyelmesek voltatok, hogy minden klubnak adtatok külön kis emléklapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Esti zenéért Xraynek köszi, és sajnálom hogy ennyien elporoltak a díjkiosztó után a sátorból (és nem jöttek vissza). Kíváncsian várjuk hogy hol lesz jövőre a Blitz :D
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Kíváncsian várjuk hogy hol lesz jövőre a Blitz :wacko: Na azt egyelőre mi is... :wacko: Lehet becsukjuk a szemünket, és bökünk egyet a térképen... :wacko: és utána visszafekszünk aludni... :D
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Na azt egyelőre mi is... :wacko: Lehet becsukjuk a szemünket, és bökünk egyet a térképen... :wacko: és utána visszafekszünk aludni... :D Van egy tippem,de először az agyasokkal beszélem meg. :wacko:
Gelko Elküldve Augusztus2, 2010 Szerző Elküldve Augusztus2, 2010 A fotós topicban takarítottam egy kicsit oda kérem tényleg csak a már feltöltött képek kerüljenek ! Köszönöm !
sárgaGSI Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Na azt egyelőre mi is... :wacko: Lehet becsukjuk a szemünket, és bökünk egyet a térképen... :wacko: és utána visszafekszünk aludni... :D szerintem ezen felesleges rágódni(nekem pl 402m+ fékút hosszúságú betonplacc felelne meg :D :D :P )mert mindig lesz valami ami nem jó messze van nagy a kosz stb. nem Balaton csöndben kell lenni stb stb stb.... Legnagyobb vicc a stylingon folyik a sok csira jobbra balra fikáz h mit hogy kellett volna, nekem is van véleményem de ezen bőven felülemelkedik az h egy hétig (+készülődés) szopt@k a szervezők a harci f@szt nah meg rá is volt írva az arcukra a kipihentség...... Szóval le a kalappal srácok, csirákat meg le kell fosni :wacko:
Gelko Elküldve Augusztus2, 2010 Szerző Elküldve Augusztus2, 2010 szerintem ezen felesleges rágódni(nekem pl 402m+ fékút hosszúságú betonplacc felelne meg :wacko: :wacko: :wacko: )mert mindig lesz valami ami nem jó messze van nagy a kosz stb. nem Balaton csöndben kell lenni stb stb stb.... Legnagyobb vicc a stylingon folyik a sok csira jobbra balra fikáz h mit hogy kellett volna, nekem is van véleményem de ezen bőven felülemelkedik az h egy hétig (+készülődés) szopt@k a szervezők a harci f@szt nah meg rá is volt írva az arcukra a kipihentség...... Szóval le a kalappal srácok, csirákat meg le kell fosni :D Jah azt nem mondtam neked h nagyon jól néz ki a Cééé...telitalálat a felni :D
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Van egy tippem,de először az agyasokkal beszélem meg. :wacko: Valahol a közelben, légyszi, légyszi , léééégysziiiii!!!!! :D :wacko:
dita Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 szerintem ezen felesleges rágódni(nekem pl 402m+ fékút hosszúságú betonplacc felelne meg :wacko: :D :D )mert mindig lesz valami ami nem jó messze van nagy a kosz stb. nem Balaton csöndben kell lenni stb stb stb.... Legnagyobb vicc a stylingon folyik a sok csira jobbra balra fikáz h mit hogy kellett volna, nekem is van véleményem de ezen bőven felülemelkedik az h egy hétig (+készülődés) szopt@k a szervezők a harci f@szt nah meg rá is volt írva az arcukra a kipihentség...... Szóval le a kalappal srácok, csirákat meg le kell fosni :wacko: Most olvastam én is. :wacko: Hihetetlen, komolyan mondom... Sajnálom, hogy ilyen kritikákat kaptok (állítólag) felnőtt emberektől, de remélem nem veszi el a kedveteket a következő találkozó szervezésétől, sokan nagyon szomorúak lennénk. A kritizálók mindig "hangosabbak", de ez csak egy kis százaléka azoknak akik jelen voltak. :D
spzoli Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Gondolkodtam,hogy milyen Opel tipust nem láttam a találkozón Szombaton.. Nem volt például: Tigra A Rekord D-E Corsa C-D Ascona A :wacko: A Corsa TR-nek viszont örültem mert ritka darab. (van a családban is egy) :D Én láttam egy tigra a-t osztrák rendszámmal. Ugyan nem volt szép, de volt. Korzából meg a rekordkísérlet miatt volt kevés. :wacko:
Pehi Csabi Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 szerintem ezen felesleges rágódni(nekem pl 402m+ fékút hosszúságú betonplacc felelne meg :wacko: :wacko: :wacko: )mert mindig lesz valami ami nem jó messze van nagy a kosz stb. nem Balaton csöndben kell lenni stb stb stb.... Legnagyobb vicc a stylingon folyik a sok csira jobbra balra fikáz h mit hogy kellett volna, nekem is van véleményem de ezen bőven felülemelkedik az h egy hétig (+készülődés) szopt@k a szervezők a harci f@szt nah meg rá is volt írva az arcukra a kipihentség...... Szóval le a kalappal srácok, csirákat meg le kell fosni :D Ahogy mondani szokták ha nem tetszik lehet csinálni. Nekem lenne pl ötletem, de időm nincs rá, hogy ebbe a nagy gazdasági fellendülésben szponzorokat keresgessek nagyítóval és ebből adódik, hogy tudom hamar elvenné a kedvem a sok nem :D
