monza Elküldve Március7, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2012 Na ne! ??? Azt állítja valaki, hogy adtak ki Monzát diesel motorral. És a propaganda lapok méééééé :smartass: nem írnak erről? sehol nincs róla jegyzet.. Én nem tudok erről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Sztem azért nem írnak róla, mert ki az a butus, aki dieselt kér egy Monza-ba?? De ha jól tudom a comprex D motort az Irmscher csinálta, tehát el tudom képzelni, hogy valaki kérte/kérhette Monza-ba is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március23, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2012 El képzelhető. Csak semmi olyan cikk nincs ami erről írna. pedig körbe néztem, minden külföldi oldalon is. Még a Kölni ismerősöm az még nem válaszolt erre a kérdésemre. Mondjuk egy kemény dieselt talán én is bele tennék. ez lenne a napi autó, a benzines meg a kiállításra vivős. 1 papirkán :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március23, 2012 Megoszt Elküldve Március23, 2012 Bocs, hogy beleugatok, de a Monzát szeretik némelyek keverni a senatorral, mert technikailag sok a hasonlóság - a motorkínálatban is. Opeleknél egyes tipusok meg kivitelek csak bizonyos piacra lettek eladva, de mondjuk én ezekben a tipusokban nem vagyok szakértő, de a senator szerintem volt diesel motorral is, aztán innen lehet a kavar, hogy a monza alapjaira tették a senatort, vagy fordítva... :) nemtom... én csak annyit akartam mondani, hogy diesel helyett jobban jársz az LPGvel,a diesel a legkárosabb, legtöbb szemetet kibocsájtó üzemanyag - én nem is értem, hogy képzelték azt üzemanyagként felhasználni, mikor az autógáz ezerszer környezetbarátabb, olcsóbb melléktermék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március23, 2012 Megoszt Elküldve Március23, 2012 Bocs, hogy beleugatok, de a Monzát szeretik némelyek keverni a senatorral, mert technikailag sok a hasonlóság - a motorkínálatban is. Opeleknél egyes tipusok meg kivitelek csak bizonyos piacra lettek eladva, de mondjuk én ezekben a tipusokban nem vagyok szakértő, de a senator szerintem volt diesel motorral is, aztán innen lehet a kavar, hogy a monza alapjaira tették a senatort, vagy fordítva... nemtom... én csak annyit akartam mondani, hogy diesel helyett jobban jársz az LPGvel,a diesel a legkárosabb, legtöbb szemetet kibocsájtó üzemanyag - én nem is értem, hogy képzelték azt üzemanyagként felhasználni, mikor az autógáz ezerszer környezetbarátabb, olcsóbb melléktermék.... lájk...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március23, 2012 Megoszt Elküldve Március23, 2012 Most műszakizott Rekord, és gázzal a co értéke 0 volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március26, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2012 Most műszakizott Rekord, és gázzal a co értéke 0 volt :) Na végre valami jó ír is van. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március27, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2012 Na végre kész lett a kormány bőrözésem. :hug: .. és be is rakjuk a kocsiba, hagy villogjon végre valami szép sportos ide - oda forgatható kerek :smartass: .. micsoda. amivel irányítani lehet az autót. :D ...... Ja 78 as Monza Bordó szineiben Bontódik. ha kel valakinek belőle cucc az szoljon. Eleje minden mehet és a cullangok is. a leg kisebb csavartól ami még van ... Szép napokat. - Ui: MOTE hétvégi képek már fennt vannak. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Bocs, hogy beleugatok, de a Monzát szeretik némelyek keverni a senatorral, mert technikailag sok a hasonlóság - a motorkínálatban is. Opeleknél egyes tipusok meg kivitelek csak bizonyos piacra lettek eladva, de mondjuk én ezekben a tipusokban nem vagyok szakértő, de a senator szerintem volt diesel motorral is, aztán innen lehet a kavar, hogy a monza alapjaira tették a senatort, vagy fordítva... :) nemtom... én csak annyit akartam mondani, hogy diesel helyett jobban jársz az LPGvel,a diesel a legkárosabb, legtöbb szemetet kibocsájtó üzemanyag - én nem is értem, hogy képzelték azt üzemanyagként felhasználni, mikor az autógáz ezerszer környezetbarátabb, olcsóbb melléktermék.... ohhh ,kis bárátnőm milyen okosat szolt ,nem hiába szeretem :) mondjuk hozzá kell tennem hogy volt 2.3 diesel monza kecskeméten és senator is ... ami a káros dolgokat illeti a dieselel , igy igaz hogy jobb az lpg ,de tudni kell hogy a diesel megy E85 el is ,de ez a sok dieles "birka" elött titok hogy hogy,ha maguktol nem jönnek rá én ugyan el nem mondom....