kojakarettenetes Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Egy-két friss életkép: http://kep.psharing.com/400496.jpg http://kep.psharing.com/400497.jpg Ha ezért ki akarna herélni, akkor töröljétek plízzz: http://kep.psharing.com/400495.jpg :D Ja meg van egy durrógó, izzó kipuf videó amire keltünk hajnali 4-kor, de gondolom ez nem ujdonság. Rájárt szegényre a rúd, mert először a féltengely adta meg magát, aztán meg a difi. A gumik megmenekültek. :D Semmi baj. Majd rád gyújtok legközelebb... :wacko: :wacko: :wacko:
dita Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Én is csak elismerően szólhatok: Egy élmény volt! :D Köszönöm! :wacko:
kojakarettenetes Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Sikeresen haza vontatott Opelosfater. Max sebesség 152 km/h digit km órán. :D :wacko: Suzukis nem értette, hogy miért követjük még mindig. :wacko:
Gabo Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Káááááááár. Voltunk lenn szombaton... Szombaton negyed kettőkor már a reptéren vártam a gépemre... Sajnálom... Tomi, a "repianyag" megvár szeptemberig?... Esküvő után kicsit "nyugisabb" lesz az életem, de legalábbis nem kell rohangálni intézkedni miegymás...
Tiu Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Mi is jól éreztük magunkat, köszönjük mindenkinek, aki megteremtette a lehetőséget. :D
Xray Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Köszönöm hogy ott lehettem , ismét iszonyatosan jól éreztem magam , és remélem más is az esti órákban! Köszönöm a MOTE vezetésnek a szervezést és a Manta Klubnak hogy létre jöhetett egy ilyen találkozó.... Köszönet a srácoknak , lányoknak akik hálás közönség voltak a bulin... Egy mondattal köszönet mindenkinek... :D Jajj és nagyon jó volt megdajkálni a a kis manta manócskát is, IMÁDNI való kiskölyök! :wacko: :wacko:
Gelko Elküldve Augusztus1, 2010 Szerző Elküldve Augusztus1, 2010 Én jól éreztem magam a találkozón, jó volt régi arcokkal újra találkozni és megismerni újakat :D Köszönöm mindenkinek ki szervezett,rendezett segített vagy csak közreműködött :wacko: Kabrió aranyos volt, gond nélkül megjártuk vele az utat :wacko:
sárgaGSI Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100801/P8010813_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100801/P8010815_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100801/P8010819_www...ltoltes.hu_.jpg jövőre egész hajtás hozzál, egy +váltó nem oszt nem szoroz :D :wacko: :wacko:
kori Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Mi is köszönjük a szervezőknek, közreműködőknek, hogy ismét odatették magukat. Nagyon jól éreztük magunkat az időjárás ellenére is. Legalább nem melegedtek meg a piák.
b_omi Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok, Nagyon jól éreztük magunkat! Holnap teszek fel képeket...
Rossy Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Hát gyerekek ez nagyon brutál volt, :D :wacko: :wacko:
kojakarettenetes Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 jövőre egész hajtás hozzál, egy +váltó nem oszt nem szoroz :D :wacko: :wacko: Utánfutón viszek egy komplett elejét. :D :wacko:
Bocsek Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 köszönök mindent ! jó volt fiuk ! :wacko: köszi zsolti még1x! segített a víz? :D
opzsolt Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Mi is köszönjük a szervezőknek, közreműködőknek, hogy ismét odatették magukat. Nagyon jól éreztük magunkat az időjárás ellenére is. Legalább nem melegedtek meg a piák. igen ennek is volt előnye látod ! a vodkás narancs nem élte túl ennek ellenére ! :D nem volt annyira trééé az idő,,, csak volt aki kevesebbet ivott ! :wacko: ezért ittunk picikét,, többet olykor :wacko:
Frisco Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 igen ennek is volt előnye látod ! a vodkás narancs nem élte túl ennek ellenére ! :wacko: nem volt annyira trééé az idő,,, csak volt aki kevesebbet ivott ! :wacko: ezért ittunk picikét,, többet olykor :wacko: Azért a sátrat pikk-pakk öszecsomagoltuk Bundás hathatós közreműködésével, nem!? :D
mantababy Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Tegnap mi is szerencsésen hazaértünk. csak egyszer álltunk meg táplálkozni a babával :wacko: , amúgy végigaludta az utat, akárcsak az esti bulikat a kempigben. elképesztő alvókája van. A tali a bulik nélkül is nagyon jó volt. sok gyönyörű mantát és egyebet láttunk. Örültem a sok ismerősnek és az új embereknek is akikkel összehozott minket a tali. Azért kicsit tényleg más volt mint egy Blitz. Ennnnnyi mantát életemben nem láttam!!!! :D csináltam én is képeket. amint a baba és a net engedi, közzé is teszem.
A.G.S. Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Jó volt a tali, köszi mindenkinek mindent! Képek linkjét megtaláljátok majd a megfelelő topicban!
monza Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Sziasztok! nagyon jól éreztük magunkat, az esőt észre sem vettük.... :D ... Lehettünk volna kicsit többen is. de a Szombat tényleg vitte a Pálmát... A Veterán Opelesek is szép számban megjelentek. Remélem Már Holnap feltudom nyomni a képeket!! Sziasztok.
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Én is nagyon jól éreztem magam a csattanás ellenére, de megmondom őszintén azt hittem jóval több F-astrás lesz. :D
Stefan Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 ... A Veterán Opelesek is szép számban megjelentek. Remélem Már Holnap feltudom nyomni a képeket!! Sziasztok. Hajjajj... Azok a vasak... :D Képeket meg várjuk :wacko: Tényleg, az a kép megvan valahol, amikor a kis RC Kadett C-t egy igazi C-nek a gépháztetején lefényképeztetek még a pályanapon?
rtomi Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Gondolkodtam,hogy milyen Opel tipust nem láttam a találkozón Szombaton.. Nem volt például: Tigra A Rekord D-E Corsa C-D Ascona A :wacko: A Corsa TR-nek viszont örültem mert ritka darab. (van a családban is egy) :D
Stefan Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 ... A Corsa TR-nek viszont örültem mert ritka darab. (van a családban is egy) :D Izgalmas is volt abban ülni az M7-esen :wacko:
Recommended Posts