sárgaGSI Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Jah azt nem mondtam neked h nagyon jól néz ki a Cééé...telitalálat a felni :wacko: köszi bár a Felni Nikié neki teccett annó nagyon ezért vettük neki, akkor még sehol nem volt a Céé, E-n meg sztem nem mutat akkorát :D
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Azért a sátrat pikk-pakk öszecsomagoltuk Bundás hathatós közreműködésével, nem!? :D az jól is jött köszönöm urak !!! :wacko: nem vagyok egy nagy sátrazó de azért jó volt ! majd máskor is :wacko:
kojakarettenetes Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Szombati reggelink: Tojásrántotta kadettos módra -hozzávalók 3-5 fő részeg, vagy másnapos kadettos (szakácsnak) -tojás -só -szalonna -vöröshagyma -étolaj, vagy zsír -házi pálinka -szamócás kölyökpezsgő -házi vörös bor -sör (lehetőleg kőbányai) -kicsi ön és közveszélyes legalább 30 éves gázpalack, tetején égőfejjel Elkészítés -hossza háborgás a hagymapucolás körül (ezzel kezdődik is a lemorzsolódás) -szalonnaszelés Opelosfater módra, 30 dkg-ból max 5-6 szelet -olaj melegítése, leégetése -hagyma bele -hagyma egyik része még nyers, a másik már 3 perce fekete -tojás hozzáadása (szalonna kimaradt) -szalonna hozzáadása (mire fél cm vastagon leégett a tojás, majdnem sülni kezd a szalonna) -remek illatokra megjelennek a lemorzsolódott szakácsok -szabadprogramként a maradék fűszer (stampó pálesz, bor, sör, szamócás kölyökpezsgő hozzáadása) -só öncélú hozzáadása ízlés szerint -tálalás fazékban, köret: döbbent arcok
kojakarettenetes Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 :D :wacko: :wacko: Elfogyasztott reggeli alapján. :D :P ;) 95%-ban így volt. :wacko: :D
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Ezt mikor lőtted?????????? :D :wacko: :wacko: Bazee,ilyet....soha nem mosom le,hogy Vona a nevem valójában! :wacko: :D :D
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Ezt mikor lőtted?????????? :D :wacko: :wacko: Bazee,ilyet....soha nem mosom le,hogy Vona a nevem valójában! :wacko: :D :D Amikor éppen nem fáklyát nyomtál a kezembe :P ;) Ne feledjük az erdetét ;) :P ;)
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Apropó, Aki kislányának táncáról kért fotót, annak jelezném, hogy van egy majd 30 másodperces videóm róla. Fel tudom tölteni tölteni / nem videómegosztóra /, ha szükséges :D ui: majd Gellért megmondja ki kérte ezt :wacko:
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Elfogyasztott reggeli alapján. :wacko: :D :D 95%-ban így volt. :wacko: :wacko: És azt még el sem mondtad, mennyit autóztunk lyukas hűtővel mire mindent beszereztünk a reggelihez. :P Gyors kérdés a Lidliben a pénztárostól: -A tescóban nem adnak el izesített óvszert 18-éven alulinak, és itt? -Izé, persze adunk..... :D A 7-kor nyitó boltba bemasírozás 6.40-kor két csaj után, aszongya a nyitó srác: -Még nem vagyunk nyitva! -De hát ők is bemehettek! -Igen, mert ők itt dolgoznak! ;)
Gelko Elküldve Augusztus3, 2010 Szerző Elküldve Augusztus3, 2010 ui: majd Gellért megmondja ki kérte ezt :D Omega 01 a felhasználó neve. :wacko:
Gelko Elküldve Augusztus3, 2010 Szerző Elküldve Augusztus3, 2010 Omega 01 a felhasználó neve. :wacko: Amilyet most nem találok,de úgyis válaszolni fog a pü-re amit írtam neki tegnap :D elismerem rossz döntést hoztam. Így jó ? : D
Stefan Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 (nekem pl 402m+ fékút hosszúságú betonplacc felelne meg :wacko: :wacko: :D ) ... Valahol a közelben, légyszi, légyszi , léééégysziiiii!!!!! :D :D LHPR :wacko:
laller Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 MI NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT MONI IS BENŐ MEG FŐLEG KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK AKI RÉSZT VETT A SZERVEZÉSBEN :D
Vectra V6 Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Amilyet most nem találok,de úgyis válaszolni fog a pü-re amit írtam neki tegnap :D elismerem rossz döntést hoztam. Így jó ? : D itt vagyok,csak sűrű a program mostanság,köszi a segítséget!!
Recommended Posts