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 ohhh ,kis bárátnőm milyen okosat szolt ,nem hiába szeretem :) Mindent tőled tanultam Mester :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 ... de tudni kell hogy a diesel megy E85 el is ,de ez a sok dieles "birka" elött titok hogy hogy,ha maguktol nem jönnek rá én ugyan el nem mondom....... :) :P :D Kössz... :D Uff... Ezt is lehet? De hogyarákba? Keverve, nem rázva? Vagy mi kell még hozzá? Amúgy ez csak a szívósra igaz,nem? Tehát az elektromos adagolós+ common-csodások nem tudnak vele mit kezdeni, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Na végre kész lett a kormány bőrözésem. :hug: .. és be is rakjuk a kocsiba, hagy villogjon végre valami szép sportos ide - oda forgatható kerek :smartass: .. micsoda. amivel irányítani lehet az autót. :D ...... Ez az ami tőlem van? :icon1: Képet tegyél majd fel vagy küldj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április1, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2012 Oké. küldök róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április1, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2012 Na Végre sikerült az Egri Monzát el indítani és szépen jár. Vizsgán sikeresen át ment. Sok küszködés árán meg oldódtak az elektronikai gondjai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Na Végre sikerült az Egri Monzát el indítani és szépen jár. Vizsgán sikeresen át ment. Sok küszködés árán meg oldódtak az elektronikai gondjai. mi volt a baja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 :P :D Kössz... :D Uff... Ezt is lehet? De hogyarákba? Keverve, nem rázva? Vagy mi kell még hozzá? Amúgy ez csak a szívósra igaz,nem? Tehát az elektromos adagolós+ common-csodások nem tudnak vele mit kezdeni, nem? ugy tudom csak szivó motoros alakitható át és hagyományos adagolós! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április6, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2012 Mindent tőled tanultam Mester :evilgrin: nem csak a mester a lényeg. A Tanuló is. Mert fogékony mindenre. :omg: könnyen tanul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 ugy tudom csak szivó motoros alakitható át és hagyományos adagolós! Akkor jól gondoltam. Köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Április12, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2012 Kedves Barátaim, nem sokára ketté válik a Bordó Monza és elkezdődik a lakatolás nagyobbik része. Hátulja kész lassan. És mikor alá kerül a futómű. Meg nézhetitek a képeket. Alakul az Utánfutó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Június24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2012 Keresek sérül lepukkant utánfutót. Papírnak kell lennie. Egyedi- Kisiparit keresek. ha tud valaki szóljon.. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Július7, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2012 Kedves Barátom, Volt Monzáját újból hirdetik... Most fele áron adják. Úgy látcik,hogy nehezen tudják eladni. Most itt az alkalom, le vitték az árát.... Ha valaki akarna venni ilyen autót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus11, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Sziasztok.. Muszáj ezt meg írni, dokumentálni itt. Most először sikerült össze hoznom, hogy végre ne csak egy MONZA legyen egy rendezvényen.. Össze jött. :hiya: Négy MONZA egy helyen . :hug: . Nagyon szép látvány volt. Ritka dolog ez... :o .. Képek a szokott helyen....Sziasztok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Október23, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Október23, 2012 Sziasztok. Tud valaki Orosházán egy Monzáról??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február9, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2013 Hirdetnek az APROD on 2 Monzát. Ha valakit érdekelné. Persze munka van vele.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március19, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2013 Sziasztok. Meg akadtam az utánfutó alakítással. Tud valaki Papíros Utánfutót?? lepukkant, Papíros. Lehet Sérült törött is. Vagy olcsón Egyedi papíros kéne... Köszike!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts