g.bazsi Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Szevasztok.ha péntekre szeretnék lemenni 1éjszakára az mennyi összeg lenne? mert néztem de ott 6e ft! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Aki a környékről megy az kompal megy át, vagy kerül kelet felől? Hmmm...? :rolleyes: Nem lesz tömeg a kompnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Aki a környékről megy az kompal megy át, vagy kerül kelet felől? Hmmm...? :rolleyes: Nem lesz tömeg a kompnál? Szerintem körbe menj, 15km kerülő (400Ft), a komp meg 2ropi - ha egyedül vagy - és bár nem szokott (nagy) sor lenni, azért ritkán van hogy odagurulsz és indul is pont, szal tuti nem éri meg. Ráadásul Fűzfőt, Kenesét meg Akarattyát már el is kerüli az út ami jön Veszprémből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Szerintem körbe menj, 15km kerülő (400Ft), a komp meg 2ropi - ha egyedül vagy - és bár nem szokott (nagy) sor lenni, azért ritkán van hogy odagurulsz és indul is pont, szal tuti nem éri meg. Ráadásul Fűzfőt, Kenesét meg Akarattyát már el is kerüli az út ami jön Veszprémből. Hááát, nekem ez jött ki távolságra: Út száma: 710 és E71/M7 54,0 km 47 perc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Nem vagy kíváncsi semmiféle látnivalóra? -_- Már nem azért, hogy a kompot izéljem le de tavaly mikor jöttünk haza Egykuty cartársék kompoztak a túlpartra azt jött egy vihar és mingyá érdekes voltak a dolgok :rolleyes: <_< én valahogy az aszfaltot stabilabb anyagnak gondolom.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Nem vagy kíváncsi semmiféle látnivalóra? -_- Már nem azért, hogy a kompot izéljem le de tavaly mikor jöttünk haza Egykuty cartársék kompoztak a túlpartra azt jött egy vihar és mingyá érdekes voltak a dolgok :rolleyes: <_< én valahogy az aszfaltot stabilabb anyagnak gondolom.. :D Egy csomószor jártam már arra, mert általában Zamárdiban strandolunk, meg voltam már kompal is, csak úgye körbe majd egy óra, a komp meg drágább is, meg szerintem most tömeg lesz. Utoljára kompal jöttünk át: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Egy csomószor jártam már arra, mert általában Zamárdiban strandolunk, meg voltam már kompal is, csak úgye körbe majd egy óra, a komp meg drágább is, meg szerintem most tömeg lesz. Utoljára kompal jöttünk át: Akkor ugorjatok le Pécsre, és nincs gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Akkor ugorjatok le Pécsre, és nincs gond. Pécsre? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Pécsre? <_< Akkor Miskolcra, nekem mind1. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Akkor Miskolcra, nekem mind1. <_< Miskolc? Most copatsz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Miskolc? Most copatsz? :rolleyes: Jap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Jap. Hű, akkor gyó. Már megijedtem, hogy megharagudtál, és nem bacogatsz egy hétig. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Miskolc? Most copatsz? :rolleyes: Gyere, mi is oda megyünk holnap.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.bazsi Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Szevasztok.ha péntekre szeretnék lemenni 1éjszakára az mennyi összeg lenne? mert néztem de ott 6e ft! mert a szombat sokkal olcsóbb.valaki illetékes legyen kedves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 mert a szombat sokkal olcsóbb.valaki illetékes legyen kedves. Hááát, ez ennyi. <_< Péntek után ugye még két nap van, a szombat után meg csak egy. Szerintem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantalali Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Szevasztok.ha péntekre szeretnék lemenni 1éjszakára az mennyi összeg lenne? mert néztem de ott 6e ft! Árak és programterv: magyaropelmantaclub.hu Szerintem minden világos. Ha péntek reggel (de.) jössz, szombaton már nem alszol ott és nem vagy egyik klubnak (MOMC, MOTE, MVOK) sem tagja, akkor valóban 6ezer ft/fő. Ha péntek este jössz, szombaton elmész és klubtag vagy akkor 4e /fő. De kérlek benneteket külön ne kérdezgessétek, hogy mi mennyi! Ott van feketén-fehéren. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantalali Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Nem tudja valaki, hogy saját grill-t lehet-e bevinni? A kempingszékekért tavalyelőtt sem szóltak, meg hát akkor már kis asztalt is kell vinni a vízipipának. Csak mert a kocsi mögött sütögetni sem utolsó... Grillezni természetesen, mások zavarása nélkül korlátlanul lehet. Szalonnát sütni (amit egyébként hétfőn közösen is tervezünk) a kijelölt tűzrakóhelyeken lehet. Ha nincs ilyen, majd kijelölök egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Grillezni természetesen, mások zavarása nélkül korlátlanul lehet. Szalonnát sütni (amit egyébként hétfőn közösen is tervezünk) a kijelölt tűzrakóhelyeken lehet. Ha nincs ilyen, majd kijelölök egyet. kutyát lehet vinni???????? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 kutyát lehet vinni???????? :rolleyes: Más állatot? Persze csak ha nem zavarja a pacikat <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Más állatot? Persze csak ha nem zavarja a pacikat <_< -_- Lesznek pacik? :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Más állatot? Persze csak ha nem zavarja a pacikat :D :) majd széthajtja a ménest....... :rolleyes: a kérdésem tárgy:kb. 50 dkg össztömeg és addigra már 5 hónapos kor.......sztem ez potenciálisan veszélyes leírás. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 majd széthajtja a ménest....... -_- a kérdésem tárgy:kb. 50 dkg össztömeg és addigra már 5 hónapos kor.......sztem ez potenciálisan veszélyes leírás. :D :) :rolleyes: Először 50 Kilót olvastam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 majd széthajtja a ménest....... :rolleyes: a kérdésem tárgy:kb. 50 dkg össztömeg és addigra már 5 hónapos kor.......sztem ez potenciálisan veszélyes leírás. <_< -_- mi ez egy gekko? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 mi ez egy gekko? -_- nem fikázni!!!! :rolleyes: kis lakásba kis kutya.........pekingi palota.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 nem fikázni!!!! :rolleyes: kis lakásba kis kutya.........pekingi palota.... <_< nem-nem.. csak nekem az 50dkg az egy pont megfelelő steak -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts