manta Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Bikini? Hűha, még a végén nem enged el az asszony. :rolleyes: ;) Nem szereti a zenéjüket, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Mi van? Lemaradtam, Ki lesz bikiniben? Hajni és Makett? .. hm egyedül kell lemennem.. :rolleyes: De ha koncert lesz Bikini koncert khm, csak bikinis lányok lehetnak léggitározva ;) :D Nem szereti a zenéjüket, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Nagyon nagy az érdeklődés a Blitz beharangozó matricák iránt! Ez nagyon klassz! Kérem mindenki a következőket írja le a megrendelésében: - név (család és utónév) - postázási cím - mennyiség - MOTE tagsági kártya száma THX Tomi A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesületének vezetőségi döntése értelmében: Blitz Weekend beharangozó matricát érvényes MOTE tagsággal rendelkező klubtagunk postaköltség ellenében kaphat, ez csak az első 100db megrendelt matricára vonatkozik, hisz a klub anyagi keretei korlátozottak! Ami ma reggel 25db volt! Tehát még van 75db a MOTE tagjainak csak postaköltségért! Aki nem MOTE tag annak a postaköltségen felül a matrica gyártási költségét is ki kell fizetnie! A postaköltség kb 400 Ft A matrica ára: 700 Ft Mindenkit kérek, hogy banki átutalással fizessen mert a postai utánvét elég drága! Végel Tamás : 10918001 - 00000023 - 11870004 megjegyzésbe a matrica igénylő nevét ha nem a saját számlájáról utal! A pénteken kezdődnek a postázások! THX Tomi REKLÁMOZOK AZT MÉG FIZESSEK IS!! :D :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 REKLÁMOZOK AZT MÉG FIZESSEK IS!! :D :rolleyes: ;) ha nem vagy klubtag akkor a matricát és a postaköltséget, ha tag vagy a matrica ingyen jár (az első 100-nak :D ) ha tag lennél a tali is olcsóbb lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2010 Cserébe viszont bármikor szívesen elgázolunk úgy, hogy a Lacsibácsi veszi fel a bikinit (ő toplesst is vállal), amikor vezeti a vontatott gázoló autót. /ez az a jelenet, amit csak mi értünk ;)/ Most nem kell köszi, így is roki vagyok....de nem Balboa :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Nem kötelező... Ellenben kiváltság :D REKLÁMOZOK AZT MÉG FIZESSEK IS!! :D :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Csupán érdeklődni szeretnék hogy a matricák postázása meg-e történt vagy esetleg még folyamatban-e van. Visszajelzést Én nem kaptam a sikeres feldolgozásról, meg hogy a pénz megérkezett-e a számlára. Vagy esetleg senki sem kapott? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Csupán érdeklődni szeretnék hogy a matricák postázása meg-e történt vagy esetleg még folyamatban-e van. Visszajelzést Én nem kaptam a sikeres feldolgozásról, meg hogy a pénz megérkezett-e a számlára. Vagy esetleg senki sem kapott? :rolleyes: (meg történt-e ;)) Tudtommal Tomi már postázott elég sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 (meg történt-e :rolleyes:) Tudtommal Tomi már postázott elég sokat. ( ;) ) Köszönöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nagyon nagy az érdeklődés a Blitz beharangozó matricák iránt! Ez nagyon klassz! Kérem mindenki a következőket írja le a megrendelésében: - név (család és utónév) - postázási cím - mennyiség - MOTE tagsági kártya száma THX Tomi Hogy áll a készlet? 2 biztosan kellene, illetve kettőn még dolgozok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Csupán érdeklődni szeretnék hogy a matricák postázása meg-e történt vagy esetleg még folyamatban-e van. Visszajelzést Én nem kaptam a sikeres feldolgozásról, meg hogy a pénz megérkezett-e a számlára. Vagy esetleg senki sem kapott? :rolleyes: már adtam fel de folyamatban is van, a pénzeket majd átnézem ha lesz időm (ez másodlagos), de szerintem a tied oké! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 már adtam fel de folyamatban is van, a pénzeket majd átnézem ha lesz időm (ez másodlagos), de szerintem a tied oké! ...és mennyi a postaköltség? Az kevés, hogy 400 körül. Mi van, ha több, és mi csak annyit utalunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 ...és mennyi a postaköltség? Az kevés, hogy 400 körül. Mi van, ha több, és mi csak annyit utalunk? Majd a helyszínen rendezed, ha nem lesz túl kemény a BIKICSUNÁJ Tominál. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Akkor ha én is küldök pénzet, én is kapok matricát? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Akkor ha én is küldök pénzet, én is kapok matricát? :rolleyes: Olvass vissza kicsit lécci ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Olvass vissza kicsit lécci :rolleyes: Jelenlegi ismereteim szerint igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 már adtam fel de folyamatban is van, a pénzeket majd átnézem ha lesz időm (ez másodlagos), de szerintem a tied oké! Rendben, köszönöm. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Nem kötelező... Ellenben kiváltság :rolleyes: Végülis igazad van!bocs az offért :)xd Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Meddig Lehet Rendelni Matricát??Illetve azt szeretném megtudni,hogy a helyszinen lesz e lehetöség belépni a mote clubba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Jelenlegi ismereteim szerint igen... Akkor még olvass. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2010 a helyszinen lesz e lehetöség belépni a mote clubba? Természetesen lesz rá lehetőség, de ha hamarabb lépsz be akkor könnyebben bejutsz a kapun klubtag áron :rolleyes: A belépés menete ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Akkor még olvass. :rolleyes: " Aki nem MOTE tag annak a postaköltségen felül a matrica gyártási költségét is ki kell fizetnie! A postaköltség kb 400 Ft A matrica ára: 700 Ft " Ebből te mit olvasol ki? Én azt hogy igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 " Aki nem MOTE tag annak a postaköltségen felül a matrica gyártási költségét is ki kell fizetnie! A postaköltség kb 400 Ft A matrica ára: 700 Ft " Ebből te mit olvasol ki? Én azt hogy igen. "Tehát még van 75db a MOTE tagjainak csak postaköltségért! Aki nem MOTE tag annak a postaköltségen felül a matrica gyártási költségét is ki kell fizetnie! A postaköltség kb 400 Ft..." Ebből azt olvasom ki, hogy a MOTE tagoknak előjoguk van, ha elfogy a 100as keret, és Tomi gyárt még, akkor abból vehettek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 "Tehát még van 75db a MOTE tagjainak csak postaköltségért! Aki nem MOTE tag annak a postaköltségen felül a matrica gyártási költségét is ki kell fizetnie! A postaköltség kb 400 Ft..." Ebből azt olvasom ki, hogy a MOTE tagoknak előjoguk van, ha elfogy a 100as keret, és Tomi gyárt még, akkor abból vehettek. :rolleyes: Tehát akkor elvileg nekem is lehet, anélkül hogy tag lennék. Igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Tehát akkor elvileg nekem is lehet, anélkül hogy tag lennék. Igaz? Ennyire nem bonyolult, amit írtál, az rendben van, csak kihagytad a motés részt. Írj tomi023nak és válaszol, hogy jut-e neked is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts