Lanti Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Ha még nem kaptam kártyát, mivel tudom igazolni belépéskor, hogy klubtag vagyok? :D ...és most nem poénkodni, hogy activityzzek el valami marhaságot vagy ilyesmi. :wacko: elvileg lesz leadva kinyomtatott taglista a bejáratnál.
dita Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 elvileg lesz leadva kinyomtatott taglista a bejáratnál. Rendben. Köszönöm! :D
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 elvileg lesz leadva kinyomtatott taglista a bejáratnál. Így van... :D
Albert Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 elvileg lesz leadva kinyomtatott taglista a bejáratnál. Tehát csak mondod hogy Virágh Antal vagy és kész :D Ilyen most az idő
Lanti Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Tehát csak mondod hogy Virágh Antal vagy és kész :D ez nem a subaru klub...
Gelko Elküldve Július26, 2010 Szerző Elküldve Július26, 2010 Tehát csak mondod hogy Virágh Antal vagy és kész :D Ilyen most az idő http://j.imagehost.org/0146/panoramafoldvar.jpg Szép. Az időjárással meg ne paráztassuk már egymást. Jó lesz és kész. Aki emiatt nem jön el az meg papírkutya. Kösz Lanti !
mackosajt Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 elvileg lesz leadva kinyomtatott taglista a bejáratnál. Akinek meg hiányosan van kitöltve a profilja, majd bónuszfeladatért cserébe mehet majd csak be. Itt gondolok azokra, akiknek ugyan megvan a kártyája, de a Polgári neve, címe nincs megadva (vannak ilyen titokzatos emberek, postázásnál meg úgy kell felhívni, hogy mi a címe :D ), és elfelejtik vinni a kártyát. Mindenki más, aki viszi a kártyát, vagy a profilja ki van töltve, és igazolja is magát, annak ilyen feladatoktól nem kell tartania.
manta Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Szép. Az időjárással meg ne paráztassuk már egymást. Jó lesz és kész. :D ha Gelko elnök úr mondja, akkor annak úgy is kell lennie :wacko: Hiszen ő gelkÓZ a Nagy Varázsló, kire áhitattal tekintünk :wacko: (főleg, ha tényleg jó idő lesz :wacko:)
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 ez nem a subaru klub... Ott nem vagyok klubtag... :wacko: :D
invictus Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Nos, ha minden igaz, összeálltak a dolgok és tudok menni. :D
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Lesznek B Vekis cartársak? Nem hiszem... Ők idén nem jönnek... :D :wacko:
Bocsek Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Nem hiszem... Ők idén nem jönnek... :D :wacko: A francba. Akkor én sem lógok ki a sorból :wacko:
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 A francba. Akkor én sem lógok ki a sorból :wacko: Szerintem nem az autón, hanem a tulajdonosán van a hangsúly :D
rtomi Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Hétvégére lenézek én is, remélem még megismernek páran :wacko: Kicsit homályos de felismerhető. :D Makro módban homályos lesz a kép. :wacko: :wacko:
hening Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Kicsit homályos de felismerhető. :D Makro módban homályos lesz a kép. :wacko: :wacko: http://opeltomi.uw.hu/futog.jpg Megvakultam...báááz...megvakultam!!! :wacko:
redline Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Megvakultam...báááz...megvakultam!!! :D szerencsés vagy :D :wacko: :wacko: :wacko: :D
Stefan Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Megvakultam...báááz...megvakultam!!! :D Azért nehéz a moderátorok élete. Mi még el tudjuk kerülni az ilyesmit, de nektek muszáj megnézni a kommentet... :wacko:
hening Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 szerencsés vagy :wacko: :wacko: :wacko: :D :D ...vagy talán mégse. Hogyan végzem a munkám ezután? :D Azért nehéz a moderátorok élete. Mi még el tudjuk kerülni az ilyesmit, de nektek muszáj megnézni a kommentet... :P Ugye? ;)
ivannorbi Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Kicsit homályos de felismerhető. :wacko: Makro módban homályos lesz a kép. :wacko: :wacko: http://opeltomi.uw.hu/futog.jpg Hát, ezt lehet, hogy inkább a 18+ topikba kellett volna... :D :D :D
rtomi Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Hát, ezt lehet, hogy inkább a 18+ topikba kellett volna... :D :wacko: :wacko: Még nincs annyi. :wacko:
mantababy Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Akinek meg hiányosan van kitöltve a profilja, majd bónuszfeladatért cserébe mehet majd csak be. Itt gondolok azokra, akiknek ugyan megvan a kártyája, de a Polgári neve, címe nincs megadva (vannak ilyen titokzatos emberek, postázásnál meg úgy kell felhívni, hogy mi a címe :wacko: ), és elfelejtik vinni a kártyát. Mindenki más, aki viszi a kártyát, vagy a profilja ki van töltve, és igazolja is magát, annak ilyen feladatoktól nem kell tartania. jELENTEM PÓTOLTAM A HIÁNYT!!! Amúgy a kempingben áramvételezési lehetőség nagyon adott ? :wacko: Me kell.-vagyis szükséges, tudjátok a gyereket néha után kell tölteni. :D
zotya975 Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Bakker :wacko: itt a horoszkóp a hétre.... senki ne jöjjön a közelembe, ne kapjon fel, ne dobjon el, ne üljön mellém a padra :wacko: "Július végén és augusztus legelső napjaiban a Mars-Szaturnusz együttállás hatására gyakoriak lesznek a csonttörések, a reumás panaszok. Igyekezzünk megelőzni az ilyen jellegű problémákat. Ez nem a kockázatos vállalkozások időszaka!" Most akkor elmarad a karaoké? :D jELENTEM PÓTOLTAM A HIÁNYT!!! Amúgy a kempingben áramvételezési lehetőség nagyon adott ? :D Me kell.-vagyis szükséges, tudjátok a gyereket néha után kell tölteni. :D Szivargyujtós adapter nincs hozzá? :wacko: :P
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Biztos ami biztos. http://lh4.ggpht.com/_zDRuGLHnekc/SoGUkZiB...pz_bw09_047.JPG Ez nem jó. Ezen felnéz. :D :wacko:
opzsolt Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Tehát csak mondod hogy Virágh Antal vagy és kész :D Ilyen most az idő http://j.imagehost.org/0146/panoramafoldvar.jpg pont jó egy jó fél pálinka elfogyasztására ! esetleg többre is .ne! unatkozzon az egy fél pálinka ! :wacko:
Recommended Posts