zotya975 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Strandbelépő benne van az árban? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.bazsi Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Üdv.mindenkinek én csak egy éjszakát szeretnék lent aludni pénteken,és ha jól értelmezem 6e ft? Péntek reggeltől, szombat nem alszik ott 5.000 HUF 6.000 HUF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 az :lol: csak az eső ne mossa el a szombati bulit ! mert akkor kénytelen leszek sokat borozni :lol: Szerintem fogsz találni társaságot ehhez is, ahhoz is. :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 az :lol: csak az eső ne mossa el a szombati bulit ! mert akkor kénytelen leszek sokat borozni :lol: A bulin keress meg! :devlish: Lesz jó borom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 A bulin keress meg! :devlish: Lesz jó borom :lol: nem nekem szólt, de oke :lol: én megkereslek! :lol: a hátamra az lesz írva, hogy manta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 nem nekem szólt, de oke :lol: én megkereslek! :lol: a hátamra az lesz írva, hogy manta :lol: Szerintem fogj egy kartonpapírt a kezedbe, és írd rá, hogy:BOR. :devlish: Tudod mint a repülőtereken, akkor tudjuk kit keresel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Szerintem fogj egy kartonpapírt a kezedbe, és írd rá, hogy:BOR. :devlish: Tudod mint a repülőtereken, akkor tudjuk kit keresel. :lol: :lol: mekkora ötlet! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Szerintem fogj egy kartonpapírt a kezedbe, és írd rá, hogy:BOR. :devlish: Tudod mint a repülőtereken, akkor tudjuk kit keresel. :lol: Háááj mindenki! Az se rossz ötlet :lol: ,vagy nyitok 1 borsátrat inkább:Speedyaszu lesz a neve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Apropó bor! Valószínű ilyen 2 dl-es sört tok vinni pár kartonnal,az el fog fogyni? :devlish: Üzérkedthetek?Na jó,lehet ingyen is lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Apropó bor! Valószínű ilyen 2 dl-es sört tok vinni pár kartonnal,az el fog fogyni? :lol: Üzérkedthetek?Na jó,lehet ingyen is lesz :lol: Tényleg szabad piát vinni? Van mézes páleszem, meg az asszony kapott valami dinnyelikőrt. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Azt hiszem át kell alakítanom a kocsit! Egy benzintank,meg egy mellé amiben a BAMBI :lol: van! :lol: Tök jól nézne ki,mindenki egy csővel a szájában feküdne a kocsim alatt :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 ... Valószínű ilyen 2 dl-es sört tok vinni pár kartonnal,az el fog fogyni? :lol: ... Tényleg szabad piát vinni?... Nem, a Blitzen TILOS alkoholt fogyasztani!!! Ebként sem fogyna el, mert itt mind józan életűek az emberek. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2010 Nincs az a mennyiség mi ne fogyna el :lol: Mint Hajniék esküvőjén :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Tényleg szabad piát vinni? :devlish: :lol: nem, nem szabad :lol: :lol: osztálykirándulásokra sem szabad, csak a tanár tudta nélkül :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 :devlish: :lol: nem, nem szabad :lol: :lol: osztálykirándulásokra sem szabad, csak a tanár tudta nélkül :lol: ;) Oké akkor NEM :P viszek semmit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Nem, a Blitzen TILOS alkoholt fogyasztani!!! Ebként sem fogyna el, mert itt mind józan életűek az emberek. :devlish: :lol: Oké akkor NEM :lol: viszek semmit :lol: Alkoholt TILOS, de alkohol tartalmú italt azt SZABAD, olyan 2 - 40% körüli tartományban. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Alkoholt TILOS, de alkohol tartalmú italt azt SZABAD, olyan 2 - 40% körüli tartományban. :lol: :devlish: Ebbe a tartományba pont belefér :lol: éés van alkohol tartalma tehát zsííír :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Alkoholt TILOS, de alkohol tartalmú italt azt SZABAD, olyan 2 - 40% körüli tartományban. :lol: :devlish: jah :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 http://img12.tar.hu/manta/size2/75948905.jpg jah :lol: :lol: :lol: Most már nem kérdezem, hogy fénykép van-e róla. És ez belefért a tartományba? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 :lol: :lol: Most már nem kérdezem, hogy fénykép van-e róla. És ez belefért a tartományba? :devlish: :lol: talán éppenhogy... de inkább toljuk ki 52%-ig, vagy 80%ig, mint az abszint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Nem akarom elkiabálni, de ha az égiek velem vannak egy kicsit (a mai szidalmaimat tekintve, nem hinném :lol: ) akkor lehet 1 napra lenézünk ... Elvileg pont otthon leszek... elvileg, mert stby jegyes vok :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Alkoholt TILOS, de alkohol tartalmú italt azt SZABAD, olyan 2 - 40% körüli tartományban. :lol: :devlish: Határeset.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuli Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Hi! Egy matricára én is beneveznék, és hirdetném! Az lenne még a kérdésem, hogy mikor lehet feliratkozni a matricaügyben. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Hi! Egy matricára én is beneveznék, és hirdetném! Az lenne még a kérdésem, hogy mikor lehet feliratkozni a matricaügyben. :lol: feliratkozni bármikor, megkapni majd augusztusban :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 feliratkozni bármikor, megkapni majd augusztusban :devlish: Aki rafkós volt, az meghagyta a tavalyit, csak a dátumot kell átjavítai fehér szigszallaggal. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts