Gabo Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 "Kizárólag 2-es el kezdődő szem.számuakra gondolok." :D Különösen Makettre gondoltál mi?... Vagy soroljam a neveket? ;) :P ;) Hűha, ezt most nem egészen értem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 "Kizárólag 2-es el kezdődő szem.számuakra gondolok." :D Különösen Makettre gondoltál mi?... Vagy soroljam a neveket? ;) ^_^ :P Már öreg hozzá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 "Kizárólag 2-es el kezdődő szem.számuakra gondolok." :D Különösen Makettre gondoltál mi?... Vagy soroljam a neveket? ;) :P ;) Makett? Hát Gabo, valahogy nem jön átt, lehet a meleg miatt, vagy nem tom. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Jéééézzuuusss.... Bocs FŐNŐK ^_^) Sztem Te vagy az egyetlen ebben a társaságban aki nem érti... ovassá vissza :P :P J0hnny ha lennél szíves felvilágosítani a kollégát.. vagy Tomi? ;) ;) Makett? Hát Gabo, valahogy nem jön átt, lehet a meleg miatt, vagy nem tom. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Jéééézzuuusss.... Bocs FŐNŐK :D) Sztem Te vagy az egyetlen ebben a társaságban aki nem érti... ovassá vissza ;) ^_^ J0hnny ha lennél szíves felvilágosítani a kollégát.. vagy Tomi? :P ;) Elkezdtem visszaolvasni, de elfáradtam, majd a Blizten elmagyarázzák. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Itt olvass kicsit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 THX Tiu :D Itt olvass kicsit. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Itt olvass kicsit. :P Hűha, ha így tud nézni a képen, akkor milyen lehet a valóságban? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Hűha, ha így tud nézni a képen, akkor milyen lehet a valóságban? :P :D Zotya! Szeretnélek tájékoztatni arról, hogy neki is kilátszik az a bizonyos csontja, ami neked nem tetszik és nálad az anorexiát jelenti már. ^_^ ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Arra gondolsz amit én úgy szeretek ha kilátszik? ^_^ Bár az sem ba ha nem.. :P :P Lehet nem vagyok annyira válogatós ;) ;) Zotya! Szeretnélek tájékoztatni arról, hogy neki is kilátszik az a bizonyos csontja, ami neked nem tetszik és nálad az anorexiát jelenti már. :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Arra gondolsz amit én úgy szeretek ha kilátszik? :D Bár az sem ba ha nem.. :D ^_^ Lehet nem vagyok annyira válogatós :P ;) Kulcs csontra gondoltam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Nem akartam leírni :D De elvileg a kulcs nálam van, az a zár ^_^ :P Kulcs csontra gondoltam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Nem akartam leírni :D De elvileg a kulcs nálam van, az a zár ;) :D ^_^ :P A kulcsember. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Hűha, ha így tud nézni a képen, akkor milyen lehet a valóságban? :P :D Csak nyugi, mert ha rámozdulsz az anyukája megkínoz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Zotya! Szeretnélek tájékoztatni arról, hogy neki is kilátszik az a bizonyos csontja, ami neked nem tetszik és nálad az anorexiát jelenti már. ;) :D ;) Affene! :D :P Csak nyugi, mert ha rámozdulsz az anyukája megkínoz. :P Kínzás....? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Affene! :D ;) Kínzás....? ^_^ Nem szexuálisan kínoz meg. Amúgy lehetséges, hogy csak egyszerűen letépi a zacsid... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Nem szexuálisan kínoz meg. Amúgy lehetséges, hogy csak egyszerűen letépi a zacsid... :D Jó-jó gondolom, meg sem fordult a fejemben semmi pajkos gondolat. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Offot befejezni,mer széjjelcsapok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Especially Makettre mi? ... :P :P :D Makett tabu Hűha, ha így tud nézni a képen, akkor milyen lehet a valóságban? :D ;) még szarabb ^_^ Csak nyugi, mert ha rámozdulsz az anyukája megkínoz. :P :P mint a szart, mint a szart... ;) (bár nem tudom, hogy lehet kínozni a szart... ndk-s strandpapuccsal szétvered, vagy mi...? :D ) J0hnny! Egy oldalnyi hozzászólással előbb kellett volna közbelépned! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Makett tabu nekem is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Makett tabu még szarabb ^_^ :P mint a szart, mint a szart... ;) (bár nem tudom, hogy lehet kínozni a szart... ndk-s strandpapuccsal szétvered, vagy mi...? :D ) J0hnny! Egy oldalnyi hozzászólással előbb kellett volna közbelépned! :D Hosszas olvasgatás után kezdtem megijedni, hogy nem is szólsz hozzá a fiúk társalgásához :P . De látom figyelsz . ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Egy apró kérdés szállásügyileg. :Elgondolkodtam, hogy a kemping-be belépéskor ha csak egy napot fizetek, de estére meggondolom magam és mégis ott alszunk, akkor az is megoldható? végülis az időjáráson múlik minden, a gyereket nem teszem ki viharnak, de ha estére jónak ígérkezik az idő akkor persze ott maradunk lagzizni :D egy éjszakát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Egy apró kérdés szállásügyileg. :Elgondolkodtam, hogy a kemping-be belépéskor ha csak egy napot fizetek, de estére meggondolom magam és mégis ott alszunk, akkor az is megoldható? végülis az időjáráson múlik minden, a gyereket nem teszem ki viharnak, de ha estére jónak ígérkezik az idő akkor persze ott maradunk lagzizni :D egy éjszakát. Sztem nem lesz gond ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 nekem is? :D depláne ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június14, 2010 Megoszt Elküldve Június14, 2010 Tomi, megjött a csomag. THX. Utalom a zsét. ui. Sőt, már utaltam is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts