monza Elküldve Május4, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2013 Nincs valakinek első szélvédőben lévő antennája?? Csak a csoki/csatlakozó kéne- némi kábellal!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 Nincs valakinek első szélvédőben lévő antennája?? Csak a csoki/csatlakozó kéne- némi kábellal!!! Nekem B Senatoré lett betéve, és tökéletesen működik. Gibbonpittitől (Nagy Pisti) kaptam. Keresd meg, hátha van még neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május17, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2013 Szia. Szeniket bontott, nem hiszem, hogy van neki.... És a Senátoré -- nem megy be a Monzába. Döntöttebb sajnos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Szia. Szeniket bontott, nem hiszem, hogy van neki.... És a Senátoré -- nem megy be a Monzába. Döntöttebb sajnos.... szerintem belemegy,mert másnak sikerült beleraknia.....a monza első szélvédője pont olyan szögben áll mint a senatoré... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Május21, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2013 Szia! Hát én másképp tudom, de neked lehet igazad mert te többet szedtél szét. István.Ránézésre nem látszik az egyezés. :omg: .. Van szélvédőd?? És hozzá az antenna is?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május21, 2013 Megoszt Elküldve Május21, 2013 Szia! Hát én másképp tudom, de neked lehet igazad mert te többet szedtél szét. István.Ránézésre nem látszik az egyezés. :omg: .. Van szélvédőd?? És hozzá az antenna is?? szélvédő van új 20 körül....csíkkal,antennával. az antennakábelt meg az erősítőt már 2x kérdezted én meg 2x válaszoltam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus31, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2013 Az Opel a Monza névvel azt a korszakot idézi fel, amikor még úgy vélték, érdemes igazi luxusautókat készíteni. Az 1970-es évek végétől készült a Monza kupé, amely még hátsókerék-hajtású presztízsmodell volt, kifejezetten a gazdagabb vásárlók kielégítésére. Nem véletlen, hogy épp ezt a korszakot idézik fel, hisz akkortájt még egy lapon lehetett említeni a drágább Opeleket a BMW-kkel és Audikkal. És Rüsselsheimben most épp arra törekszenek, hogy ismét így legyen. Jön A Monza ... Ha minden igaz. http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/08/21/meglepetes_az_opel_monza_nem_kupe/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Az Opel a Monza névvel azt a korszakot idézi fel, amikor még úgy vélték, érdemes igazi luxusautókat készíteni. Az 1970-es évek végétől készült a Monza kupé, amely még hátsókerék-hajtású presztízsmodell volt, kifejezetten a gazdagabb vásárlók kielégítésére. Nem véletlen, hogy épp ezt a korszakot idézik fel, hisz akkortájt még egy lapon lehetett említeni a drágább Opeleket a BMW-kkel és Audikkal. És Rüsselsheimben most épp arra törekszenek, hogy ismét így legyen. Jön A Monza ... Ha minden igaz. http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/08/21/meglepetes_az_opel_monza_nem_kupe/ värjuk mikor lessz mär :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Szeptember6, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2013 urak / hölgyek Opel Monza 78 as. Kékes ezüst színben 4 es váltó, karburátoros, alkatrésznek .vagy akár felújítási db nak is jó állapotban . eladó. Hely hiány és persze. Pénz hiány miatt el adnám. Nincs az autó meg bontva, ki szerelve belőle semmi. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Igorman Elküldve December22, 2013 Megoszt Elküldve December22, 2013 Sziasztok. Van rekordom E1 2.0 s es szeretnek rarakni 5.sebbeseges valtot. Ki tudna megmondani hogy az omegabol 2.4 cih motrol r25 valtot fellehat rakni? mennyira bonyolul muvelet stb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December21, 2014 Szerző Megoszt Elküldve December21, 2014 Elkezdődik a A1 es Bontása. Ha valakit érdekelnek cuccok szóljatok. Nagy részére már felvettem a rendelést. A Maradványok mennek a vasba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monza-kereső Elküldve Január16, 2015 Megoszt Elküldve Január16, 2015 Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni Édesapámnak anno a 90'-es években volt egy A1-es Monza 3.0E Típusú autója. Mivel nagyon szerette az autot szeretnék neki egyet vásárolni állapottól függetlenül a nyár folyamán ha tudnátok segíteni, hogy merre induljak el a keresésben nagyon megköszönném. Üdvözlettel Tibor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január16, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2015 SZia. A1 ? ? Az most nincs eladó. Egyenlőre. A2 van a netten de annak gázos a papírja ,a múltja. Ha van időd és energiád. ismeretséged, nekem van egy 78 as. adásvételivel. (csak) de tudok adni papírt is hozzá. ami a játékot illeti. Vagy fiatalabbat kell venni. Levelezést itt folytassuk. monzaattila@gmail.com . ha gondolod. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január17, 2015 Megoszt Elküldve Január17, 2015 Ennek nincs rendben a papírja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monza-kereső Elküldve Január18, 2015 Megoszt Elküldve Január18, 2015 Szia ! Írtam e-mailt remélem miharabb tudunk beszélni és egyeztetni és köszönöm a segítséget! SZia. A1 ? ? Az most nincs eladó. Egyenlőre. A2 van a netten de annak gázos a papírja ,a múltja. Ha van időd és energiád. ismeretséged, nekem van egy 78 as. adásvételivel. (csak) de tudok adni papírt is hozzá. ami a játékot illeti. Vagy fiatalabbat kell venni. Levelezést itt folytassuk. monzaattila@gmail.com . ha gondolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január18, 2015 Megoszt Elküldve Január18, 2015 Ennek nincs rendben a papírja ? Hát, az csak egy dolog hogy lejárt, de a hirdetés címében 3.0-nak írják, hátul a csomagtérajtón meg 2.6 a felirat... ha ez igaz akkor tényleg lesz vele gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január19, 2015 Megoszt Elküldve Január19, 2015 Hát, az csak egy dolog hogy lejárt, de a hirdetés címében 3.0-nak írják, hátul a csomagtérajtón meg 2.6 a felirat... ha ez igaz akkor tényleg lesz vele gond nem feltétlen,mert a 2.5-ös motorba simán befűzhető a 3.0 bele....és akkor a blokk marad ugyebár.... sztem a seggén 2.5 van....bár elég szar a kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2015 Megoszt Elküldve Január19, 2015 ha valaki mókol a papírokkal akkor leszedi a feliratot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január20, 2015 Megoszt Elküldve Január20, 2015 ha valaki mókol a papírokkal akkor leszedi a feliratot :D gondolod te.....kis naív.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február1, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2015 gondolod te.....kis naív.... :) Hát igen. Sokan még azt sem szedik le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február1, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2015 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/monza/opel_monza_3.0_c_180le._ujszeru_allapot._63000k-8597505 Na ezt a Monzát is Érden néztem. És akkor is szarul járt a motorja. És most is ugyanaz a baja. Tulaj elmondása alapján tartozásban kapta meg . Ahhoz képest , hogy beszéltem vele , azt mondta,hogy nem adja el. Gondolom látta a másik Monza hirdetést és merészen fel tette ennyiért. Igaz mikor Érden volt nagyon szép állapotban jött ki a meleg garázsból. Ez meg kint áll egy fólia alatt, ami a festést össze baszta már. :-( :-( .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február2, 2015 Megoszt Elküldve Február2, 2015 Hát igen. Sokan még azt sem szedik le. mások meg mindenféle hüleséget ráirogatnak..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisztofor Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 (edited) Sziasztok! Ma hozzájutottam egy sportkormányhoz aminek a közepében MONZA felirat van (ez a duda is), illetve van rajta egy embléma: egy "M" betű koronával a tetején És az érdekelne, vajon ez Gyári kormány, vagy valaki sufnizta? Módosítva Március24, 2015 : Krisztofor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisztofor Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Úgy tudom ennek nincs sok köze az opelhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts