zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Add össze. :rolleyes: He-he, ravasz, nagyon ravasz! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 nem testi fenyítésre gondolok. Verje már el valaki -_- ha nem akar piálni legalább ok is lesz rá.. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Verje már el valaki <_< ha nem akar piálni legalább ok is lesz rá.. :D :rolleyes: Na jó befejezem a poénkodást, mert valaki komolyan veszi, aztán nyakörvet tesz rám, és végigcibáll a parton, hogy :ugass kutya!!! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2010 Na jó befejezem a poénkodást, mert valaki komolyan veszi, aztán nyakörvet tesz rám, és végigcibáll a parton, hogy :ugass kutya!!! :D :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Na jó befejezem a poénkodást, mert valaki komolyan veszi, aztán nyakörvet tesz rám, és végigcibáll a parton, hogy :ugass kutya!!! :rolleyes: Szerintem Gellért majd görkorit vesz fel, és majd kiabálj h gyííí, de persze fél kézzel kormányoz, mint superman. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Szerintem Gellért majd görkorit vesz fel, és majd kiabálj h gyííí, de persze fél kézzel kormányoz, mint superman. -_- Még mindíg jobb, mint ha Opelosfatert most nekem kellene vontatni mociháztetőn. :rolleyes: De kibacnák vele, még ha nem maradna a térdemen bőr akkor is úgy húznám mint állat!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Na jó befejezem a poénkodást, mert valaki komolyan veszi, aztán nyakörvet tesz rám, és végigcibáll a parton, hogy :ugass kutya!!! :rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=ma2OuSftM00 <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ma2OuSftM00 <_< -_- Ez mekkora zene. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Szerintem Gellért majd görkorit vesz fel, és majd kiabálj h gyííí, de persze fél kézzel kormányoz, mint superman. B) Azt megnézném -_- :D :) Még mindíg jobb, mint ha Opelosfatert most nekem kellene vontatni mociháztetőn. :rolleyes: De kibacnák vele, még ha nem maradna a térdemen bőr akkor is úgy húznám mint állat!!! <_< 1x le kéne jönnöd DUV-ba :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Gelko! Nagyon hülyét kérdeznék. Akkor inkább valaki mást kérdezz. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2010 Gelko! Nagyon hülyét kérdeznék. Belépőt a kapuban lehet váltani? <_< Természetesen. Akkor inkább valaki mást kérdezz. :rolleyes: -_- Nagyon azért nem nyúlt mellé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Természetesen. Nagyon azért nem nyúlt mellé :rolleyes: A félkarú rabló. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 mekkora gáz OFF autóval menni ? -fejvakarósszmájli- egy darab Opelem sincs :rolleyes: (igyekszem) offal be lehet menni ?? nem baxnak ki a kapuban már? szállás már nuku gondolom .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Természetesen. Nagyon azért nem nyúlt mellé -_- Egek ura ez kissé félreérthetőre sikerült, szegény fejem. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Akkor inkább valaki mást kérdezz. :rolleyes: -_- Nem akartam én elsütni ezt a "poént", de nagyon magas volt a labda. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Add össze. -_- Ezt valahogy nem értem :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 mekkora gáz OFF autóval menni ? -fejvakarósszmájli- egy darab Opelem sincs :rolleyes: (igyekszem) offal be lehet menni ?? nem baxnak ki a kapuban már? szállás már nuku gondolom .... Sztem senki sem dob ki. Szállás pedig lesz, mivel sátrazási lehetőség van csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Kadettosoknak menni fog... :D :) B) Megtalálunk. :rolleyes: <_< -_- B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Az biztos.. -_- :rolleyes: <_< Te off kadettklubos. EláruLOL minket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Meg hát! -_- És messze laksz?? Többször is. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Természetesen. Nagyon azért nem nyúlt mellé -_- Megnyugtató ez az elnöki beirmscherés. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 mekkora gáz OFF autóval menni ? -fejvakarósszmájli- egy darab Opelem sincs :rolleyes: (igyekszem) offal be lehet menni ?? nem baxnak ki a kapuban már? szállás már nuku gondolom .... Mercizsolti, Mazdazsolti, vagy Rönózsolti lesz?? <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 Remélem Mazda. És büntetésül abban kell aludnia. A csomagtartóban. :rolleyes: (Csak hogy megértse miért is kéne vennie végre egy Opelt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 mekkora gáz OFF autóval menni ? -fejvakarósszmájli- egy darab Opelem sincs :rolleyes: (igyekszem) offal be lehet menni ?? nem baxnak ki a kapuban már? szállás már nuku gondolom .... Esetleg egy Trabit felhajthatnál....ha nem is Opel de vasárnap reggelre mindenki annak nézi majd a jelet... <_< Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2010 Megoszt Elküldve Július24, 2010 mekkora gáz OFF autóval menni ? -fejvakarósszmájli- egy darab Opelem sincs :rolleyes: (igyekszem) offal be lehet menni ?? nem baxnak ki a kapuban már? szállás már nuku gondolom .... Utolsó 3 BW-n de lehet, hogy 4... <_< mindig off autóval sikerült lemenni... idén sem lesz ez másképp... -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts