Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A Halál a májra eredeti Sing-sing-ben jobb, még ha a Kerozinosban is énekel Abaházi Csabi. Már ha szabad megjegyeznem, mivel idén ismét nem jutok el a blitzre :rolleyes:

• Hozzászólások 879
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Hááát ahogy veszük, a multkor megittam egy Soproni szűzt fél óra alatt. -_-

Kemény vagy csoki! :rolleyes: <_<

Elküldve
Meg hát! így szólogasson be bárki is a Blizten! B) <_<

Hamarabb leitatnak mint azt te gondolnád :) aztán keménykedhetsz izompólóban a Balaton peremén.. :rolleyes: -_- :D

Elküldve
A Halál a májra eredeti Sing-sing-ben jobb, még ha a Kerozinosban is énekel Abaházi Csabi. Már ha szabad megjegyeznem, mivel idén ismét nem jutok el a blitzre <_<

-_-

Én nem, mert ott sem leszek...sajnos. :rolleyes:

:D

Elküldve
Ugye Ti is készültök a sörivós számra? <_<

A Bajnok edz -_-

Hááát ahogy veszük, a multkor megittam egy Soproni szűzt fél óra alatt. :D

a soproni szüzekkel nem igazán ezt kéne csinálnod szerintem :rolleyes:

Elküldve
Tényleg? :rolleyes:

Majd rájössz :) csak ülj le mantásékhoz :D aztán izomból fújkálhatod is a szondát.. <_< -_-

Elküldve

Azok kik nem a kempingben alszanak a napijegy áránál 1000 Ft-al olcsóbban jöhetnek be a találkozóra.

Klubtag : 2000 Ft

Nem klubtag 2500 Ft

Autóval bejöhet és bent maradhat az esti bulin is csak nem aludhat a kemping területén. A sétálós jeggyel rendelkezőknek 18 óráig (!) el kell hagyniuk a rendezvény területét.

Elküldve
Azok kik nem a kempingben alszanak a napijegy áránál 1000 Ft-al olcsóbban jöhetnek be a találkozóra.

Klubtag : 2000 Ft

Nem klubtag 2500 Ft

Autóval bejöhet és bent maradhat az esti bulin is csak nem aludhat a kemping területén. A sétálós jeggyel rendelkezőknek 18 óráig (!) el kell hagyniuk a rendezvény területét.

Annyit hozzátennék (mert nagy a káosz a fejkekben), hogy a sétálós és az autóval bejöhetsz nem ugyanaz. A sétálós jegynél az autó kintmarad!

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.