zotya975 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 pont jó egy jó fél pálinka elfogyasztására ! esetleg többre is .ne! unatkozzon az egy fél pálinka ! :wacko: Most ugye nem fog jönni egy :Mitől fél a pálinka? cimű monológ? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Hát ha nem nőttél tú sokat az utóbbi jó pár hónapban amióta eltűntél...még lehet megismerünk... :D Bár sok eső volt a tavasszal, de sajnos csak a pocakméret változott tavaly óta :wacko: Még nincs annyi. :wacko: Kösz a bókot, vendégem vagy egy sörre :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Bár sok eső volt a tavasszal, de sajnos csak a pocakméret változott tavaly óta :wacko: Kösz a bókot, vendégem vagy egy sörre :wacko: Terhes vagy? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Most ugye nem fog jönni egy :Mitől fél a pálinka? cimű monológ? :D :wacko: ismerek egy két manust akitól félhet ! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 ismerek egy két manust akitól félhet ! :D Szép monológ. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Terhes vagy? :D :wacko: Gondterhes :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Terhes vagy? :D :wacko: Végülis nem mondta merre változott, lehet full kockás. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 jELENTEM PÓTOLTAM A HIÁNYT!!! Amúgy a kempingben áramvételezési lehetőség nagyon adott ? :D Me kell.-vagyis szükséges, tudjátok a gyereket néha után kell tölteni. :wacko: Melinda! 4kmre leszünk a kempingtől panzióban, ha gondolod ott azért kultúráltabban tudtok etetni meg fürdetni :D Most ugye nem fog jönni egy :Mitől fél a pálinka? cimű monológ? :wacko: :wacko: :P ezt ne feszegessük ;) én egyszer beszélgettem egy üveg eperfahordóban érlelt vörösszilva pálinkával, és korrektűl beparáztam még én is ;) mert elmondta, hogy mitől fél... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Melinda! 4kmre leszünk a kempingtől panzióban, ha gondolod ott azért kultúráltabban tudtok etetni meg fürdetni :D Sok szeretettel : :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Sok szeretettel : :wacko: :wacko: :D igen, ez a dallam mostanában sokszor felcsendült bennem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 :D igen, ez a dallam mostanában sokszor felcsendült bennem :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 milyen az idő ott? holnapra mit mond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 milyen az idő ott? holnapra mit mond? http://www.facebook.com/?ref=logo#!/ev...255&index=1 Állítólag szerda lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2010 milyen az idő ott? holnapra mit mond? Viktorral beszéltem ma, azt mondja h jó idő van. Néha beborul néha kisüt pár csepp eső volt csak. És ez még jobb is lesz. Az se jó ha nagy a kánikula...a cartársak meg szépen szállingóznak lefele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Hülye kérdés. Esteleg lesz valaki aki visz Tech2-t? :D Megnézetném már a motort olyannal is aki nem csak az éppen aktuális hibát olvassa ki, és nem csak a lenyúlásért teszi mindezt. Mondjuk felajánlok 2 sört :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ha valakinek van jegye a hungaroringre és inkább bliztre megy szóljon és átveszem a jegyeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ha valakinek van jegye a hungaroringre és inkább bliztre megy szóljon és átveszem a jegyeket. :wacko: Realisztikus :D Asszem ez a hét hozzászólása :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Hülye kérdés. Esteleg lesz valaki aki visz Tech2-t? :D Megnézetném már a motort olyannal is aki nem csak az éppen aktuális hibát olvassa ki, és nem csak a lenyúlásért teszi mindezt. Mondjuk felajánlok 2 sört :wacko: OP-Com lesz nálam sztem... ha van rá igény szabadon használható és igen szeretem a pálinkát meg a kólát is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Szép monológ. :wacko: :wacko: :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 OP-Com lesz nálam sztem... ha van rá igény szabadon használható és igen szeretem a pálinkát meg a kólát is :D Majd elcseréled rá a söröket :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Majd elcseréled rá a söröket :D :wacko: csak ne hogy mire elcseréljem kiszáradjak ! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 OP-Com lesz nálam sztem... ha van rá igény szabadon használható és igen szeretem a pálinkát meg a kólát is :D Megbeszéltük :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 csak ne hogy mire elcseréljem kiszáradjak ! :D Viszek a Józsi bácsi féle borból, meg jó kis házi páleszt. :wacko: :wacko: :wacko: :D Melyik nap jössz le?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július27, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július27, 2010 Ha valakinek van jegye a hungaroringre és inkább bliztre megy szóljon és átveszem a jegyeket. :wacko: NO COMMENT :D Mr. Fórumlakó Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Hülye kérdés. Esteleg lesz valaki aki visz Tech2-t? :wacko: Megnézetném már a motort olyannal is aki nem csak az éppen aktuális hibát olvassa ki, és nem csak a lenyúlásért teszi mindezt. Mondjuk felajánlok 2 sört :wacko: Én viszem a saját hibakódkiolvasóm. :wacko: Katt ide! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts