daykiller Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Aki rafkós volt, az meghagyta a tavalyit, csak a dátumot kell átjavítai fehér szigszallaggal. :lol: :devlish: Nekem van egy tavalyim, bontatlan példány. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Aki rafkós volt, az meghagyta a tavalyit, csak a dátumot kell átjavítai fehér szigszallaggal. :lol: :devlish: Meg a címet.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Meg a címet.. Tényleg, azt is... Most akkor lesz matrinya? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 biztos lesz, csak türelemmel tessék várni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 biztos lesz, csak türelemmel tessék várni Oks.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zima Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 biztos lesz, csak türelemmel tessék várni Várni azt tudok,de tényleg mindjárt itt van pl. Jennersdorf ahová már úgy kéne kimenni,h rajta van a kocsikon a matrica!!! Tényleg lépjen már valaki ez ügyben PLS!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2010 Shaolin szerzetesek rajzolják a betüket egyenként. Picit lassan dolgoznak de majd rájuk csörgünk :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Várni azt tudok,de tényleg mindjárt itt van pl. Jennersdorf ahová már úgy kéne kimenni,h rajta van a kocsikon a matrica!!! Tényleg lépjen már valaki ez ügyben PLS!!! jogos, cseszegetem az illetékeseket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Jó messze van tőlem sajnos Zamárdi! :lol: 415 km csak az oda út! De ott leszek nem szeretném kihagyni! Jó kis meglepi lesz barinőmnek is neki még nem szóltam! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 jogos, cseszegetem az illetékeseket. Van valakinek infója arról,hogy a campingben milyen körülmények uralkodnak? Gondolok itt tisztálkodási lehetőségek,áram,tűzgyujtás stb. Kb arra lehet számítani,mint szemesen? Nincs esetleg valakinek pár képe róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Nincs az a mennyiség mi ne fogyna el :lol: Mint Hajniék esküvőjén :devlish: Á ott nem is fogyott sok. ;) Csak a sör nem volt elég. :lol: :lol: Végül is kisebb opel tali volt, annyi MOTÉS volt ott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Van valakinek infója arról,hogy a campingben milyen körülmények uralkodnak? Gondolok itt tisztálkodási lehetőségek,áram,tűzgyujtás stb. Kb arra lehet számítani,mint szemesen? Nincs esetleg valakinek pár képe róla? Van egy kis házikó női-férfi WC-vel, és zuhanyzó is van benne ahol én jártam. Áramról, tűzgyújtási helyől nem tudok, annál a kis házikónál van villany, aztán hogy el tud-e látni ennyi embert az már kérdéses. Van egy-két családi kép, mert mi mindíg oda megyünk fürődni-napozni, de semmi konkrétum nincs rajta az adoniszi testemen kívül, ezért kihagynám őket. Esetleg külön kérésre. :lol: Kavicsos sétány, füves rész, egy-két pad meg a víz ahova mi szoktunk menni, bár elég hosszú a partszakasz a Goggle térképen elég jól rá lehet közelíteni. Ja és a főttkukoricás csaj egész jó bőr. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Focizni nem akarunk majd? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Focizni nem akarunk majd? :rolleyes: kéne... Lehetne egy kis "bajnokság" is... veterán v.s MOMC v.s MOTE...v.s akárki... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 kéne... Lehetne egy kis "bajnokság" is... veterán v.s MOMC v.s MOTE...v.s akárki... :rolleyes: Szerintem jó lenne. Tudom, hogy megint én jövök az ivós dologgal, de akár mehetne esélykiegyenlítős jelleggel is. (aki esetlen nem ismerné eme játékformát: amely csapat gólt rúg, iszik egy felest, és ez egészen addig megy, míg az elején erre szánt ital el nem fogy) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Szerintem jó lenne. Tudom, hogy megint én jövök az ivós dologgal, de akár mehetne esélykiegyenlítős jelleggel is. (aki esetlen nem ismerné eme játékformát: amely csapat gólt rúg, iszik egy felest, és ez egészen addig megy, míg az elején erre szánt ital el nem fogy) :rolleyes: ;) :D A döntőben már lehetne rókára is vadászni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 :D :D :D A döntőben már lehetne rókára is vadászni... Vagy ha valaki nagyon buta lesz, akkor barna macira is. :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 ;) :D :D A döntőben már lehetne rókára is vadászni... Nem bírom a szeszt, csak technikumom van... :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 kéne... Lehetne egy kis "bajnokság" is... veterán v.s MOMC v.s MOTE...v.s akárki... ;) Gepárd nem játszhat,te meg nem repülhetsz közben! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Gepárd nem játszhat,te meg nem repülhetsz közben! :D :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantalali Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Van egy kis házikó női-férfi WC-vel, és zuhanyzó is van benne ahol én jártam. Áramról, tűzgyújtási helyől nem tudok, annál a kis házikónál van villany, aztán hogy el tud-e látni ennyi embert az már kérdéses. Van egy-két családi kép, mert mi mindíg oda megyünk fürődni-napozni, de semmi konkrétum nincs rajta az adoniszi testemen kívül, ezért kihagynám őket. Esetleg külön kérésre. ;) Kavicsos sétány, füves rész, egy-két pad meg a víz ahova mi szoktunk menni, bár elég hosszú a partszakasz a Goggle térképen elég jól rá lehet közelíteni. Ja és a főttkukoricás csaj egész jó bőr. :rolleyes: Zotya975! Valószínüleg nem abban a kempingben jártál, ahol a találkozó volt és lesz. A "miénk" az autós II-es. Ez kempingként már nem funkcionál, bár az infrastruktúra nagyrésze működik. Találkozókra szokták bérbe adni, így vagyunk ott mi is. Pontosabban CSAK MI leszünk ott, így lehet zártkörű a buli. Van 3 nagy vizesblokk. Ezekben nemenként kb 20 wc és tizenvalahány zuhanyzó. A pontos számokra most nem emlékszem. Áramvételi lehetőség mindenhol, tűzgyújtási lehetőség pedig több helyen is van. A területen sajnos csak sátorozásra van lehetőség. Meg persze lakókocsi elhelyezésére is, pluszköltség nélkül, aki ilyenben gondolkodna. A szabadstrand kb 300m. Ha bárkinek kérdése lenne nyugodtan hívhat is: 06/20-9122-967 Üdv! Kiss Lajos főszervező Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Zotya975! Valószínüleg nem abban a kempingben jártál, ahol a találkozó volt és lesz. A "miénk" az autós II-es. Ez kempingként már nem funkcionál, bár az infrastruktúra nagyrésze működik. Találkozókra szokták bérbe adni, így vagyunk ott mi is. Pontosabban CSAK MI leszünk ott, így lehet zártkörű a buli. Van 3 nagy vizesblokk. Ezekben nemenként kb 20 wc és tizenvalahány zuhanyzó. A pontos számokra most nem emlékszem. Áramvételi lehetőség mindenhol, tűzgyújtási lehetőség pedig több helyen is van. A területen sajnos csak sátorozásra van lehetőség. Meg persze lakókocsi elhelyezésére is, pluszköltség nélkül, aki ilyenben gondolkodna. A szabadstrand kb 300m. Ha bárkinek kérdése lenne nyugodtan hívhat is: 06/20-9122-967 Üdv! Kiss Lajos főszervező Kell ez nekünk? Ott a nagy fürdőkád (tó), hozunk tusfürdőt, és megoldva... ráadásul már az első nap után a Balatonnak is jobb illata lenne. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Kell ez nekünk? Ott a nagy fürdőkád (tó), hozunk tusfürdőt, és megoldva... ráadásul már az első nap után a Balatonnak is jobb illata lenne. :rolleyes: Jól van Ádámka,leülhetsz,2-es! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Jól van Ádámka,leülhetsz,2-es! :rolleyes: Hagyjad, lehet, hogy a sörivóra gyakorol csak, és kicsit beütött neki... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Zotya975! Valószínüleg nem abban a kempingben jártál, ahol a találkozó volt és lesz. A "miénk" az autós II-es. Ez kempingként már nem funkcionál, bár az infrastruktúra nagyrésze működik. Találkozókra szokták bérbe adni, így vagyunk ott mi is. Pontosabban CSAK MI leszünk ott, így lehet zártkörű a buli. Van 3 nagy vizesblokk. Ezekben nemenként kb 20 wc és tizenvalahány zuhanyzó. A pontos számokra most nem emlékszem. Áramvételi lehetőség mindenhol, tűzgyújtási lehetőség pedig több helyen is van. A területen sajnos csak sátorozásra van lehetőség. Meg persze lakókocsi elhelyezésére is, pluszköltség nélkül, aki ilyenben gondolkodna. A szabadstrand kb 300m. Ha bárkinek kérdése lenne nyugodtan hívhat is: 06/20-9122-967 Üdv! Kiss Lajos főszervező Kösz, hogy szóltál, én mentem volna oda ahova szoktam, aztán csak csodálkozom, hogy se Opel, se J0hnny se sörivás. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts