Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

"Kizárólag 2-es el kezdődő szem.számuakra gondolok."

:D Különösen Makettre gondoltál mi?... Vagy soroljam a neveket? ;) :P ;)

Hűha, ezt most nem egészen értem. ^_^
  • Hozzászólások 879
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
"Kizárólag 2-es el kezdődő szem.számuakra gondolok."

:D Különösen Makettre gondoltál mi?... Vagy soroljam a neveket? ;) :P ;)

Makett? Hát Gabo, valahogy nem jön átt, lehet a meleg miatt, vagy nem tom. ^_^ :D

Elküldve

Jéééézzuuusss.... Bocs FŐNŐK ^_^)

Sztem Te vagy az egyetlen ebben a társaságban aki nem érti... ovassá vissza :P :P

J0hnny ha lennél szíves felvilágosítani a kollégát.. vagy Tomi? ;) ;)

Makett? Hát Gabo, valahogy nem jön átt, lehet a meleg miatt, vagy nem tom. :D :D
Elküldve
Jéééézzuuusss.... Bocs FŐNŐK :D)

Sztem Te vagy az egyetlen ebben a társaságban aki nem érti... ovassá vissza ;) ^_^

J0hnny ha lennél szíves felvilágosítani a kollégát.. vagy Tomi? :P ;)

Elkezdtem visszaolvasni, de elfáradtam, majd a Blizten elmagyarázzák. :D

Elküldve
Hűha, ha így tud nézni a képen, akkor milyen lehet a valóságban? :P :D

Zotya! Szeretnélek tájékoztatni arról, hogy neki is kilátszik az a bizonyos csontja, ami neked nem tetszik és nálad az anorexiát jelenti már. ^_^ ;) ;)

Elküldve

Arra gondolsz amit én úgy szeretek ha kilátszik? ^_^ Bár az sem ba ha nem.. :P :P Lehet nem vagyok annyira válogatós ;) ;)

Zotya! Szeretnélek tájékoztatni arról, hogy neki is kilátszik az a bizonyos csontja, ami neked nem tetszik és nálad az anorexiát jelenti már. :D :P :D
Elküldve
Zotya! Szeretnélek tájékoztatni arról, hogy neki is kilátszik az a bizonyos csontja, ami neked nem tetszik és nálad az anorexiát jelenti már. ;) :D ;)

Affene! :D :P

Csak nyugi, mert ha rámozdulsz az anyukája megkínoz. :P

Kínzás....? ^_^

Elküldve
Nem szexuálisan kínoz meg. Amúgy lehetséges, hogy csak egyszerűen letépi a zacsid... :D

Jó-jó gondolom, meg sem fordult a fejemben semmi pajkos gondolat. ^_^

Elküldve
Especially Makettre mi? ... :P :P :D

Makett tabu

Hűha, ha így tud nézni a képen, akkor milyen lehet a valóságban? :D ;)

még szarabb ^_^

Csak nyugi, mert ha rámozdulsz az anyukája megkínoz. :P

:P mint a szart, mint a szart... ;)

(bár nem tudom, hogy lehet kínozni a szart... ndk-s strandpapuccsal szétvered, vagy mi...? :D )

J0hnny! Egy oldalnyi hozzászólással előbb kellett volna közbelépned! :D

Elküldve
Makett tabu

még szarabb ^_^

:P mint a szart, mint a szart... ;)

(bár nem tudom, hogy lehet kínozni a szart... ndk-s strandpapuccsal szétvered, vagy mi...? :D )

J0hnny! Egy oldalnyi hozzászólással előbb kellett volna közbelépned! :D

Hosszas olvasgatás után kezdtem megijedni, hogy nem is szólsz hozzá a fiúk társalgásához :P . De látom figyelsz . ;)

Elküldve

Egy apró kérdés szállásügyileg. :Elgondolkodtam, hogy a kemping-be belépéskor ha csak egy napot fizetek, de estére meggondolom magam és mégis ott alszunk, akkor az is megoldható? végülis az időjáráson múlik minden, a gyereket nem teszem ki viharnak, de ha estére jónak ígérkezik az idő akkor persze ott maradunk lagzizni :D egy éjszakát.

Elküldve
Egy apró kérdés szállásügyileg. :Elgondolkodtam, hogy a kemping-be belépéskor ha csak egy napot fizetek, de estére meggondolom magam és mégis ott alszunk, akkor az is megoldható? végülis az időjáráson múlik minden, a gyereket nem teszem ki viharnak, de ha estére jónak ígérkezik az idő akkor persze ott maradunk lagzizni :D egy éjszakát.

Sztem nem lesz gond ^_^

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.