mackosajt Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 A Halál a májra eredeti Sing-sing-ben jobb, még ha a Kerozinosban is énekel Abaházi Csabi. Már ha szabad megjegyeznem, mivel idén ismét nem jutok el a blitzre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neo_Komlo Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 a halál a májra most került fel a listánkra, de kerozinos verzióban... azért az is halálos :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Ugye Ti is készültök a sörivós számra? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Ugye Ti is készültök a sörivós számra? <_< Én nem, mert ott sem leszek...sajnos. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Én nem, mert ott sem leszek...sajnos. :rolleyes: Neb@ssz ... <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Ugye Ti is készültök a sörivós számra? :rolleyes: Hááát ahogy veszük, a multkor megittam egy Soproni szűzt fél óra alatt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Hááát ahogy veszük, a multkor megittam egy Soproni szűzt fél óra alatt. -_- Kemény vagy csoki! :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Kemény vagy csoki! <_< -_- Meg hát! így szólogasson be bárki is a Blizten! :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Meg hát! így szólogasson be bárki is a Blizten! B) <_< Hamarabb leitatnak mint azt te gondolnád :) aztán keménykedhetsz izompólóban a Balaton peremén.. :rolleyes: -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Hamarabb leitatnak mint azt te gondolnád :) aztán keménykedhetsz izompólóban a Balaton peremén.. <_< -_- :D Tényleg? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 A Halál a májra eredeti Sing-sing-ben jobb, még ha a Kerozinosban is énekel Abaházi Csabi. Már ha szabad megjegyeznem, mivel idén ismét nem jutok el a blitzre <_< -_- Én nem, mert ott sem leszek...sajnos. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Ugye Ti is készültök a sörivós számra? <_< A Bajnok edz -_- Hááát ahogy veszük, a multkor megittam egy Soproni szűzt fél óra alatt. :D a soproni szüzekkel nem igazán ezt kéne csinálnod szerintem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 <_< -_- Ez van sajnos, ezt dobta a gép. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Sziasztok. Van még blitzes matrica? Hogy lehet hozzájutni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Sziasztok. Van még blitzes matrica? Hogy lehet hozzájutni? Tomi ígért még, de sztem az már nem készül el :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 a soproni szüzekkel nem igazán ezt kéne csinálnod szerintem :rolleyes: Nem-e? <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 elhalasztották a balatonátúszást.. az új időpont pont a BW alatt lesz.! :rolleyes: <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 elhalasztották a balatonátúszást.. az új időpont pont a BW alatt lesz.! :rolleyes: <_< -_- :D Átúszod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Átúszod? esélyes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Én is mindig agyalok rajta... de szerintem majd csak jövőre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Én nem, mert ott sem leszek...sajnos. :rolleyes: a sütit azért küld el <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Tényleg? :rolleyes: Majd rájössz :) csak ülj le mantásékhoz :D aztán izomból fújkálhatod is a szondát.. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2010 Azok kik nem a kempingben alszanak a napijegy áránál 1000 Ft-al olcsóbban jöhetnek be a találkozóra. Klubtag : 2000 Ft Nem klubtag 2500 Ft Autóval bejöhet és bent maradhat az esti bulin is csak nem aludhat a kemping területén. A sétálós jeggyel rendelkezőknek 18 óráig (!) el kell hagyniuk a rendezvény területét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Mint kiderült van szállásunk Szemesen egy faházban péntekre (ingyen). Így már péntek délelőtt megyünk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Azok kik nem a kempingben alszanak a napijegy áránál 1000 Ft-al olcsóbban jöhetnek be a találkozóra. Klubtag : 2000 Ft Nem klubtag 2500 Ft Autóval bejöhet és bent maradhat az esti bulin is csak nem aludhat a kemping területén. A sétálós jeggyel rendelkezőknek 18 óráig (!) el kell hagyniuk a rendezvény területét. Annyit hozzátennék (mert nagy a káosz a fejkekben), hogy a sétálós és az autóval bejöhetsz nem ugyanaz. A sétálós jegynél az autó kintmarad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts