kori Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 A Comprex dieselt kifelejtetted ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október25, 2011 A Comprex dieselt kifelejtetted ;) Na igen. Tényleg . De tudtommal nem nagy sikere volt annak. Majd utána nézek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október31, 2011 -- ;) -- Képzeljétek kint voltam a Symában és volt kint egy Monza . --- ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 -- ;) -- Képzeljétek kint voltam a Symában és volt kint egy Monza . --- :lol: Legalább most rendes szép kerekekkel. :lol: Na jó a tiéd is de ez jobban mutat rajta. ;) Jó ötlet volt kölcsönkérni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
IDZ Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 láttam énis a képet, szép:P Legalább most rendes szép kerekekkel. ;) Na jó a tiéd is de ez jobban mutat rajta. ;) Jó ötlet volt kölcsönkérni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2011 Ezüst Monza A 2 es . 84 es. szép állapotban. 700.000.- pénzocska.... ;) ... Tényleg szép a kocsi.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2011 Monza Egy kis ízelítő a 2012 es Naptárból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Monza Egy kis ízelítő a 2012 es Naptárból. :lol: Jó lenne,ha úgy linkelnéd,hogy ki vagy jelentkezve. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November25, 2011 Jó lenne,ha úgy linkelnéd,hogy ki vagy jelentkezve. :lol: Hogy érted Tomasz?? nem értem? neked nem nyitotta meg?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Hogy érted Tomasz?? nem értem? neked nem nyitotta meg?? Meg nekem sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November26, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2011 Meg nekem sem. nem értem, nekem simán meg nyitja,most is. -- na mégegyszer -- Monza --- ;) -- https://plus.google.com/u/0/photos/11309351...829128740027474 Ha nem nyitja. akkor valamit rosszul mokerolok. :lol: .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Pedig nem jó, nekem se nyitja meg. "Sajnáljuk, nem rendelkezel hozzáféréssel ehhez az oldalhoz" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 neked persze hogy megnyitja, mert a saját "google regisztráció"-dat nézegeted. Jelentkezz ki a google szolgáltatásból, majd amit látsz linket, azt másold be ide légyszi, mert egyre jobban érdekelnek a képek. :lol: ( https://picasaweb.google.com/113093513012321893599 ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2011 naptár fotók Készek az klissé képek, talán hétvégén az első nyomatok is meg lesznek. --- --- https://plus.google.com/u/0/photos/11309351...829123032059153 --- csaó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2011 neked persze hogy megnyitja, mert a saját "google regisztráció"-dat nézegeted. Jelentkezz ki a google szolgáltatásból, majd amit látsz linket, azt másold be ide légyszi, mert egyre jobban érdekelnek a képek. :lol: ( https://picasaweb.google.com/113093513012321893599 ) Nem értem, ha amit te be írtál abban mért nem jelenik meg az album amit fel raktam. na majd meg próbálom valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 naptár fotók Készek az klissé képek, talán hétvégén az első nyomatok is meg lesznek. --- --- https://plus.google.com/u/0/photos/11309351...829123032059153 --- csaó :lol: Most se jók a linkek, ezt adja ki ha rákattintok (bármelyikre): Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 na majd meg próbálom valahogy. Kb olyan, mintha egy facebookra feltöltött galériát szeretnél nekünk megmutatni, amit csak az ismerőseid láthatnak. Ergo, akiknek nincs google+ és nem is ismerősöd az nem fogja látni :lol: lassan már bottal járok olyan kiváncsi vagyok ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2011 Kb olyan, mintha egy facebookra feltöltött galériát szeretnél nekünk megmutatni, amit csak az ismerőseid láthatnak. Ergo, akiknek nincs google+ és nem is ismerősöd az nem fogja látni :lol: lassan már bottal járok olyan kiváncsi vagyok ;) :) ha tudod a TVN.HU s címemet ott meg tudod nézni. már oda is fel tettem a képeket. ha nem.- akkor az oldalon van ,hogy keresés!! beírod Monza.- a képekhez!! majd albumai.-- és az első fáj lesz. Bocs... át állítom a googlét.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2011 Naptár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2011 T.c. Szóval már kézzel fogható , lapozható formátumban is meg vannak a naptárak. Az első sorozatból, ha kér valaki akkor jelezze. Mer fogyóban van a cucc. És a következő nyomat ,már csak januárban lesz. monzaattilakukacgmailpontcom vagyis, harmincashuaszasharmincaskettőhetven Astoria. ott egésznap át tudom adni. Potom 2000 pénzocska. Vagy postácska , de azt te fizeted. :D kellemes Ünnepeket Kívánok minden kedves ismerősömnek.Barátomnak. Márka szerelmeseknek egyaránt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December27, 2011 Sziasztok. Jó sok naptárunk el kelt. Úgy látszik sokaknak tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Én nem vettem. Az idei ott a falon de egyszer sem néztem rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2011 Én nem vettem. Az idei ott a falon de egyszer sem néztem rá. :D Nem gond, veszed ezt is és mellé teszed :lol: vagy elé. de végre egy feketét néznél, nem fájna a szemed a piros szin láttán. :devlish: .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2011 Új taggal bővült a Monza Tulajok száma.... Remélhetőleg találkozunk vele is . És nem csak levelezés terén,hanem az autóját is be mutatja nekünk... Boldogabbat jövő évre minden Opelosnak... B.U.É.K. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január20, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2012 Február4. szombat. 14.órakor találkozunk a Közlekedési múzeumnál. Retró játék kiállítást nézünk meg. majd utána 16 órakor Közgyűlés / és program megbeszélés lesz. :auto_3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts