zotya975 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Sziasztok! Hát remélem jó időnk lesz, mert már szerdától le szerettünk volna menni többen... ez most elgondolkodtató... Ahogy olvastam itt nem jelezte senki, de a klubvezetőségekkel egyeztetve idén a VI. országos veterán Opel taliját az MVOK Zamárdiban tartja a Blitz keretein belül mint két éve. Meghúzzuk magunk valamelyik sarokba! :-) Szóval várható lesz pár öreg vas is, főleg a hétvégére! :rolleyes: Határeset, elfogadva. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Sziasztok! Hát remélem jó időnk lesz, mert már szerdától le szerettünk volna menni többen... ez most elgondolkodtató... Hát igen most elég hűvös van idelent és a szél is fúj mint állat, de holnaptól már kisebb szelet mondanak eső nélkül és melegebbet is úgyhogy lehet jönni nyugodtan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2010 Adsz rá garanciát? Tehát ha szakadó esőben a kocsikban gubbasztunk téged keressünk? :D :rolleyes: Ha te ott fogsz gubbasztani akkor az a te bajod. -_- Sztem a nagysátroban fogunk bulizni inkább <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Ha te ott fogsz gubbasztani akkor az a te bajod. -_- Sztem a nagysátroban fogunk bulizni inkább :rolleyes: Ja lesz sátor is? Hát nem mondtad! Nem voltam még Blizelni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Ja lesz sátor is? Hát nem mondtad! Nem voltam még Blizelni. :rolleyes: Meg lesz diumdisum háromheréjű lájvmikszelt muzsika is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2010 Ja lesz sátor is? Hát nem mondtad! Nem voltam még Blizelni. :rolleyes: jaaa...lesz igen. ott van a buli meg minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2010 Meg lesz diumdisum háromheréjű lájvmikszelt muzsika is. -_- :rolleyes: majd ha találkozok Karl Brennerrel a kapuban megmondom neki h Berlin Calling menj haza <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2010 Bocs Paul Kalkbrenner :rolleyes: szóval vele <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 :rolleyes: majd ha találkozok Karl Brennerrel a kapuban megmondom neki h Berlin Calling menj haza -_- Nem hallottam még róluk. Régóta fórumoznak? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Bocs Paul Kalkbrenner :rolleyes: szóval vele <_< Bááááz. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Szerinted én voltam??? :rolleyes: <_< -_- nem úsztad meg :) előre gondoskodom magamnak egy villámról ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Ha te ott fogsz gubbasztani akkor az a te bajod. -_- Sztem a nagysátroban fogunk bulizni inkább <_< mert hogy lesz nagysátor ? hibátlan ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2010 Bááááz. :rolleyes: Én csak olyat tudok leírni h Deák Bill Gyula meg Hobo...a legnehezebb talán a Dalriada <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 szombat reggel kimegyek én is.:-) Én csak olyat tudok leírni h Deák Bill Gyula meg Hobo...a legnehezebb talán a Dalriada :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Én csak olyat tudok leírni h Deák Bill Gyula meg Hobo...a legnehezebb talán a Dalriada :rolleyes: én bakker akkora rajongójuk vagyok, hogy egyszer le akartam vágatni a fél lábamat, és ilyen frufrus sasson frizurában nyomtam volna a fánikt, miközben komoly hangsúlyt fektettem volna a pofaborosta növesztésére <_< csíkos pólóm már van -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 a legnehezebb talán a Dalriada :D Beszabehu volt hegyalján,rég röhögtem annyit egy koncerten. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 :wacko: Sztem a nagysátroban fogunk bulizni inkább :D És a beígért söröket is meg kell innunk. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Bakker :D itt a horoszkóp a hétre.... senki ne jöjjön a közelembe, ne kapjon fel, ne dobjon el, ne üljön mellém a padra :wacko: "Július végén és augusztus legelső napjaiban a Mars-Szaturnusz együttállás hatására gyakoriak lesznek a csonttörések, a reumás panaszok. Igyekezzünk megelőzni az ilyen jellegű problémákat. Ez nem a kockázatos vállalkozások időszaka!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Hétvégére lenézek én is, remélem még megismernek páran :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Hétvégére lenézek én is, remélem még megismernek páran :D Önbizalom rulez :wacko: Gabi megtiszteli a pórnépet dicső jelenlétével :wacko: bakker :wacko: ezt a fogalmazást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Hétvégére lenézek én is, remélem még megismernek páran :D Hát ha nem nőttél tú sokat az utóbbi jó pár hónapban amióta eltűntél...még lehet megismerünk... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Hát ha nem nőttél tú sokat az utóbbi jó pár hónapban amióta eltűntél...még lehet megismerünk... :wacko: ha észrevesszük.... mert ugye a korral az ellenkezője is lehet.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Hát ha nem nőttél tú sokat az utóbbi jó pár hónapban amióta eltűntél...még lehet megismerünk... :wacko: én esküszöm úgy éterttem ezt, hogy ... :D máshogy... :wacko: Mikor mondják, hogy lemegyek, hogy megismerjek pár új arcot - és ennek pont az ellenkezője, hogy lemegyek, hogy pár új arc megismerhessen :wacko: na, ez a fordított női logika :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Hétvégére lenézek én is, remélem még megismernek páran :D Biztos ami biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ha még nem kaptam kártyát, mivel tudom igazolni belépéskor, hogy klubtag vagyok? :D ...és most nem poénkodni, hogy activityzzek el valami marhaságot vagy ilyesmi. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts