Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 879
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Opel, se J0hnny se sörivás. ;)

Nem értem,hogy a három dolog,hogy függ össze.Én nem szoktam inni. :rolleyes: :D félmunkát nem végzek:vedelek

Elküldve

Jelentem végre megkaptam a találkozós matricákat. Holnap viszek belőlük "vktr" Viktornak. Tőlem is kérhet, aki megtisztel, hogy felteszi. Ha kell felragasztom szívesen. Több színben is van. Köszi előre is! Lajos 06/20-9122-967

Elküldve

Ha lejutok, és marad, azért kérnék majd kettőt... hogy minek? Azért az mekkora fíling hogy délafrikai verdán rajta a matrica? :rolleyes: ;)

Jelentem végre megkaptam a találkozós matricákat. Holnap viszek belőlük "vktr" Viktornak. Tőlem is kérhet, aki megtisztel, hogy felteszi. Ha kell felragasztom szívesen. Több színben is van. Köszi előre is! Lajos 06/20-9122-967
Elküldve
<br />Zima vitt pár matricát tőlem, lurdynál lehet ragacsolni.<br />
<

A megmaradtakat hozzatok el a Blitzre .. pls :rolleyes:

Elküldve

Kecskemétre kerül majd matrica? :rolleyes:

Elküldve

Szeretnénk megalakítani a Közép-Dunántúli klubot. Ehhez jól jönne ez a találkozó, s szeretnénk hirdetni a régióban. Megoldható lenne, hogy Veszprém, Székesfehérvár, Komárom és Esztergom környékére is jusson? Hogy pontosan hány darab, azt még nem tudom. Egy biztosan kellene nekem, ha jut. Mennyi pénz?

Elküldve
Szeretnénk megalakítani a Közép-Dunántúli klubot. Ehhez jól jönne ez a találkozó, s szeretnénk hirdetni a régióban. Megoldható lenne, hogy Veszprém, Székesfehérvár, Komárom és Esztergom környékére is jusson? Hogy pontosan hány darab, azt még nem tudom. Egy biztosan kellene nekem, ha jut. Mennyi pénz?

Nem fizetős a matrica. De így tényleg csak azok kapnak, akik kiteszik, mert azért nincs ingyen. Írj egy darabszámot, és eljuttatjuk.

Elküldve

Akkor aki budapesti, az jöjjön a csergőbe 8-5ig, vagy van még Zimánál, visz Lurdyhoz, vagy hívja Lalit, ahogy ő is írta, vagy engem. Attól hogy "énis kitenném" nem megy oda a matrica. :rolleyes:

Elküldve
Akkor aki budapesti, az jöjjön a csergőbe 8-5ig, vagy van még Zimánál, visz Lurdyhoz, vagy hívja Lalit, ahogy ő is írta, vagy engem. Attól hogy "énis kitenném" nem megy oda a matrica. ;)

..és aki nem "naffalusi"??? ...azzal mi lesz??? :rolleyes:

Elküldve
Nem fizetős a matrica. De így tényleg csak azok kapnak, akik kiteszik, mert azért nincs ingyen. Írj egy darabszámot, és eljuttatjuk.

Hi!

Mi Komlóról vagyunk. Már évek óta járunk a Blitzekre. Mi is kiragasztanánk a matricát, reklámozván a rendezvényt! Megoldható, hogy 2db-ot küldjetek Komlóra is? Ha megoldható, megadom a címet priviben! Előre is köszi :rolleyes:

Elküldve
Akkor aki budapesti, az jöjjön a csergőbe 8-5ig, vagy van még Zimánál, visz Lurdyhoz, vagy hívja Lalit, ahogy ő is írta, vagy engem. Attól hogy "énis kitenném" nem megy oda a matrica. :rolleyes:

Oké, akkor a héten benézek. ;)

Elküldve

Szal a faji megkülönböztetés itt is él... mi feketék, itt Dél-Afrikában nem kapunk semmit?... Jól van...

Lesz ebből még ENSZ nagygyűlés.... ;) :D :rolleyes:

Akkor aki budapesti, az jöjjön a csergőbe 8-5ig, vagy van még Zimánál, visz Lurdyhoz, vagy hívja Lalit, ahogy ő is írta, vagy engem. Attól hogy "énis kitenném" nem megy oda a matrica. :D
Elküldve

Nekünk 2 matrica kellene, mert a 3-ból 2 manta elég sokat mozgolódik Szegeden. Valamint egyéb talik is lesznek errefelé, ahol lehet érdekelné az emberkéket a dolog. Így 2 rendel!!! :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.