Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ha még nem kaptam kártyát, mivel tudom igazolni belépéskor, hogy klubtag vagyok? :D ...és most nem poénkodni, hogy activityzzek el valami marhaságot vagy ilyesmi. :wacko: elvileg lesz leadva kinyomtatott taglista a bejáratnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 elvileg lesz leadva kinyomtatott taglista a bejáratnál. Rendben. Köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 elvileg lesz leadva kinyomtatott taglista a bejáratnál. Így van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 elvileg lesz leadva kinyomtatott taglista a bejáratnál. Tehát csak mondod hogy Virágh Antal vagy és kész :D Ilyen most az idő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Tehát csak mondod hogy Virágh Antal vagy és kész :D ez nem a subaru klub... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2010 Tehát csak mondod hogy Virágh Antal vagy és kész :D Ilyen most az idő http://j.imagehost.org/0146/panoramafoldvar.jpg Szép. Az időjárással meg ne paráztassuk már egymást. Jó lesz és kész. Aki emiatt nem jön el az meg papírkutya. Kösz Lanti ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 elvileg lesz leadva kinyomtatott taglista a bejáratnál. Akinek meg hiányosan van kitöltve a profilja, majd bónuszfeladatért cserébe mehet majd csak be. Itt gondolok azokra, akiknek ugyan megvan a kártyája, de a Polgári neve, címe nincs megadva (vannak ilyen titokzatos emberek, postázásnál meg úgy kell felhívni, hogy mi a címe :D ), és elfelejtik vinni a kártyát. Mindenki más, aki viszi a kártyát, vagy a profilja ki van töltve, és igazolja is magát, annak ilyen feladatoktól nem kell tartania. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Szép. Az időjárással meg ne paráztassuk már egymást. Jó lesz és kész. :D ha Gelko elnök úr mondja, akkor annak úgy is kell lennie :wacko: Hiszen ő gelkÓZ a Nagy Varázsló, kire áhitattal tekintünk :wacko: (főleg, ha tényleg jó idő lesz :wacko:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 ez nem a subaru klub... Ott nem vagyok klubtag... :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Nos, ha minden igaz, összeálltak a dolgok és tudok menni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Lesznek B Vekis cartársak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Lesznek B Vekis cartársak? Nem hiszem... Ők idén nem jönnek... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Nem hiszem... Ők idén nem jönnek... :D :wacko: A francba. Akkor én sem lógok ki a sorból :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 A francba. Akkor én sem lógok ki a sorból :wacko: Szerintem nem az autón, hanem a tulajdonosán van a hangsúly :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Hétvégére lenézek én is, remélem még megismernek páran :wacko: Kicsit homályos de felismerhető. :D Makro módban homályos lesz a kép. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Kicsit homályos de felismerhető. :D Makro módban homályos lesz a kép. :wacko: :wacko: http://opeltomi.uw.hu/futog.jpg Megvakultam...báááz...megvakultam!!! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Megvakultam...báááz...megvakultam!!! :D szerencsés vagy :D :wacko: :wacko: :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Megvakultam...báááz...megvakultam!!! :D Azért nehéz a moderátorok élete. Mi még el tudjuk kerülni az ilyesmit, de nektek muszáj megnézni a kommentet... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 szerencsés vagy :wacko: :wacko: :wacko: :D :D ...vagy talán mégse. Hogyan végzem a munkám ezután? :D Azért nehéz a moderátorok élete. Mi még el tudjuk kerülni az ilyesmit, de nektek muszáj megnézni a kommentet... :P Ugye? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Kicsit homályos de felismerhető. :wacko: Makro módban homályos lesz a kép. :wacko: :wacko: http://opeltomi.uw.hu/futog.jpg Hát, ezt lehet, hogy inkább a 18+ topikba kellett volna... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Hát, ezt lehet, hogy inkább a 18+ topikba kellett volna... :D :wacko: :wacko: Még nincs annyi. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Akinek meg hiányosan van kitöltve a profilja, majd bónuszfeladatért cserébe mehet majd csak be. Itt gondolok azokra, akiknek ugyan megvan a kártyája, de a Polgári neve, címe nincs megadva (vannak ilyen titokzatos emberek, postázásnál meg úgy kell felhívni, hogy mi a címe :wacko: ), és elfelejtik vinni a kártyát. Mindenki más, aki viszi a kártyát, vagy a profilja ki van töltve, és igazolja is magát, annak ilyen feladatoktól nem kell tartania. jELENTEM PÓTOLTAM A HIÁNYT!!! Amúgy a kempingben áramvételezési lehetőség nagyon adott ? :wacko: Me kell.-vagyis szükséges, tudjátok a gyereket néha után kell tölteni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Bakker :wacko: itt a horoszkóp a hétre.... senki ne jöjjön a közelembe, ne kapjon fel, ne dobjon el, ne üljön mellém a padra :wacko: "Július végén és augusztus legelső napjaiban a Mars-Szaturnusz együttállás hatására gyakoriak lesznek a csonttörések, a reumás panaszok. Igyekezzünk megelőzni az ilyen jellegű problémákat. Ez nem a kockázatos vállalkozások időszaka!" Most akkor elmarad a karaoké? :D jELENTEM PÓTOLTAM A HIÁNYT!!! Amúgy a kempingben áramvételezési lehetőség nagyon adott ? :D Me kell.-vagyis szükséges, tudjátok a gyereket néha után kell tölteni. :D Szivargyujtós adapter nincs hozzá? :wacko: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Biztos ami biztos. http://lh4.ggpht.com/_zDRuGLHnekc/SoGUkZiB...pz_bw09_047.JPG Ez nem jó. Ezen felnéz. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Tehát csak mondod hogy Virágh Antal vagy és kész :D Ilyen most az idő http://j.imagehost.org/0146/panoramafoldvar.jpg pont jó egy jó fél pálinka elfogyasztására ! esetleg többre is .ne! unatkozzon az egy fél pálinka ! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts