Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 879
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Mi van? Lemaradtam, Ki lesz bikiniben? Hajni és Makett? .. hm egyedül kell lemennem.. :rolleyes: De ha koncert lesz Bikini koncert khm, csak bikinis lányok lehetnak léggitározva ;) :D

Nem szereti a zenéjüket, mi?

:D

Elküldve
Nagyon nagy az érdeklődés a Blitz beharangozó matricák iránt!

Ez nagyon klassz!

Kérem mindenki a következőket írja le a megrendelésében:

- név (család és utónév)

- postázási cím

- mennyiség

- MOTE tagsági kártya száma

THX Tomi

A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesületének vezetőségi döntése értelmében:

Blitz Weekend beharangozó matricát érvényes MOTE tagsággal rendelkező klubtagunk postaköltség ellenében kaphat,

ez csak az első 100db megrendelt matricára vonatkozik, hisz a klub anyagi keretei korlátozottak! Ami ma reggel 25db volt!

Tehát még van 75db a MOTE tagjainak csak postaköltségért!

Aki nem MOTE tag annak a postaköltségen felül a matrica gyártási költségét is ki kell fizetnie!

A postaköltség kb 400 Ft

A matrica ára: 700 Ft

Mindenkit kérek, hogy banki átutalással fizessen mert a postai utánvét elég drága!

Végel Tamás

logo.jpg: 10918001 - 00000023 - 11870004

megjegyzésbe a matrica igénylő nevét ha nem a saját számlájáról utal!

A pénteken kezdődnek a postázások!

THX Tomi

REKLÁMOZOK AZT MÉG FIZESSEK IS!! :D :rolleyes: ;)

Elküldve
REKLÁMOZOK AZT MÉG FIZESSEK IS!! :D :rolleyes: ;)

ha nem vagy klubtag akkor a matricát és a postaköltséget, ha tag vagy a matrica ingyen jár (az első 100-nak :D )

ha tag lennél a tali is olcsóbb lenne

Elküldve
Cserébe viszont bármikor szívesen elgázolunk úgy, hogy a Lacsibácsi veszi fel a bikinit (ő toplesst is vállal), amikor vezeti a vontatott gázoló autót. /ez az a jelenet, amit csak mi értünk ;)/

Most nem kell köszi, így is roki vagyok....de nem Balboa :rolleyes:

Elküldve

Csupán érdeklődni szeretnék hogy a matricák postázása meg-e történt vagy esetleg még folyamatban-e van. Visszajelzést Én nem kaptam a sikeres feldolgozásról, meg hogy a pénz megérkezett-e a számlára. Vagy esetleg senki sem kapott? :rolleyes:

Elküldve
Csupán érdeklődni szeretnék hogy a matricák postázása meg-e történt vagy esetleg még folyamatban-e van. Visszajelzést Én nem kaptam a sikeres feldolgozásról, meg hogy a pénz megérkezett-e a számlára. Vagy esetleg senki sem kapott? :rolleyes:

(meg történt-e ;)) Tudtommal Tomi már postázott elég sokat.

Elküldve
Nagyon nagy az érdeklődés a Blitz beharangozó matricák iránt!

Ez nagyon klassz!

Kérem mindenki a következőket írja le a megrendelésében:

- név (család és utónév)

- postázási cím

- mennyiség

- MOTE tagsági kártya száma

THX Tomi

Hogy áll a készlet?

2 biztosan kellene, illetve kettőn még dolgozok...

Elküldve

már adtam fel de folyamatban is van, a pénzeket majd átnézem ha lesz időm (ez másodlagos), de szerintem a tied oké!

Elküldve
már adtam fel de folyamatban is van, a pénzeket majd átnézem ha lesz időm (ez másodlagos), de szerintem a tied oké!

...és mennyi a postaköltség? Az kevés, hogy 400 körül. Mi van, ha több, és mi csak annyit utalunk?

Elküldve
...és mennyi a postaköltség? Az kevés, hogy 400 körül. Mi van, ha több, és mi csak annyit utalunk?

Majd a helyszínen rendezed, ha nem lesz túl kemény a BIKICSUNÁJ Tominál. :rolleyes: ;)

Elküldve

Rendben, köszönöm. :rolleyes:

Elküldve

Meddig Lehet Rendelni Matricát??Illetve azt szeretném megtudni,hogy a helyszinen lesz e lehetöség belépni a mote clubba?

Elküldve
Akkor még olvass. :rolleyes:

"

Aki nem MOTE tag annak a postaköltségen felül a matrica gyártási költségét is ki kell fizetnie!

A postaköltség kb 400 Ft

"

Ebből te mit olvasol ki? Én azt hogy igen.

Elküldve
"

A postaköltség kb 400 Ft

"

Ebből te mit olvasol ki? Én azt hogy igen.

"Tehát még van 75db a MOTE tagjainak csak postaköltségért!

A postaköltség kb 400 Ft..."

Ebből azt olvasom ki, hogy a MOTE tagoknak előjoguk van, ha elfogy a 100as keret, és Tomi gyárt még, akkor abból vehettek. :rolleyes:

Elküldve
"Tehát még van 75db a MOTE tagjainak csak postaköltségért!

A postaköltség kb 400 Ft..."

Ebből azt olvasom ki, hogy a MOTE tagoknak előjoguk van, ha elfogy a 100as keret, és Tomi gyárt még, akkor abból vehettek. :rolleyes:

Tehát akkor elvileg nekem is lehet, anélkül hogy tag lennék. Igaz?

Elküldve
Tehát akkor elvileg nekem is lehet, anélkül hogy tag lennék. Igaz?

Ennyire nem bonyolult, amit írtál, az rendben van, csak kihagytad a motés részt. Írj tomi023nak és válaszol, hogy jut-e neked is. :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.