mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Majd köv este,öreg vagyok má! :wacko: Arra figyeltél mit írtam Tomi kapcsán ugye ? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Tali szerelés nélkül ? Felecs'd el :wacko: Majd összegyűlnek szépen az emberkék :wacko: Friss képek a helyszínről : http://www.facebook.com/?ref=logo#!/al...100000096395128 :wacko: Mennyien vagytok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Arra figyeltél mit írtam Tomi kapcsán ugye ? :wacko: :wacko: Hol is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Mennyien vagytok? :D Én nem vagyok ott, ez Viktor albuma :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Hol is? :D http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=674382 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Thomász is ? Ha igen, akkor ne engedd sokat inni :D :wacko: Elvileg jön ő is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...0_7599723_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash...1_2162505_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash...2_7686051_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...4_3457364_n.jpg Jók a képek... :D .Ma már én is gyártani fogom őket...... reméljük jó időnk lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Viszek a Józsi bácsi féle borból, meg jó kis házi páleszt. :wacko: :wacko: :wacko: :D Melyik nap jössz le?? pénteken indulok délben kb. 2.5 óra az út kb.... van nálam egy boros kannád ! :D pálinka lesz nálam is egy liter körte és tuti cucc :D hozzak valamit még ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 lassan indulunk cu@lent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 De hogy ON is legyen: elég kevesen vannak még, ma jártam arra biciklivel és hát nem sok autót láttam a kerítésen belül... Hát ja, olyan kevesen, hogy haza is jöttem :wacko: :D Neeem, nem ez az ok... Sajna nekem menni kell vissza Afrikába... (Hja a legtávolabbról jött kupát nem érdemlem meg, majd, csak, ha sikerül hazahoznom a Rekordot :D :wacko: ) Amúgy jó a társaság, jókat sztorizgattunk :wacko: Ha kint bicsajoztál, be ménemgyütté?? - amúgy nem meglepő, hézköznap, az idő sem épp nyári (volt, mert most úgy tűnik pöstön, hogy javul erősen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július29, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2010 Hát ja, olyan kevesen, hogy haza is jöttem :D :wacko: Neeem, nem ez az ok... Sajna nekem menni kell vissza Afrikába... (Hja a legtávolabbról jött kupát nem érdemlem meg, majd, csak, ha sikerül hazahoznom a Rekordot :D :wacko: ) Amúgy jó a társaság, jókat sztorizgattunk :wacko: Ha kint bicsajoztál, be ménemgyütté?? - amúgy nem meglepő, hézköznap, az idő sem épp nyári (volt, mert most úgy tűnik pöstön, hogy javul erősen) Azt hittem azért összefutunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Azt hittem azért összefutunk :D Nem vegyül már magyarokkal! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy: A zügyességi ótóverseny és a szlalom hol kerül megrendezésre? A campingen belül, vagy kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy: A zügyességi ótóverseny és a szlalom hol kerül megrendezésre? A campingen belül, vagy kívül? Szlalom egyértelműen a sátrak között lenne ötletes szerintem, de lehet hogy a szervezőknek nem tetszik a felvetésem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy: A zügyességi ótóverseny és a szlalom hol kerül megrendezésre? A campingen belül, vagy kívül? Kemping bejárata közelében, de kint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Kemping bejárata közelében, de kint :D Köszi a gyors választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Szlalom egyértelműen a sátrak között lenne ötletes szerintem, de lehet hogy a szervezőknek nem tetszik a felvetésem. :D Esetleg szorgalmi feladatként...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Jól emlékszem,hogy a kempingben nincsen BÜFÉ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Jól emlékszem,hogy a kempingben nincsen BÜFÉ? :D két éve mikot voltam ott volt a sátorban valami nem ? gondolom most is lesz ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 két éve mikot voltam ott volt a sátorban valami nem ? gondolom most is lesz ... Jaa rémlik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 két éve mikot voltam ott volt a sátorban valami nem ? gondolom most is lesz ... Jesz, emlékeim szerint korábban is mindig volt :D Van kajálási lehetőség (ha jól érettem, akkor rántott és sültcsirke) lesz gyros. Illetve üditők és természetesen röviditalok :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 egész jól hangzik ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 egész jól hangzik ! :wacko: :D Sok mindenből nem fogunk kifogyni asszem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts